Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Dzenete @ 2011 08 21, 17:43)
Kitas variantas šeima. tėtis Linas, mama Lina, dukrytė Linėja, sūnus Linardas.

Negražu man blush2.gif
O mano pažįstama Ina ištekėjo už Audriaus ir dabar jie turi dukrą Audriną doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2011 08 21, 19:57)
Izidė, tai gal koks trumpinys? Nes Izidorių tai ir pažįstu, ir žinau, kad seniau šis vardas dar ir populiarus buvo...

Izide - egiptieciu deive. Maciau, kad yra tema apie sita varda.
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2011 08 21, 20:06)
Negražu man  blush2.gif
O mano pažįstama Ina ištekėjo už Audriaus ir dabar jie turi dukrą Audriną  doh.gif  blush2.gif

na, vardas Audrina ir taip yra, nė sudarinėt nereikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2011 08 10, 16:31)
Danylė
nu... tada geriau Lauris,arba geriausia-Laurynas ax.gif bet tu tikiuosi kalbi apie Laurą,ne apie Daivą rolleyes.gif

apie Laurą biggrin.gif nea, aš būtent Lauras norėjau, nes Lauris yra šeimos draugas, o Laurynas jau yra tokia kaip mūsų pavarde. na, bet nepavadinome.
Atsakyti
Nijolia (buvo parašyta ant paciento kortelės poliklinikoje). Klaida?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 27, 15:32)

Turbūt ne, darbo reikalais dažnai bendrauju su Niolia
Atsakyti
Darbe teko bendrauti su Kęstautu. Tėvai matyt neapsispresdė ar Kęstutis ar Vytautas labiau patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvena @ 2011 06 21, 11:10)
taigi čia cheminis elementas  rolleyes.gif

Zinau toki Iridi. irgi is Menedelejevo lenteles. lotuliukas.gif
Beje,Ireneja pazistu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 08 27, 15:32)

Neklaida. Dirbu su Nijolia.
Atsakyti
Buvo juokinga, kai toks vyriškis atėjo atsiimt diplomo (jo neatsiėmė daug metų), o darbuotoja, kuri ten dirba dar daugiau metų, jo paklausė: o tu kartais ne Litas? Jis: taip. Dar atsimenat? Ji: kur čia pamirši tongue.gif Tai vat toks jo vardas smile.gif
Atsakyti
Berniuko vardas Gratas ax.gif Kolegės sūnus tokiu vardu pavadintas. Keistas, bet pripratau...
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 08 12, 13:38)
viena karta daviau isversti texta i vertimu biura, tai mano texta verte KASPISIJA. nemeluoju, su antspaudu turiu dokumenta oficialiai jos pasirasyta.

Būtų įdomu pamatyti tą antspaudą su vardu wink.gif, tada visos VBS agentūros darbuotojos būtų ramios biggrin.gif
Atsakyti