Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Nieko sau @ 2011 09 21, 15:30)

Nieko sau, 21 Rgs 2011 - 15:30, parašė:

Nieko sau, 21 Rgs 2011 - 15:30, parašė:

Everestas  cool.gif

Everestas  cool.gif

mastau.gif neteko girdėti,geras biggrin.gif
Atsakyti
Šiand mano vaikas parsinešė draugų katekizmo pamokoje sąrašą- nustebino Melė- sakau, gal ne taip išgirdai, gal Nelė, bet jis tvirtina, kad tikrai teisingai užsirašė.
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 09 18, 15:19)

milė., 18 Rgs 2011 - 15:19, parašė:

milė., 18 Rgs 2011 - 15:19, parašė:

Aš tai net nežinau, kas blogiau - labai įprastas vardas ar kažkokios didelės tėvelių išmonės. Vardai visada mane domino, skaitau vardų žinynus ir panašiai, visko randu, bet kažin ar savo vaikui duočiau negirdėtą, atseit originalų vardą. Na ir kas jei jis dažnas. Žmogus gi vardą puošia, nereiškia, kad dažno vardo savininkas bus neoriginalus žmogus. smile.gif

Aš tai net nežinau, kas blogiau - labai įprastas vardas ar kažkokios didelės tėvelių išmonės. Vardai visada mane domino, skaitau vardų žinynus ir panašiai, visko randu, bet kažin ar savo vaikui duočiau negirdėtą, atseit originalų vardą. Na ir kas jei jis dažnas. Žmogus gi vardą puošia, nereiškia, kad dažno vardo savininkas bus neoriginalus žmogus. smile.gif

Kodėl manote, kad reti vardai būtinai yra tėvelių išgalvoti. Pavartykit lietuviškų vardų žodyną, ten tiek daug gražių, retų ir neišgalvotų vardų wub.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau visokiu cia keistenybiu ax.gif
Bet va pagalvojau, kad ir savo dukrytes varda galeciau gal prie retesniu priskirti, na man jis grazus buvo ir yra ir tikriausiai bus blush2.gif Aneta- reiksme: Dievo malone, maloni. Pati nuostabiausia, geriausia ir visokia nuostabiausia, nes mano biggrin.gif Na ir pasaliniai pasako, kad grazus vardas ax.gif
O va is siaip man zinomu ir man gan graziai skambanciu vardu: Raidas, Rasius. Savo vaikui nerinciau, nes pazistu zmones tokiais vardais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #tagra#: 23 rugsėjo 2011 - 23:08
Draugė davė "mamos žurnalą" paskaityt,tai ten radau perliukų-Ažuolis,Raistė (čia brolis ir sesė), Narius (tėtis Marius).
Atsakyti
http://www.alfa.lt/s...11-09-28_07-11/
Atsakyti
Buvusi bendradarbe buvo vardu Sidona. Pazystama savo sunui dave varda Smiltys
Atsakyti
Gal vaikams duoda tokius užsienietiškus vardus tėvai,nes sieja savo ateitį su gyvenimu svetur ir nenori kelti problemų vėliau su vaiko vardo rašymu ir tarimu? mastau.gif

Pvz mano giminaičiai davė gimusiems savo dvynukams du vardus,itališką ir lietuvišką,nes mama italė,bei šeima planuoja ateity išvažiuoti ten gyvent g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilė @ 2011 09 14, 15:31)

Grasilė, 14 Rgs 2011 - 15:31, parašė:

Grasilė, 14 Rgs 2011 - 15:31, parašė:

o Doloresa ir man gražus

o Doloresa ir man gražus

Na, bet vienok, daugelis tų ispanakalbiškų vardų (kuriais veikiausiai pavadina muilo operų dėka), turi tokias hmm.. reikšmes... Na kad ir Doloresa nuo Dolores - skausmingoji ar sopulingoji būtų, na nenorėčiau dukrai su tokiu vardu tokio gyvenimo linkėt smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 09 21, 11:05)

HappyAngel, 21 Rgs 2011 - 11:05, parašė:

HappyAngel, 21 Rgs 2011 - 11:05, parašė:

Nija.

Nija.

Nijolės trumpinys smile.gif
http://www.tevu-darz...ku-vardai/nija/
Atsakyti
Erta, Rūtilė.
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2011 09 29, 22:31)

Cartman, 29 Rgs 2011 - 22:31, parašė:

Cartman, 29 Rgs 2011 - 22:31, parašė:

http://www.alfa.lt/s...11-09-28_07-11/

Na čia tai primusė doh.gif

Tas noras lygiuotis į užsieniečius,
Kur garantija, kad tikrai vaikiukas taps jau tuo pasaulio piliečiu, gal taip ir liks kuriame nors Lietuvos miestelyje ir bus Jonaitis Anana Nvojo
Atsakyti