Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(ajivlis @ 2011 07 04, 09:00)
4u.gif teko susipažinti su jaunuoliu vardu Šviesutis.Kai kas jį pavadindavo už akių "liustra"

begėdžiai hihihi.gif
Atsakyti
visada paskaitau vietiniam laikrastuky ispausdinamas naujagimiu registracijos suvestines, kur kas men buna. Man labai idomu vardus paskaityti smile.gif Si men istrigo:

Hugo Kazlauskas
Silvestrė Liucija (pavardes nepamenu, bet iprasta lietuviska -yte)
Atsakyti
Šiandien pašto dėžutėje radau Jorintos skelbimą.
Ir dar mąstau, ar man pasigirdo, ar tikrai gerai išgirdau, kad berniuką Umbertu šaukia mastau.gif
Atsakyti
Sinilga (J. Valančiūno trenerė,pavardė lietuviška,kaip suprantu ji pati uteniškė),bet vardelis unsure.gif kelis kartus skaičiau smile.gif
Atsakyti
Zoonarda

tikras. su dviem o.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2011 07 10, 09:28)
Sinilga (J. Valančiūno trenerė,pavardė lietuviška,kaip suprantu ji pati uteniškė),bet vardelis unsure.gif kelis kartus skaičiau smile.gif

Pazystu viena jauna mamyte vardu Sinilga smile.gif Bet tikrai retas vardas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence*: 10 liepos 2011 - 20:19
Man labai gražūs vardai: Ainė, Ąžuolas, Kristupas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalija01: 11 liepos 2011 - 18:35
QUOTE(Vitalija01 @ 2011 07 11, 19:35)
Man labai gražūs vardai: Ainė, Ąžuolas, Kristupas smile.gif

Ir kuris čia iš jų jums toks negirdėtas ir keistas? 4u.gif
Atsakyti
Loretis
Atsakyti
Vakar per tv3 "pasirink mane" buvo mergina vardu Gracija, na cia vienas ir Gracijanos vardo atmainu, bet man idomiai, keistai skamba, nes ipareigoja ta mergina visa gyvenima rupintis figura, kad atitiktu varda blush2.gif Na cia tik mano toks poziuris
Atsakyti
QUOTE(♥Optimistė♥ @ 2011 07 12, 15:39)
Vakar per tv3 "pasirink mane" buvo mergina vardu Gracija, na cia vienas ir Gracijanos vardo atmainu, bet man idomiai, keistai skamba, nes ipareigoja ta mergina visa gyvenima rupintis figura, kad atitiktu varda  blush2.gif  Na cia tik mano toks poziuris

Nu rimtai, anoreksija toks vardas gali ivaryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 12, 14:18)
Nu rimtai, anoreksija toks vardas gali ivaryti biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti