Argonas
QUOTE(*Amberr* @ 2011 06 21, 02:25)
Argonas
angliskai gal ir nieko skambetu,bet lietuviskai tai grynai kaip zargonas
QUOTE(aggree @ 2011 06 20, 18:09)
Molgožata
QUOTE(aggree @ 2011 06 20, 19:57)
Honorata.
O man abu jie patinka
Nors buvau ir seniau girdėjusi, bet prieš keleta dienų vėl susidūriau su vardu Gluosnė.
Nu nežinau, kažkuo sužavėjo tas vardukas, savo vaiko taip turbūt nepavadinčiau, bet patiko man,
Nu nežinau, kažkuo sužavėjo tas vardukas, savo vaiko taip turbūt nepavadinčiau, bet patiko man,
Man nesenai teko išgirsti vyro vardą GELMIUS. Patiko kažkaip, buvo tokia vidinė reakcija, kad wauuuu... Nors savo vaiką vargu ar pavadinčiau
Papildyta:
Na man irgi kažkaip maloniai kabliuoja šis vardas... Bet va ar dukrai tokį duočiau irgi klausimas, gal nesu tokia drąsi šiuo klausimu
Papildyta:
QUOTE(Dzenete @ 2011 06 23, 14:29)
Nors buvau ir seniau girdėjusi, bet prieš keleta dienų vėl susidūriau su vardu Gluosnė.
Na man irgi kažkaip maloniai kabliuoja šis vardas... Bet va ar dukrai tokį duočiau irgi klausimas, gal nesu tokia drąsi šiuo klausimu
Visai neseniai užkliuvau užvardo Irtuona. Na laaaaaaaaaaaabai egzotiškai skamba, bet gražu
QUOTE(Chouchou @ 2011 06 23, 18:32)
Visai neseniai užkliuvau užvardo Irtuona. Na laaaaaaaaaaaabai egzotiškai skamba, bet gražu
O, šitas tai ir man tiktų
O aš radau vardą Juvita. Nežinau, ar toks yra vardyne, bet šitas variantas man patinka daug labiau, negu Jovita
QUOTE(rytoj @ 2011 06 23, 19:53)
O, šitas tai ir man tiktų
O aš radau vardą Juvita. Nežinau, ar toks yra vardyne, bet šitas variantas man patinka daug labiau, negu Jovita
http://www.tevu-darz...-vardai/juvita/
yra viena Juvita LT (per 12 metu nuo 1999)