Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 12, 15:18)
Nu rimtai, anoreksija toks vardas gali ivaryti biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Siandien vardadieni svencia Sigisbertas! Vardas 2 in 1 hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 07 12, 17:26)

ne taip ir juokinga. o jei žmogus turi antsvorio nemažai ir su tokiu vardu. tėvai kartais tikrai nemąsto.

į temą - Danota. kadangi moteris amžiuje, spėju, kad registratorė raides sumaišė vietom g.gif
Atsakyti
ieskau dukrytei svento vardo, tai va kokiu keistu (bent jau man) radau smile.gif

berniukams: Abdonas, Adauktas, Ansgaras, Barakizijus, Bedas, Efremas, Fortūnatas, Frumentas, Gervazas, Ildefoncas, Irenėjas, Karpoforas, Krizogonas, Paladijus, Polikarpas, Procesas, Protas, Protazas, Servacijus, Simplicijus, Spiridonas, Telesforas, Teofilius, Totnanas.

mergaitems: Agrikola, Balbina, Beda, Digna, Eufemija, Eufrozina, Irmengarda, Kinga, Klotilda, Pulcherija, Skolastika.

o mano vienos gydytojos vardas buvo Sigla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 12, 18:50)
Siandien vardadieni svencia Sigisbertas! Vardas 2 in 1 hihihi.gif

nu aju tikrai lotuliukas.gif

QUOTE(Monmorensi @ 2011 07 12, 21:12)

į temą - Danota. kadangi moteris amžiuje, spėju, kad registratorė raides sumaišė vietom  g.gif

g.gif

QUOTE(Raselija @ 2011 07 12, 22:12)
ieskau dukrytei svento vardo, tai va kokiu keistu (bent jau man) radau  smile.gif 

berniukams: Abdonas, Adauktas, Ansgaras, Barakizijus, Bedas, Efremas, Fortūnatas, Frumentas, Gervazas, Ildefoncas, Irenėjas, Karpoforas, Krizogonas, Paladijus, Polikarpas, Procesas, Protas, Protazas, Servacijus, Simplicijus, Spiridonas, Telesforas, Teofilius, Totnanas.

mergaitems: Agrikola, Balbina, Beda, Digna, Eufemija, Eufrozina, Irmengarda, Kinga, Klotilda, Pulcherija, Skolastika.

o mano vienos gydytojos vardas buvo Sigla  smile.gif

cia vieni is mandresniu jau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 07 12, 13:39)
Vakar per tv3 "pasirink mane" buvo mergina vardu Gracija, na cia vienas ir Gracijanos vardo atmainu, bet man idomiai, keistai skamba, nes ipareigoja ta mergina visa gyvenima rupintis figura, kad atitiktu varda  blush2.gif  Na cia tik mano toks poziuris

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 12, 15:18)
Nu rimtai, anoreksija toks vardas gali ivaryti biggrin.gif

Lietuvoje tai tikrai, bet kitose šalyse tai daugiau reikštų "maloninga" (iš lotynų)
Atsakyti
iš spaudos: Norelijus, Vinicijus, Aija.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 07 16, 11:40)
iš spaudos: Norelijus, Vinicijus, Aija.

Aija -populiarus latvių vardas:)
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2011 07 13, 11:13)
Lietuvoje tai tikrai, bet kitose šalyse tai daugiau reikštų "maloninga" (iš lotynų)

Mano giminaičio vardas Gracijus ir jam jau per 40, o jo tėvo Golfredas bigsmile.gif tam jau 70. Kai įpratus, tai visai normaliai skamba. Tikrai lietuviai, trumpinam paprastai: Gracas ir Golfas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chouchou @ 2011 07 17, 21:59)
Aija -populiarus latvių vardas:)

Man tai labiau primena garsa, kuri isleidziame susitrenke koja i spinteles kampa.
Atsakyti
Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai - musu sunelis butent toki ir turi, tik dar prie apibudinimu prideciau ir - lietuviskas. Tauras. Vieniems kelia susizavejima, kitiems nuostaba, o mums begaline meile wub.gif
Atsakyti
Šnd susipažinau su maža mergyte vardu Milinta. Sutrumpintai ją vadina Mile.smile.gif Toks keistas pasirodė ir niekada negirdėtas, bet visai gražus.smile.gif Tik reikšme dar nepasidomėjau...
Atsakyti