Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Gomerta @ 2011 08 06, 17:49)
Astroliabijus blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Grupiokės tėvo vardas buvo Ildifoncas  blink.gif  Dar iš tokių girdėtų keistenybių: Banadas, Kleopas, o ypač juokingas, bent jau man- Tiulpanas (buvo klientas tokiu vardu) doh.gif lotuliukas.gif

Tiulpanas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net pilva paskaudo juoktis. Na cia, tai desimt balu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
Brolis turi drauga vardu Keistutis blink.gif , bet visi Kestu vadina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ritik*: 02 rugsėjo 2011 - 14:28
perrčiau krūvą laikraščių, užkliuvo tokie vardai - Mintija, Domijonas ir Linksmutis (jis dar ir Česlovas).
Atsakyti
QUOTE(*Ritik* @ 2011 09 02, 15:34)
Tiulpanas
Brolis turi drauga vardu Keistutis  blink.gif  , bet visi Kestu vadina lotuliukas.gif

Gal čia iš tos operos kai girtas kunigas i metrika rašydamas varda klaida padaro? (keleta tokių atvejų man močiutė pasakojo,)na dabar metrikacijos skyriuje tai atlieka ale vis tiek fruktų padaro.

Mano vyro pavardė prieš kelias kartas buvo vienokia, dabar jis ir jo tėvas turi kitokia, nes kažkas kažkur 2 raides pametė.
Atsakyti
Mano sesė vardu Gudrūna, dar tubūt nebuvo žmogaus, kuris pasakius vardą nepaklaustų ''kaip?'' biggrin.gif
Atsakyti
Bet jau gudri turbūt? mirksiukas.gif biggrin.gif .
Šiaip nors nemėgstu tokios serijos kaip Drąsutė, Gerutis, Jaunius ir t.t., bet Gudrūna visai neblogai skamba.
Atsakyti
QUOTE(*Ritik* @ 2011 09 02, 15:34)
Tiulpanas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Net pilva paskaudo juoktis. Na cia, tai desimt balu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

lotuliukas.gif Kažkas tarp tulpės ir turbano. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 09 06, 01:14)
lotuliukas.gif  Kažkas tarp tulpės ir turbano. lotuliukas.gif

Pataikėt kaip pirštu į akį biggrin.gif m nes tulpės pavadinimas kilęs iš turbano pavadinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Močiutė Eglutė: 06 rugsėjo 2011 - 08:11
skaičiaustraipsnelį apie poetų Patacko ir MArcinkevičiūtės sidabrines vestuves. jų vaikai Gajus ir Gudrūna. tai miesto metrikacijos vadovas sakė, kad per jo darbo metus ta vienintelė Gudrūna tebuvo.

tiesa, o pažįstamos sūnus Aidis - tokia neįprasta paprasto vardo galūnė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2011 09 05, 21:23)
Bet jau gudri turbūt?  mirksiukas.gif   biggrin.gif .
Šiaip nors nemėgstu tokios serijos kaip Drąsutė, Gerutis, Jaunius ir t.t., bet Gudrūna visai neblogai skamba.

drinks_cheers.gif būtų Gudrutė - ne pyragai, o -ūna viską pataiso smile.gif kažkada būčiau dukrą pavadinusi Audrūne, labai patiko toks variantas.
Atsakyti
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2011 09 06, 09:11)
Pataikėt kaip pirštu į akį biggrin.gif m nes tulpės pavadinimas kilęs iš turbano pavadinimo.

Net nežinojau. blush2.gif 4u.gif

Audrūnė tai man visai gražiai skamba, bet labiau suaugusiai moteriai, ne mergaitei. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milė. @ 2011 09 06, 11:11)
Net nežinojau. blush2.gif  4u.gif

Audrūnė tai man visai gražiai skamba, bet labiau suaugusiai moteriai, ne mergaitei. smile.gif

Ir man gražiai Audrūnė skamba. O mergaitė nebus visą gyvenimą.
Atsakyti
Noneta. antro tokio nesu girdejusi
Atsakyti
Kaip jums Timūras?
Atsakyti