Įkraunama...
Įkraunama...

"Kačerginės" sanatorija

QUOTE(Sim@ @ 2013 04 28, 08:53)
kas del muilo ir kt.higienos piremoniu, tai kaip zinia, kiekvienas vaziuodamas ar i ligonine, ar sanatorija_atsiveza pats. Jei su vaikais ar kudikiais, tai juolab.
juk jus ne i viesbuti ar mokama sanatorija vaziavote? nejau manete, kad jums reikalingos priemones privalejo buti? g.gif
Si sanatorija, kiek zinau, yra valstybes islaikoma 4u.gif
o kas del maisto atnesimo, tai ir kazkokias nesamones rasote! nieko panasau nera ir nebuvo.
Pagal vietos taisykles mamoms, gyvenancioms su vaikais iki 3 metu, i korpusa maistas (pusryciai, pietus, pavakariai ir vakariene) yra atnesama.
Kadangi mano dukrele, vos atvaziavus apsirgo (auksta temperatura, kosulys, sloga, kraujas is nosies ir t.t.), tai savaite laiko ir as buvau ` is tu, kurioms, kaip ir kt.mamoms, kurioms kaip minejau su vaikais iki 3 metu, yra atnesamas maistas i korpusa.
Ir patikekit, mieloji, nieko panasaus nemaciau. Jei pusryciams kose, tai ji atnesama spec.termosuose, arbata, kakava_virduliuose, uzdengtuose lb sandariai; jei sumustiniai_sandariose dezutese (nes visas maistas juk nesamas is valgyklos iki korpuso per lauka_bet tai tikrai ne km ejimo,kad maistas atvestu ir pan.).
Todel, jei jus tikejotes prabangos, ir jus priprate, kad jusu vaikai butu lepinami, popinami kiekvieno mediko, tai reikejo jums vaziuoti i privacia sanatrojia, kur kiekvienam vaikui atskiras privatus gydytojas ir, kaip sakoma, jei jau moki pinigus, tai ir mediko sypsena bei jo malone gali "nusipirkti" smile.gif
taigi, nešmeiškite šios sanatorijos taip šlykščiai, kad net koktu skaityti!
Papildyta:

o kas jums suteike teise viešai įžeidinėt mamas? jūs, pati lygiai tokia pati mama, kaip ir visos kitos. nebent nutekėjot į turtingą giminę, tai tikrai nesuteikia jums, mieloji, jokios teisės dergt ant kt.mamų.
juolab, kad jei jau esate MAMA, tai esate tokia pat, kaip ir visos kitos.
nes "tokių" kaip jūs, kurioms blogai nemokamam korpuse su kt.mamomis ir vaikais, tai mačiau ne 1, ir kaip ne keista, i ja pacia buvo ziauru ziuret ir tuo paciu gaila, kai vaidino kazka, o is tiesu buvo tokia ponia, kad net savo ir vaiko indu po valgio nesugebedavo issiplaut doh.gif  blush2.gif jau nekalbu apie lovos pasiklojima, ar vandens nuleidima WC po savo ir vaiko reikalu/va tokios, mes. nes mes "ponios" cool.gif
kiek zinau, tai tarnu laikai jau senai baiges smile.gif

Papildyta:

daktarai siais laikais nieko nesiulo. politika yra tokia, jei pati mama zino, kad jos vaikui reikalingas sanatorinis gydymas, eini pas seimos gyd.ir sakai apie problema. As taip dariau. Todel ir sanatorija pgl savo vaiku turima liga susiradau pati.

jei neklystu, tai 80%
bet jus uzklauskit seimos gyd/.gal db kas pasikeite 4u.gif

Pritariu kad mes patys,mamos turim dometis kur galime vaikucius gydyti.O daktarai beje siulo kur jiems reikia,nes mums beje po gydymo ligoninej,sergant plauciu uzdegimu buvo pasiulytas tik vienas variantas.Tad mamytes domekites kiek ir kokiu variantu yra,nepriimkite skubotu sprendimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mami2+: 28 balandžio 2013 - 15:09
QUOTE(Elra @ 2013 04 28, 10:46)
Sita tema baigiau, o  jums sekmes keliant sanatorijos ivaizdi 4u.gif

AS NIEKO nekeliu. Tiesiog, kai pati buvau su vaikais ir man bei vaikams buvo gerai, tai man keista buvo skaityti, kad jums TEN netiko. Stai ir viskas.
o jei jus likote kazkuo nepatenkinta, tai nereiskia, kad jus turite teise vadinti kitas mamas ASOCIALIOMIS.
sekmes, neasocialioji mamyte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 28 balandžio 2013 - 16:50
QUOTE(Sim@ @ 2013 04 28, 16:40)
AS NIEKO nekeliu. Tiesiog, kai pati buvau su vaikais ir man bei vaikams buvo gerai, tai man keista buvo skaityti, kad jums TEN netiko. Stai ir viskas.
o jei jus likote kazkuo nepatenkinta, tai nereiskia, kad jus turite teise vadinti kitas mamas ASOCIALIOMIS.
sekmes, neasocialioji mamyte smile.gif

MHm jus ten buvot, o mes pasakojam nebuvusios doh.gif O tas mamas ne viena norejo priduoti socialiniams darbuotojams, taip, kad nesnekekit, ko nezinot ir nematet unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elra: 28 balandžio 2013 - 17:15
QUOTE(Elra @ 2013 04 28, 18:13)
O tas mamas ne viena norejo priduoti socialiniams darbuotojams, taip, kad nesnekekit, ko nezinot ir nematet unsure.gif

manau, kad tai ne eilines mamos rupestis. Tam yra spec.tarnybos, kurios uzsiima "tokiomis", jei tam yra reikalas.
O jus, mieloji mamyte, neasocialioji, rasydama apie tai, ka matete ir nematete, pries rasydama pamastykite, ar neizeisite kitu, kurios skaitys sia tema?
pamastykite. draugiskas patarimas ateiciai 4u.gif mirksiukas.gif

o pacia labai noreciau gyvai pamatyt. idomu, kaip atrodo ta .............. mamyte?

o sanataorija "Zibute" isties labai gera, ir jei tik leis galimybes, kitamet ir vel rinksimes su vaikais sia sanatorija wub.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 05 gegužės 2013 - 08:49
QUOTE(Sim@ @ 2013 05 05, 08:21)
*manau, kad tai ne eilines mamos rupestis. Tam yra spec.tarnybos, kurios uzsiima "tokiomis", jei tam yra reikalas.
**O jus, mieloji mamyte, neasocialioji, rasydama apie tai, ka matete ir nematete, pries rasydama pamastykite, ar neizeisite kitu, kurios skaitys sia tema?
pamastykite. draugiskas patarimas ateiciai 4u.gif  mirksiukas.gif

***o pacia labai noreciau gyvai pamatyt. idomu, kaip atrodo ta .............. mamyte?

o sanataorija "Zibute" isties labai gera, ir jei tik leis galimybes, kitamet ir vel rinksimes su vaikais sia sanatorija wub.gif  cool.gif

*Kadangi ne musu reikalas, tai nieks ir nesikiso, bet reabilitacija salia tokiu mamu, buvo nekokia.
**Nematau, ko cia isizeidineti, o patarimus pasilikit sau 4u.gif
***Gerai atrodo tongue.gif
Mamytes, jus nesibaiminkit, po mano skundo veterinarijos tarnybai, atsirado ir muilai ir popierius ir ranksluostukai ir indu plauti nebereikia, o visa kita ten nera blogai mirksiukas.gif O jei ir sauniu mamu burys papuls, tai isvis thumbup.gif Linkiu nesirgti ir visoms sekmes smile.gif
Atsakyti
atejo laikas, kai vel renku sanatorija vaikams. Kacergineje su sunumi buvom jei neklystu 2008m. birzeli, tai daugiau nebenoriu schmoll.gif . dydziule dregme, apgyvendino mus su dar viena mama, kuri buvo su 3-meciu ir iki 1m kudykeliu. mano vaikui buvo tada 5m, tas mazzukas verkdavo naktimis doh.gif , mums jokio poilsio. rakta dave VEINA , reikejo dalintis doh.gif . nuejus su vaiku y proceduras, turedavai laukti nemazai laiko, nes PIRMUMA uzimdavo paaugliai blink.gif , o mamos su mazais vaikais sededavo ir laukdavo. nes sesutes sakydavo, jei nepriims pirma paaugliu, tai jie issilakstys ir is vis nebeateis y proceduras blink.gif doh.gif . labai patiko baseinas thumbup.gif . musu buvimo laikotarpiu ten ivyko nelaime. mama su dukra eidma pietauti per pievute, ikrito y sulini unsure.gif . pasirodo ten suliniu daug, jie buvo uzdengti sena skarda, kuri surudyjusi ir apzelusi samanomis, ir tiesiog edamas per zolyte nieko nematai unsure.gif . mama susizalojo stipriai, plyso peties raumenys, tai AD kad ji nesivede uz rankos dukros, nes butu nugarmejusiso abi y sulini su vandeniu unsure.gif . AD kad ant fontano sedejo paaugliai ir isgirdo triuksma, o buvo pietu metas, kai lauke tuscia.
Atsakyti
QUOTE(lina-linutia @ 2013 07 02, 22:50)
atejo laikas, kai vel renku sanatorija vaikams. Kacergineje su sunumi buvom jei neklystu 2008m. birzeli, tai daugiau nebenoriu  schmoll.gif . dydziule dregme, apgyvendino mus su dar viena mama, kuri buvo su 3-meciu ir iki 1m kudykeliu. mano vaikui buvo tada  5m, tas mazzukas verkdavo naktimis  doh.gif , mums jokio poilsio. rakta dave VEINA , reikejo dalintis  doh.gif . nuejus su vaiku y proceduras, turedavai laukti nemazai laiko, nes PIRMUMA uzimdavo paaugliai  blink.gif , o mamos su mazais vaikais sededavo ir laukdavo. nes sesutes sakydavo, jei nepriims pirma paaugliu, tai jie issilakstys ir is vis nebeateis y proceduras  blink.gif  doh.gif . labai patiko baseinas  thumbup.gif . musu buvimo laikotarpiu ten ivyko nelaime. mama su dukra eidma pietauti per pievute, ikrito y sulini  unsure.gif . pasirodo ten suliniu daug, jie buvo uzdengti sena skarda, kuri surudyjusi ir apzelusi samanomis, ir tiesiog edamas per zolyte nieko nematai  unsure.gif . mama  susizalojo stipriai, plyso peties raumenys, tai AD kad ji nesivede uz rankos dukros, nes butu nugarmejusiso abi y sulini su vandeniu  unsure.gif . AD kad ant fontano sedejo paaugliai ir isgirdo triuksma, o buvo pietu metas, kai lauke tuscia.

Mano ispudziai irgi nekokie apie sia sanatorija,nenoreciau sugryzti dar karta.Esu Kauniete tai labai dziaugiuosi atradusi kita sanatorija Kaune.
Atsakyti
sveiutės,

na, pasiskaičiusi šioje temoje atsiliepimų apie šią santoriją, iš ties buvo net kilęs noras ten visai nevažiuoti, nes pagal atsiliepimus tikėjausi rasti ne kokią situaciją..... tačiau , labai džiaugiuosi, kad visgi ten nuvykome..... thumbup.gif Puikiai ir labai smagiai praleistas laikas.... Malonus personalas, fainos procedūros, gaivus oras, skanus maistas, gražiai atsinaujinantis miestelis, kiek gražių lankytinų vietų, medinių skulptūrų... vaikų mėgiamiausia iškyla - prie Nemuno arba į miesto parkelį, ar prie šaltinėlio....

Po lietaus galima rudenį prisigrybauti vienai vakarienei net gi sanatorijos teritorijoje thumbup.gif

Niekas manęs gyvenime nėra taip gražiai vadinęs, kaip šios sanatorijos valgykos virėjos ,,mamute, gal dar Jums įdėti? mamute, ar užtenka? ir pan...."

ir kinezistės labai malonios ir fainos, moka užsiimti ir nušnekinti vaikučius.... Bent jau porai iš jų labai tiktų dirbti vaikų darželyje.....

daktarės jaunos, daug išmanančios, rūpestingos....

kai dar niekas apie šildymo sezoną nė nesvajojo, ten jau rugsėjo vidury pajungė šildymą, kad nesilaikytų drėgmė kambariuose nuo pušyno..... skalbiniams lietingomis dienomis atnešė pastatomą džiovyklę....

na, bent jau aš tai nemačiau ten nė vieno minuso.... thumbup.gif

Tiesa, mes ten kurį laiką buvome gal tik 3 - 4 mamos.... o paskui , kai prigužėjo mamų su vaikais pilnas korpusas, tai ir prasidėjo pačios keisčiausios pretenzijos..... kai kurios iš šono atrodė gan juokingos... bet čia jau kiekvienos mamos reikalas....

žodžiu, mamytės , kurios nesate labai jau išrankios ir reiklios, tikrai turėsite smagų laiką šioje sanatorijoje.... thumbup.gif tik pasiklausinėkite apie lankytinas vietas, ten jų tikria yra nemažai.... aš pora kartų su savo maže ,,prisklijavau" prie dičkių grupės, kurie ėjo su auklėtoja, tai ir parodė gražių vietų...

Tiesa, dėl higienos reikalų.... muilo tai buvo, tualetinis popierius (valdiškas) gan greitai baigėsi... bet aš tikrai tame nematau problemos..... trys tualetai ant madžaug 10 mamų, dušas, vonia..... Virtuvėlėje kiekvieną šeštadienį atlaidinamas šaldytuvas... vaikučiams iki 2 m ar ligoniukams maistą atneša į vietą....

iš procedūrų tai praktiškai daugumai skiriama mankšta, švitinimas su bioptronu, masažas, perlinės vonelės, o toliau jau pagal ligos pobūdį.... labai daug vyrensio amžiaus merginukių buvo su antsvoriu, tai sakė per visą buvimo laiką numeta apie 2 kg, nes jiems ir maistas visai kitoks duodamas... tik kad labai jau dažnai tuos vyresniukus veda į parduotuvę, tai tie antsvorinukai prisiperka ten visokio ,,gėrio".... net gi su vyresnėliais į savaitę vieną kartą būna tokia ale dietologijos pamokėlė virtuvėlėje, - tai kepa ,,dietinius" pyragus... ir pamokomis vyresniukia patenkinti, nes kai ne daug vaikų, tai geriau supranta mokytojų aiškinimą....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 04 spalio 2013 - 23:46
Tiesa, TV lietingu oru nelabai veikė, bet kai man tas neaktualu, nes aš ir namie jo nežiūriu, tai nepasigedau....
žasilai tai tokie jau tikrai ne kokie,bet.... ką norėti, kai tiek vaikų per tuos žasilus ,,pereina"... ten gali pridėti jų kiek nori, jie vis tiek greitai bus sulaužyti, išmėtyti ar kaip nors kitaip apniokoti.... Todėl tikrai galima įsidėti ir vieną kitą savo žaisliuką ... Bandėme vaikus mokinti gražaus bendravimo, bendrų žaidimų.... aišku, visko buvo....
netgi dabar jau du sportiniai vežimėliai yra palikti, tokie jau gerokai panaudoti, bet vienai mamytei atvykusiai iš toil, buvo labai gera išeitis tas vežimėlis su mažyliu virš metukų thumbup.gif o ji kaip tik mėgo ilgus pasivaikščiojimus...

Kiek gyvenimo istorijų išgirdau... Kiek draugių susiradau..... tikrai smagu mums ten buvo.....

bet .. jei tikitės kriauklės, dušo, tualeto prie kiekvieno kambario, naujutėlių patalynių, kūdikių lovyčių su visais ,,navarotais", tai tuomet gal ir jums nelabai patiks, kaip kad kai kurioms mamytėms.... tuomet siūlyčiau atvykti į mūsų ligoninę (neįvardinsiu kokiame mieste:) ), į vaikų skyriaus tualetą ir vonią.... tai pamatytų tos mamytės, kaip tikrai atrodo prastas stovis ir ,,komforto" nebuvimas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 04 spalio 2013 - 23:59
Sveiki, na prisiskaičiau visko, gal ir net perdaug... Visgi nusprendžiau išbandyti savo kailiu biggrin.gif
Dėl asmos su sūnumi važiuodavom į Palangos " Gintaro" sanatoriją, bet dabar dėl viršsvorio mus siunčia į Kačerginę. Kaip supratau būtent dėl antsvorio neturiu iš ko rinktis...
Sakykit, o kaip yra jei vaikinas mano 9 m., bet aš tikrai nenoriu jo vieno palikti, nes be antsvorio turim ir visokių kitokių ligų ligelių, ar įmanoma "lietuviškai" susitart ir apmokėt mamai už lovą mažesnę sumelę? Kadangi žinau kaip Gintaro sanatorijoj tai daroma, tai tikiuos ir toj viskas įmanoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oksy @ 2014 02 25, 13:30)
bet dabar dėl viršsvorio mus siunčia į Kačerginę. Kaip supratau būtent dėl antsvorio neturiu iš ko rinktis...
Sakykit, o kaip yra jei vaikinas mano 9 m., bet aš tikrai nenoriu jo vieno palikti, nes be antsvorio turim ir visokių kitokių ligų ligelių, ar įmanoma "lietuviškai" susitart ir apmokėt  mamai už lovą mažesnę sumelę? Kadangi žinau kaip Gintaro sanatorijoj tai daroma, tai tikiuos ir toj viskas įmanoma?  blush2.gif

sveiki, o jus geriau, imkit ir pasiskambinkit i pacia "Zibutes" sanatorijos administracija ir jums bus suteikta issami informacija 4u.gif
nuoroda su telefonais cia_
http://www.vaikusana...t/main.php?ID=4

p.s. galbut susitiksime cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 02 25, 14:20)
sveiki, o jus geriau, imkit ir pasiskambinkit i pacia "Zibutes" sanatorijos administracija ir jums bus suteikta issami informacija 4u.gif
nuoroda su telefonais cia_
http://www.vaikusana...t/main.php?ID=4

p.s. galbut susitiksime cool.gif

Ačiū, gal ir susitiksim niekada negali žinot 4u.gif
Atsakyti