Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

Zinau paneles Grasilda, Gutjera ir Ponia. Pastarasis man lyg siol neskamba nors tu ka, o ir Ponia dar panele yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiva25: 06 rugsėjo 2011 - 20:03
mūsų mieste Kastutė išteka.
Atsakyti
QUOTE(Luno @ 2011 09 06, 20:37)
Kaip jums Timūras?

Man su gyvūnėliu lemūru asocijuojasi. smile.gif O mokykloj greičiausiai Timas arba Mūras bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 09 07, 10:08)
O mokykloj greičiausiai Timas arba Mūras bus. smile.gif

kodėl? g.gif

šiaip normalus vardas.
Atsakyti
Iš darželio sąrašų: Rodmanas Pavardenis (pavardė normali, lietuviška). Baisu ir dar kartą baisu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 07, 11:12)
kodėl?  g.gif

šiaip normalus vardas.

Nes vaikai tikrai labai retai visą vardą sako, jei jį galima patrumpint. smile.gif
Nesakau, kad vardas nenormalus. Normalus, dar ir kaip. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milė.: 07 rugsėjo 2011 - 15:01
QUOTE(milė. @ 2011 09 07, 15:01)
Nes vaikai tikrai labai retai visą vardą sako, jei jį galima patrumpint. smile.gif

iš kur tokios žinios? g.gif vaikai tikrai labai dažnai ir vadina pilnu vardu, ypač vardo savininkui to pageidaujant.
Atsakyti
Man labai įdomiai skamba čigonų vardai smile.gif Labai paplitę- Zlata, Rubina, Almaza, Zemfyra (pastarasis populiarus ne tik tarp čigonų mirksiukas.gif ). Retesni: Zoluška, Grafas, Brilijantas blink.gif ( išgirdusi pastarajį, ilgai juokiausi) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 07, 16:24)
iš kur tokios žinios?  g.gif vaikai tikrai labai dažnai ir vadina pilnu vardu, ypač vardo savininkui to pageidaujant.

Iš savo ir artimųjų patirties. smile.gif
Atsakyti
Timūras tai gal rusiškas vardas. Atsimenu tarybinių laikų filmą vaikams "Timūras ir jo būrys" bigsmile.gif
Atsakyti
šian iš darželio sąrašų: RUGINĖ - bet tikėtina, kad jinai Rugilė, gal klaida tiesiog sąraše, bet va AUSTĖJUS doh.gif doh.gif tai ne klaida...pavardė berniukiška....Moteriška dievybe pavadinti. ax.gif .. gal labai mergaitės norėjo
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 09 07, 11:54)
Iš darželio sąrašų: Rodmanas Pavardenis (pavardė normali, lietuviška). Baisu ir dar kartą baisu.

geras šitas biggrin.gif
Atsakyti