Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(*Anila* @ 2011 04 05, 13:31)
Vaiga,tai jo  g.gif  biggrin.gif  Norma,tai gal Normanto trumpinys g.gif O Gitis,visai man nekeistas vardas biggrin.gif

Žinau mergaite (12 metu) Vaiga, jos mama Vaida
Atsakyti
Paskutiniu metu svaigstu del Ijanas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2011 04 05, 22:34)
Paskutiniu metu svaigstu del Ijanas  blush2.gif

Pamandrinta (škotiška) Jono vardo versija lotuliukas.gif Geriau svaikit, pvz., nuo žemaitiško Juonio, nes lietuviška vardo Ian rašyba taip skiriasi nuo originalo, kad angakalbiams tai gali atrodyti kaip žodžio "harijan" (reiškiančio žemiausią socialinę klasę Indijoje) trumpinys su lietuviška galūne.

QUOTE(Nieko sau @ 2011 04 04, 17:15)
Vaiga, Norma, Gitis.

Na, Norma Ibseno pjesės "Norma" dėka tapo įprastu vardu. Šiaip jau vardas lotyniškos kilmės, turi tą pačią šaknį kaip ir "normanai", reiškia "šiaurietė".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ašaka: 05 balandžio 2011 - 23:15
Vaiga - normalus lietuviškas vardas smile.gif tiesa, retas ir įdomus pasirinimas.
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 04 05, 12:31)
Vaiga,tai jo  g.gif  biggrin.gif  Norma,tai gal Normanto trumpinys g.gif O Gitis,visai man nekeistas vardas biggrin.gif

sakyčiau Gytis-normalus normaliausias, bet Gitis doh.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 04 06, 05:49)
Vaiga - normalus lietuviškas vardas smile.gif tiesa, retas ir įdomus pasirinimas.

Net nebūčiau pagalvojusi, kad jis lietuviškos kilmės wacko.gif. Keistokas, mandrokas bent jau mano ausiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nieko sau @ 2011 04 09, 12:09)
Net nebūčiau pagalvojusi, kad jis lietuviškos kilmės wacko.gif. Keistokas, mandrokas bent jau mano ausiai  cool.gif

aš galvoju, ar tos aktorės N. VArnelytės pirmoji dukrelė ne Vaiga g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nieko sau @ 2011 04 09, 12:09)
sakyčiau Gytis-normalus normaliausias, bet Gitis  doh.gif

drinks_cheers.gif ne taip vadina kažkokią Maskvos aukštąją mokyklą? biggrin.gif

vakar žiūrėjau laidą apie Nemėžio totorius, vieno jų vardas Tairas - a ir i atskirai tarti, ne kaip dvibalsį. pasirodė visai gražus pasirinkimas mišriai šeimai.

laikraštyje mačiau vardą Girena.
ir dar buvo paminėta garbaus amžiaus Donatilė. kažkada minėjau, kad pažįstami taip dukrytę pavadino. man be galo gražu wub.gif
Atsakyti
Keletas bent jau mano ausiai negirdėtų ir neįprastų vardų, aptiktų dokumentuose:
Aistra, Skaistutė, Gailutė, Eitvydė, Arminija, Sotera, Ereta, Aidė, Taika, Vaidilija, Andrutė (moteriai 50+).
Atsakyti
vieną Eretą pažįstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 04 13, 14:28)
Keletas bent jau mano ausiai negirdėtų ir neįprastų vardų, aptiktų dokumentuose:
Skaistutė,Andrutė (moteriai 50+).

Nesuprantu tokių dalykų,kam ta mažybinė forma,jei jau norėsi,tai vadinsi vaiką taip,bet dokumentuose... g.gif

Neseniai girdėti:Trijana,Dongas( korėjietiškas: „iš rytų“)
Atsakyti
Lietrytyje mačiau vardą Vikontas doh.gif net neabejoju, iš kur "vardą" tėvai traukė hihihi.gif

-------
yra dailininkė, vardu Adasa mastau.gif
Atsakyti
viena mūsų miesto valdininkė Rafina. kadangi -ienė, neaišku, ar gryna lietuvė.
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2011 04 04, 14:31)
Kinga. Man labai jau nelabai koks  biggrin.gif

buvo lenkų k dėstytoja tokiu vardu unike smile.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2011 04 13, 15:28)
Aistra, Skaistutė, Gailutė, Eitvydė, Arminija, Sotera, Ereta, Aidė, Taika, Vaidilija, Andrutė (moteriai 50+).

lotuliukas.gif nu nigaliu lotuliukas.gif ,kaip ir Meilė, Laisvė ar Aistra lotuliukas.gif
Atsakyti