Įkraunama...
Įkraunama...

Loterijos per TV

QUOTE(J&A @ 2006 02 18, 20:10)
GRYNAS AFERIZMAS  mad.gif ten loterija tiktai pasypelnymui  dry.gif

O ar ne visos loterijos pasipelnimui? Absoliučiai visos daromos užsidirbti, o ne padėti žmonėms praturtėti. O kai Lietuvoj dažnas neturi galimybių užsidirbti daug pinigėlių, tai ir tos loterijos išgyvena aukso amžių. Išvis, man tokia frazė kažkur skaityta įstrigo - "loterija yra mokestis tų, kurie neišmano matematikos". Kartais nusiperku teleloto, bet praktiškai nieko nelaimiu, kokius metus net kampų už 2 lt nelaimėjau g.gif O nieko daugiau ir nesu laimėjus. TV 1 žaidimas tai irgi man juokingas, nėra ko piktintis, kad net neprisikambinant nuskaičiuoja pingėlius, nes ta sąlyga yra ir užrašyta, ir vedėjos dažnai kartoja, tad žmogus turi galimybę rinktis. Patinka, kai sako, kad jau prizams išdalino ar tai netoli pusės milijono litų g.gif kaaaip norėčiau sužinot, o kiek uždirbo g.gif
Atsakyti
QUOTE(wovere @ 2006 02 19, 13:40)
g.gif kaaaip norėčiau sužinot, o kiek uždirbo  g.gif

geriau jau nežinot g.gif unsure.gif
Atsakyti
kartais nusiperku teleloto bilietą, bet paskutinius 2 metus net kampų nelaimėjau, tad paskutiniu metu azartas dingo visiškai sad.gif
Atsakyti
vakar deja nieko nelaimejau teleloto sad.gif nebepirksiu ir as daugiau
Atsakyti
na as mielai zaidziu teleloto ax.gif buvau ir masina laimejusi (Fiat punto) o siaip perku visada po viena bilietuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzyte @ 2006 02 20, 09:15)
vakar deja nieko nelaimejau teleloto sad.gif nebepirksiu ir as daugiau

AŠ DĖL TOS PAČIOS PRIEŽASTIES JAU SENAI NEBEPERKU, BET VA VYRAS KARTASI SUSIGUNDO TAI NUSIPERKA ax.gif

QUOTE(ingakalnis @ 2006 02 20, 09:38)
na as mielai zaidziu teleloto  ax.gif  buvau ir masina laimejusi (Fiat punto) o siaip perku visada po viena bilietuka  smile.gif

OI KAIP FAINA rolleyes.gif TAI VA, KAI LAIMI, TAI PO TO YRA AZARTAS TOLIAU LOŠTI , TAI VAŽINĖJI SU TA MAŠINYTĘ AR PRASTŪMIAI laugh.gif blush2.gif
Atsakyti
Man loterijose visiškai nesiseka, gal todėl ir nebebandau laimės.Guodžiuosi, kad turbūt meilėje sekasi. Nes juk sakoma, kam nesiseka loterijose, tam meilėje sekasi. Ir dar patiko kažkur girdėta statistika, kad yra triskart didesnė tikimybė, kad nutrenks žaibas, negu laimėti loterijoje.
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2006 02 20, 10:38)
na as mielai zaidziu teleloto  ax.gif  buvau ir masina laimejusi (Fiat punto) o siaip perku visada po viena bilietuka  smile.gif

Oho, geras thumbup.gif

Nuo Kalėdų labai intesyviai lošiam teleloto. Spėkit kiek laimėjom? doh.gif
Nu va tik vakar kažkaip biškutį pasisekė laimėjom 19 lt. O didžiausias laimėjimas iš teleloto buvo 40 lt.
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2006 02 20, 12:40)
Man loterijose visiškai nesiseka, gal todėl ir nebebandau laimės.Guodžiuosi, kad turbūt meilėje sekasi. Nes juk sakoma, kam nesiseka loterijose, tam meilėje sekasi.

Šitas posakis neteisingas, nes žmonių, laiminčių loterijose skaičius labai mažas, kalbant pasauliniu mastu, o patiriančių laimingą meilę irgi ne per daugiausia ax.gif O pagal šitą taisyklę, visi, kuriems nesiseka loterijose (o jų didžioji pasaulio dauguma), turėtų sektis meilėje, o taip nėra 4u.gif Man loterijose šiaip sekasi, bet tik ne televizinėse g.gif na visokiose akcijose, žaidimuose neretai kažką laimiu.
Atsakyti
QUOTE(joločka @ 2006 02 20, 12:40)
triskart didesnė tikimybė, kad nutrenks žaibas, negu laimėti loterijoje.

user posted image
Atsakyti
Kelis kartus teko pirkti tele loto bilietų, berods, kad išvis kokį 20 lt. ir laimėjau smile.gif
Nelabai tikiu lengvai ateinančiais pinigais, nors kai kam, matyt, pasitaiko smile.gif
Atsakyti
As syki bandziau skambinti i tv1 zaidima, tai spekit ar prisiskambinau. Tik sake, kad dalyvauju dienos losime laimeti 500 lt biggrin.gif O 2lt tikrai uz skambuti nulupo.
Atsakyti