Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

Kiemo mergaitė Perlita.. Gaila, man to vaiko ax.gif
Atsakyti
mūsų mieste tuoksis Sandrius, Kastytė, Lauras.
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2011 08 03, 21:08)
Kiemo mergaitė Perlita.. Gaila, man to vaiko ax.gif

Nu jau isvis doh.gif doh.gif Isivaizduoju 70 metu mociute sedi ant suoliuko ir ja saukia kita Perlita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 27, 15:07)
Siandien vardadieni svencia Panteleonas hihihi.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
prisiminiau, kad mama norejo sese pavadinti LAUKSME doh.gif jau kaip man buvo baisu ir geda, kad toki keista varda svarste. Gerai, kad tete uzprotestavo ir sese gavo labai lietuviska, pagoniska varda.

As siuliau MEDA. Visa tai vyko dar sovietmeciu. Meda buvo labai retas ir negirdetas vardas...
Atsakyti
Teta pasakojo,kad pazystama jos turi sunu ir dukra- Algebra ir Astroliabijus. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2011 08 05, 22:51)
prisiminiau, kad mama norejo sese pavadinti LAUKSME  doh.gif  jau kaip man buvo baisu ir geda, kad toki keista varda svarste. Gerai, kad tete uzprotestavo ir sese gavo labai lietuviska, pagoniska varda.

As siuliau MEDA. Visa tai vyko dar sovietmeciu. Meda buvo labai retas ir negirdetas vardas...

Lauksmė - labai gražus lietuviškas vardas tongue.gif tik kriterijai keisti - Lauksmė kaip retas blogai, o Meda - gerai g.gif
Atsakyti
Telesforas. Yra interviu su juo viename žurnale.
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2011 08 05, 23:19)
Teta pasakojo,kad pazystama jos turi sunu ir dukra- Algebra ir Astroliabijus. doh.gif  doh.gif

Astroliabijus blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Grupiokės tėvo vardas buvo Ildifoncas blink.gif Dar iš tokių girdėtų keistenybių: Banadas, Kleopas, o ypač juokingas, bent jau man- Tiulpanas (buvo klientas tokiu vardu) doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nejuokinkit, nes pagimdysiu anksciau laiko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 08 06, 06:54)
Lauksmė - labai gražus lietuviškas vardas  tongue.gif tik kriterijai keisti - Lauksmė kaip retas blogai, o Meda - gerai  g.gif

man buvo 5 metai ir Lauksme asocijavosi su laume. O Meda, kodel patiko nezinau, bet tais laikais buvo retas vardas.

o Lauksme man ir dabar nelabai grazus, nors idomus ir retas.
Atsakyti
QUOTE(Saphia @ 2011 08 06, 20:54)
man buvo 5 metai ir Lauksme asocijavosi su laume. O Meda, kodel patiko nezinau, bet tais laikais buvo retas vardas.

o Lauksme man ir dabar nelabai grazus, nors idomus ir retas.

Lauksmė thumbup.gif Nebuvau tokio vardo girdėjusi, bet labai patiko
Atsakyti