Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(muminukas @ 2011 09 18, 15:48)
Lietuvių vardyne yra labai daug "neišnaudotų" tradicinių vardų, nebūtina patiems "kurti" ar klonuoti Mijas, Tajus ir manyti esant save labai originalius.

drinks_cheers.gif , tik įdomu kokie tie vardai man biggrin.gif galite pavyzdžių pateikti tų 'neišnaudotų' tradicinių vardų?
Atsakyti
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 09 18, 15:43)
...bet,turbūt,norisi originalaus vardo,kad šaukiant vaiką kieme neatsilieptų dar kitos 3 Emilijos  tongue.gif

Aš tai net nežinau, kas blogiau - labai įprastas vardas ar kažkokios didelės tėvelių išmonės. Vardai visada mane domino, skaitau vardų žinynus ir panašiai, visko randu, bet kažin ar savo vaikui duočiau negirdėtą, atseit originalų vardą. Na ir kas jei jis dažnas. Žmogus gi vardą puošia, nereiškia, kad dažno vardo savininkas bus neoriginalus žmogus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 09 18, 14:54)
drinks_cheers.gif , tik įdomu kokie tie vardai man  biggrin.gif galite pavyzdžių pateikti tų 'neišnaudotų' tradicinių vardų?

Norgailė smile.gif buvome išrinkę mergytei, bet jau nebepanaudosime. Leonora, Liucilė, Merkelis, Jokimas.
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 09 18, 16:19)
Aš tai net nežinau, kas blogiau - labai įprastas vardas ar kažkokios didelės tėvelių išmonės. Vardai visada mane domino, skaitau vardų žinynus ir panašiai, visko randu, bet kažin ar savo vaikui duočiau negirdėtą, atseit originalų vardą. Na ir kas jei jis dažnas. Žmogus gi vardą puošia, nereiškia, kad dažno vardo savininkas bus neoriginalus žmogus. smile.gif

Sutinku.Su tom tėvų išmonėm tai jau tikrai irnesakyk.gif
Ai,bet šiaip nežinau net ką pasakyti, iš tikro viskas priklauso nuo to KOKS tas 'atseit originalus vardas',jums labai keistas Aila ar ne? Man jis skamba gerai,keleta kartų 'paAiluočiau' hihihi.gif ir įprasčiau,kaip įprantu prie lietuviškų man negražių vardų (pvz.Ūla,kuri skamba daug juokingiau MAN) , bet kai lietuviai tėveliai pavadina savo vaiką 'originaliai' -Santjagu,Džesika tai ...

QUOTE(muminukas @ 2011 09 18, 16:23)
Norgailė smile.gif buvome išrinkę mergytei, bet jau nebepanaudosime. Leonora, Liucilė, Merkelis, Jokimas.

Aišku,ačiū.Bet kaip suprantu čia ne vien lietuviški vardai,bent jau berniukų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gossipgirl: 18 rugsėjo 2011 - 15:41
Neseniai kieme isgirdau varda Ulricha.
Atsakyti
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 09 18, 15:40)
.
Aišku,ačiū.Bet kaip suprantu čia ne vien  lietuviški vardai,bent jau berniukų?

taip, bet ir nesakiau lietuviški, o lietuvių vardyno vardai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 18, 16:43)
Neseniai kieme isgirdau varda Ulricha.

Va čia jau ir man keistai skamba biggrin.gif skandinaviškas turbūt

QUOTE(muminukas @ 2011 09 18, 16:51)
taip, bet ir nesakiau lietuviški, o lietuvių vardyno vardai  mirksiukas.gif

A, ne taip supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gossipgirl @ 2011 09 18, 17:04)
Va čia jau ir man keistai skamba  biggrin.gif  skandinaviškas turbūt

Metallicos narys yra Lars Ulrich, dar pagalvojau, kad gal tevai yra gerbejai blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Kristinas unsure.gif kažkoks ten kašio čempionato globėjas ar kas jis ten buvo.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 18, 14:48)
Lietuvių vardyne yra labai daug "neišnaudotų" tradicinių vardų, nebūtina patiems "kurti" ar klonuoti Mijas, Tajus ir manyti esant save labai originalius.

mes neklonavom savos MIJOS tongue.gif lotuliukas.gif o jei rimtai,tiesiog radom uzsenietiskam forume kai dar nescia buvau.db tai tikrai visi tiek avrdai vienas per kita eina ir per gerkle jau pradeda lysti doh.gif o taip tikejomes,kad bus maza tokiu vardu doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 09 18, 15:23)

norgaile labai grazus bigsmile.gif
jokima turiu pazystama jau apie 60 metu vyra thumbup.gif
Atsakyti
Nija.
Atsakyti
Everestas cool.gif
Atsakyti