Kadangi pabaigiau senąją temą, sukūriau naują

QUOTE(Forget @ 2011 02 22, 12:06)
Man tai gražus
ne koks serialinis

man ir patinka,ir gal del to,kad tokio manau antro nelabai bus

pažįstu merginą, vardu Daugailė. taip gražiai man skamba. beje, vardo niekas netrumpina.
QUOTE(muminukas @ 2011 02 24, 14:48)
pažįstu merginą, vardu Daugailė. taip gražiai man skamba. beje, vardo niekas netrumpina.
tikrai gražu

QUOTE(muminukas @ 2011 02 24, 15:48)
O kodėl vardą būtinai turi trumpinti? - mano vardas lietuviškas triskiemenis, bet niekas netrumpino, nors vardas trumpinimui itin tinkamas

QUOTE(Minerva @ 2011 02 24, 21:51)
O kodėl vardą būtinai turi trumpinti? - mano vardas lietuviškas triskiemenis, bet niekas netrumpino, nors vardas trumpinimui itin tinkamas 

reta atvejis

QUOTE(Arvena @ 2011 02 25, 00:47)
Tai kad ne

QUOTE(Minerva @ 2011 02 25, 00:51)

Mano vardas keturskiemenis ir niekas netrumpino, nes neleidau

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 25, 11:04)
Mano vardas keturskiemenis ir niekas netrumpino, nes neleidau
Todel man keisti tie argumentai, kad varda vis tiek trumpins. Jei nenoresi, netrumpins.

QUOTE(muminukas @ 2011 02 25, 12:05)

Na Ričiardas ir Ryčka , nėra adekvatu -Arnoldui ir Arnui... Mano nuomone...

Aš supratau, kad Minervos vardas tinkamas trumpinimu, kaip kad RIMANTĖ - RIMA, Algimantas- Algis, Vytautas-Vytas , bet ne paniekinančiai kaip Živka, Vycka, ar panašiai

Bent pas mus aplinkoje visi ilgi vardai sutrumpinti...

QUOTE(Arvena @ 2011 02 25, 12:16)
tik konstatuoju, kad tokie argumentai būna

QUOTE(Arvena @ 2011 02 25, 14:16)
Bet pvz. Rimantės atveju, Rima - yra visai kitas vardas, arba Domas ir Dominykas - du skirtingi vardai, Augis ir Eugenijus - taip pat. Todėl, manau, kad visų pirma nuo šeimos priklauso, ar vardas bus trumpinamas: jeigu Dominyką, kurį šeima vadina Dominyku, pašauksi Domu, jis gali ir neatsiliepti.
Turėjau klasiokę Aušrinę. Na, niekaip ji nebuvo Aušra - buvo Aušrų pilni koridoriai, bet ji buvo Aušrinė