Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

Deira

Kaip bebūtų, bet man nepatinka tokie naujadarai, visgi esu už laiko patikrintus vardus.
Atsakyti
Prieš kelis metus susipažinau su Algida rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dono: 08 birželio 2011 - 22:18
Musu mokyklos direktore buvo Gracjana, man siaip labai idomus, neiprastas vardas
Atsakyti
iš spaudos: Vytrūnas, NArūnas ir Tauris.
Atsakyti
iš pajūrio dienraščio - Neilas, Raivas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 06 08, 20:54)
Deira

musu kaimynu suo tokiu vardu ax.gif
Atsakyti
Olialia mergaitė SOTERA.............. -aitė.....nu kelis kartus pakartojau - bet taip ir likau nesupratus..... g.gif g.gif bet pagooglinus pasirodo yra toks vardas..... blink.gif ir net šventasis toks yra, ir net jo diena - va taip tongue.gif
Atsakyti
Cia kazkuri mama apie Banga rase. Siaip apie Siaulius tai visai iprastas ir daznas vardas. Turi tie regionai savo ypatumus smile.gif Suvalkijoj teko reikalu turet, tai Sakiuos, Marijampolej megsta jie iprastus vardus gudriom priesagom pasiilgint smile.gif Taip ir gyvena ten ne Vytautas, o Vytuolis smile.gif Ne Rasa, o Rasuole, o Saule kazkaip Saulena tapo smile.gif
Is keistu vardu savininku dar Aldevina pazistu....
Atsakyti
Kelinta karta užkliūnu už vardo Gluosnė. Keistas, bet kažkodėl man simpatiškas vardas.
Atsakyti
Molgožata blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2011 06 20, 18:09)
Molgožata blink.gif

Lenkiškas normalus vardas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2011 06 20, 18:59)
Lenkiškas normalus vardas mirksiukas.gif

Pirmą kartą tokį girdėjau, tiesa, pagooglinus radau daugiau savininkių blush2.gif
Dar prie tų pačių mano ausiai keistas, bet kitiems tikriausiai įprastas vardas Honorata.
Atsakyti