Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 21, 23:26)
Augaliuko ant greičio nerandu, kol kas lapeliai, tai skurdūs pas mane cool.gif

Štai čia yra mano pernykštis Meek and Mild. Foto nekokia išėjusi, didieji lapai apskabyti, bet mažesnieji matosi, kad susisukinėję, o pats vaisius irgi apspaudytas iš visų pusių kaip koldūnas smile.gif Na toks jis jau yra smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 10:06)
Štai čia yra mano pernykštis Meek and Mild. Foto nekokia išėjusi, didieji lapai apskabyti, bet mažesnieji matosi, kad susisukinėję, o pats vaisius irgi apspaudytas iš visų pusių kaip koldūnas smile.gif  Na toks jis jau yra smile.gif

user posted image

nu ir grozis, ... eina sau, as jau pradedu sirgti manau sia liga,, gyvenciau name, kur daugiau ploto, tai jau matau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wwawwa: 22 kovo 2011 - 09:17
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 09:06)
Štai čia yra mano pernykštis Meek and Mild.

toks be galo tinkantis į Mirtišės Adams puokštę biggrin.gif
Atsakyti
niu va mano paprikos ispikiuotos, tik kazin ar ne per anksti....

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 10:57)
toks be galo tinkantis į Mirtišės Adams puokštę  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Man jis ir ant picos labai gerai atrodė... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 09:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Man jis ir ant picos labai gerai atrodė... thumbup.gif

ant picos jau ne tas.. supjaustytas, sudarkytas.. o čia foto superinė, su šešėliu, vaizdelis toks kaip multikuose raganos palaistytas augaliukas patampa thumbup.gif
Labai įspūdinga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 11:03)
vaizdelis toks kaip multikuose raganos palaistytas augaliukas patampa  thumbup.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif tik dabar supratau, ko ta foto man siaubą kelia... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 09:13)
taip, dabar jau tik daigus pirkt  drinks_cheers.gif
Kažkada seniai seniai bandžiau pasisėt kovo pabaigoje paprikas. Galvojau - ai, visi sako, kad vėlu, bet va ims ir užaugs. Ir nieko doro iš jų nebuvo. Sunoko gal dvi ar trys paprikos.
Nebent tikrai dabar imt pačias ankstyviausias, kokias Whitney  g.gif

Vat as ir galvoju,pasejau paprikas kovo pradzioje,ir tik sia savaite islindo g.gif tai dabar galvoju,ar ne per velai as cia pasodinau.
user posted image
visur beje ieskojau Whitney,bet nekur neradau,tai pasodinau Rubika,Ozarowska,Reda(isvis nei vieno daigelio neislindo)maziukus Orange Baby ir ciliukus Hungarian Black
Atsakyti
Ex, o jie labai aštrūs? Ant picos spalvos nepakeicia? O neatrodo kaip angliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 22 kovo 2011 - 10:52
QUOTE(evemaska @ 2011 03 22, 11:44)
Vat as ir galvoju,pasejau paprikas kovo pradzioje,ir tik sia savaite islindo  g.gif tai dabar galvoju,ar ne per velai as cia pasodinau.
user posted image
visur beje ieskojau Whitney,bet nekur neradau,tai pasodinau Rubika,Ozarowska,Reda(isvis nei vieno daigelio neislindo)maziukus Orange Baby ir ciliukus  Hungarian Black

labai grazus , tvarkingi daigeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 10:06)
Štai čia yra mano pernykštis Meek and Mild. Foto nekokia išėjusi

Vau koks įdomus pipiras thumbup.gif o foto man nereali, kiek užburianti, baugoka, bet labai gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 11:52)
Ex, o jie labai aštrūs? Ant picos spalvos nepakeicia? O neatrodo kaip angliukai?

Pasikartosiu eilinį kartą, jau rodžiau ir rašiau ankstesnėse temose, ir dar kartą parodysiu kaip atrodo Meek and Mild sunokęs...
Štai tas diiiidelis, beveik sunokęs pipiras smile.gif Jis normaliai aštrus ir tikrai nepanašus į angliuką ant picos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti