Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Dzenete @ 2011 03 06, 17:37)

Paskutiniu metu man įsiminęs keistesnis vardas ALIJA, kiek žinau kažkaip sudėtas vardas iš tėvų vardų raidžių.

alijas vs predator lotuliukas.gif (svetimas pries grobuony) -pirma asocijacija lotuliukas.gif
Atsakyti
O vistiek 2010 metais dar buvo 7 Onos, 9 Petrai, 1 Kazys, 13 Antanų, ir net 228 Jonai.

Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 06, 18:41)
alijas vs predator lotuliukas.gif (svetimas pries grobuony) -pirma asocijacija lotuliukas.gif

Aš tai kai niekaip neįsiminiau to vardo pagalvojau apie žaidimą Alias
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 03 06, 17:47)
O vistiek 2010 metais dar buvo 7 Onos, 9 Petrai, 1 Kazys, 13 Antanų,  ir net 228 Jonai.

Aš tai kai niekaip neįsiminiau to vardo pagalvojau apie žaidimą Alias

jonukai populiarus vardai biggrin.gif

o zaidimas tikrai asocijacijas kelia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 06 kovo 2011 - 18:36
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 06, 18:35)
jonukai populiarus vardai biggrin.gif

jau beveik patenka ar net pateko į kūdikių vardų top10 cool.gif

FB šiandien mačiau Astilija g.gif
Atsakyti
teko gyvenime sutikt Nirganda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 06, 18:48)
jau beveik patenka ar net pateko į kūdikių vardų top10  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 06, 19:48)
jau beveik patenka ar net pateko į kūdikių vardų top10  cool.gif

Na rodė kad 12 vieta 2010

QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 06, 20:12)

Aš ir manau kad geriau toks vardas top 10 nei kaikurie kiti esantys
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 05, 12:00)
Kauno dienoje mačiau pagyvenusio vyriškio vardą Zanas  blink.gif

Normalu. Čia Zenonus kadaise metrikacijos biuro darbuotojos taip užrašydavo smile.gif Turim giminėje tokį atvejį, kai nuvažiavo užrašyti Zenono, o grįžo su Zanuku.
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 06, 20:41)

Taigi alien vs predator, o ne alijas mirksiukas.gif

O siaip Alija (Aliyah) yra arabiskas vardas.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 03 06, 19:40)
Normalu. Čia Zenonus kadaise metrikacijos biuro darbuotojos taip užrašydavo smile.gif Turim giminėje tokį atvejį, kai nuvažiavo užrašyti Zenono, o grįžo su Zanuku.

neteko gyvenime susidurti, tai man keistai atrodo smile.gif

mačiau vienos mamytės sūnus Ditas, pažiūrėjau, kad ir daugiau tokių užregistruota blink.gif schmoll.gif

Kaune tuoksis Romantė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2011 03 06, 17:41)

man panašiau į serialą ar žaidimą alias arba alaus moterišką variantą biggrin.gif
Atsakyti
Paskutiniai mano keisti ,,sutikti" vardai buvo-
Vytuolis (kažkoks valdininkas)- man kažkodėl asocijuojasi su ,,pavyduolis" laugh.gif
Indiana- (med. sesutė poliklinikoje)- iš pradžių maniau, kad apsirikau perskaitydama kortelėje, bet tikrai- Indiana...gal tėvai mėgo filmą apie Indianą Džounsą biggrin.gif
Irka (pardavėja)-žinau šį vardą iš apysakos Irkos tragedija, bet Irka yra Irutės trumpinys, o čia oficialus vardas, keistokai skamba 4u.gif
QUOTE(Minerva @ 2011 03 06, 20:40)

Šiaip teisingai mąstote, tik pagal viską tokio trumpinio Vardininkas turėtų būti- ne Zanas, o Zanis smile.gif g.gif
mano tėtis yra Zenonas, jo tėvas, mano senelis taip pat, prosenelis taip pat- sutrumpintai žemaitiškai- Zanis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožė Marija: 07 kovo 2011 - 17:36