Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Ramunita @ 2011 08 11, 16:35)
pritariu 100proc drinks_cheers.gif va teko sutikti mergytę Džiugę, tipo Džiugė-nu man kažkaip rolleyes.gif tada geriau Džiuginta ax.gif
o dar toks bajeris,tipo pasigimdė draugės kaimynė mergytė ir pavadino Džina unsure.gif o ta Džinos mama ne iš kaimo 9ir tiesiogine,ir perkeltine prasme),ir išsilavinusi.

gal jai gražu smile.gif mano draugė vardu Džilda smile.gif
Atsakyti
šiandien Kaune tuokiasi Ritis, o rytoj Irinėjus g.gif
Atsakyti
Čia kuria dieną per radiją irgi buvo tokia tema užduota apie keistus vardus, tai ir laidos vedėjus ir mane nužudė vardas SUPISTACIJA blush2.gif man tai tikrai įdomus ir laabai negirdėtas vardas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 08 12, 14:12)
Čia kuria dieną per radiją irgi buvo tokia tema užduota apie keistus vardus, tai ir laidos vedėjus ir mane nužudė vardas SUPISTACIJA  blush2.gif man tai tikrai įdomus ir laabai negirdėtas vardas  biggrin.gif

viena karta daviau isversti texta i vertimu biura, tai mano texta verte KASPISIJA. nemeluoju, su antspaudu turiu dokumenta oficialiai jos pasirasyta.
Atsakyti
QUOTE(Beža @ 2011 08 12, 16:12)
Čia kuria dieną per radiją irgi buvo tokia tema užduota apie keistus vardus, tai ir laidos vedėjus ir mane nužudė vardas SUPISTACIJA  blush2.gif man tai tikrai įdomus ir laabai negirdėtas vardas  biggrin.gif

Nugi matyt tevai pistaciju riesutu gerbejai buvo. O jus kazka kita pagalvojote? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 08 12, 22:25)
Nugi matyt tevai pistaciju riesutu gerbejai buvo. O jus kazka kita pagalvojote? biggrin.gif

aha,matyt ardo reikšmė su pictacija (riešutu) biggrin.gif
Atsakyti
Orija... unsure.gif (aptikau vartydama darbinę dokumentaciją)
Atsakyti
Šiandien buvau viename vaikų darželyje su reikalais. Kol laukiau direktorės apžiūrėjau vaikų piešinius. Keletas vardų mane pribloškė blush2.gif
Kad Atėnė jau dažnas vardas tai supratau, nes pažįstu kelias, girdėjau ir lietuvaites Kleopatras, bet šiame darželyje pasirodo mokosi Izidė -aitė g.gif tokio nebuvau girdėjusi ax.gif dar vienas įdomesnis, o kartu gana neblogas vardo Saulė variantas- Saulėja- nors primena labiau veiksmažodį (plg. vakarėja)
Berniukų tokių labai nustebinusių nebuvo, nebent vardas Palemonas lotuliukas.gif ar Klemensas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukas: 18 rugpjūčio 2011 - 12:02
QUOTE(rytoj @ 2011 06 30, 08:50)

o ar visi tie pamažinimai -ita, - eta ne lotynų amerikos serialų pasekmė? g.gif Nes ankščiau tikrai mažai tokių prisigalvodavo.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 08 18, 13:01)
Šiandien buvau viename vaikų darželyje su reikalais. Kol laukiau direktorės apžiūrėjau vaikų piešinius. Keletas vardų mane pribloškė blush2.gif
Kad Atėnė  jau dažnas vardas tai supratau, nes pažįstu kelias, girdėjau ir lietuvaites Kleopatras, bet šiame darželyje pasirodo mokosi Izidė -aitė g.gif tokio nebuvau girdėjusi ax.gif dar vienas įdomesnis, o kartu gana neblogas vardo Saulė variantas- Saulėja- nors primena labiau veiksmažodį (plg. vakarėja)
Berniukų tokių labai nustebinusių nebuvo, nebent vardas Palemonas lotuliukas.gif ar Klemensas rolleyes.gif

Izidė, tai gal koks trumpinys? Nes Izidorių tai ir pažįstu, ir žinau, kad seniau šis vardas dar ir populiarus buvo...
O Klemensas, tai kažkokio žavesio turi... biggrin.gif
Atsakyti
Paskutinis iš keistųjų serijos tai lengvai pažudė. Žvaigždutė blink.gif
Atsakyti
Berniuko vardas Raidas. Kažkaip įdomiai skamba.

Kitas variantas šeima. tėtis Linas, mama Lina, dukrytė Linėja, sūnus Linardas.
Atsakyti