Ex ačiū dar syk.
Daigeliai jau įsitaisė ant palangės.
Jie tikrai nuostabūs
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 21, 20:27)
Ex ačiū dar syk.
Kad tik augtų, žydėtų ir derėtų
laba vakara,
reikia lb jusu patarimo, tuiu nusipirkusi cili pipiriuku seklu, tikiuos, kad dar ne per velu juos sodinti, nes kraustemes ir anksciau nebuvo galimybiu taiva, turiu klausimu, kokia man daigykla prikti, nes tuo uzsiimsiu pirma kart, ar tos seklytes bus didokos ir as jas po viena galesiu sukisti, ar reikes seti, o paskui pikiuoti? nes nezinau, ar pirkti atskirus indelius, kaip pvz buna tie durpiniai ar koki loveli? patarkit, prasau.. veliau jos bus sodinamos siltnamyje.
reikia lb jusu patarimo, tuiu nusipirkusi cili pipiriuku seklu, tikiuos, kad dar ne per velu juos sodinti, nes kraustemes ir anksciau nebuvo galimybiu taiva, turiu klausimu, kokia man daigykla prikti, nes tuo uzsiimsiu pirma kart, ar tos seklytes bus didokos ir as jas po viena galesiu sukisti, ar reikes seti, o paskui pikiuoti? nes nezinau, ar pirkti atskirus indelius, kaip pvz buna tie durpiniai ar koki loveli? patarkit, prasau.. veliau jos bus sodinamos siltnamyje.
Vėlu jau čilius sėt. Nespės jie sunokt. Nebent rudenį kišit į vazonus ir nešit namo.
QUOTE(saintlina @ 2011 03 21, 20:45)
Vėlu jau čilius sėt. Nespės jie sunokt. Nebent rudenį kišit į vazonus ir nešit namo.
Nebent kajenus - tie per pora mėnesių spėja užderėt
Šiaip nematau tikslo vietą šiltnamyj užimt, jeigu derlius vis tiek bus rudenį vazone
Papildyta:
o tai apie kokius čilius mes čia kalbam?
Sėklytės nemažos - gali ir po vieną sėt, jeigu tau patogu, aš tai mėgstu į vieną paprastą dėžutę pasėt, o tada kai išdygsta ir paauga išpikuot po vieną
apsvieskit mane, kokie tie Meek Mild? gal ir man ruostis stuksenimui
QUOTE(samanaa @ 2011 03 21, 22:41)
apsvieskit mane, kokie tie Meek Mild? gal ir man ruostis stuksenimui
ava tokie
Augaliuko ant greičio nerandu, kol kas lapeliai, tai skurdūs pas mane
QUOTE(saintlina @ 2011 03 21, 21:45)
tai ir su paprikomis suveluota
QUOTE(Palme22 @ 2011 03 22, 08:51)
tai ir su paprikomis suveluota
Jeigu labai norit savų paprikų, tai reikia pirkt pačias ankstyviausias ir derliaus tikėtis tik vėlyvo labai...
Šiaip, jau labiau apsimoka pirkt daigelius iš forumiečių arba tiesiog turguj iš augintojų, nes paprikas laikas sėt vasario pradžioj
taip, dabar jau tik daigus pirkt
Kažkada seniai seniai bandžiau pasisėt kovo pabaigoje paprikas. Galvojau - ai, visi sako, kad vėlu, bet va ims ir užaugs. Ir nieko doro iš jų nebuvo. Sunoko gal dvi ar trys paprikos.
Nebent tikrai dabar imt pačias ankstyviausias, kokias Whitney
Kažkada seniai seniai bandžiau pasisėt kovo pabaigoje paprikas. Galvojau - ai, visi sako, kad vėlu, bet va ims ir užaugs. Ir nieko doro iš jų nebuvo. Sunoko gal dvi ar trys paprikos.
Nebent tikrai dabar imt pačias ankstyviausias, kokias Whitney
sveikutes,
niu va ispikiavau savo paprikas ( is 15 isdygo 10)...ai, nezinau kuo man cia baigsis, smagu man labai ir idomu , ale kazin ar gerai padariau viska.. tiek klausimu... ale manau , metams begant pati rasiu atsakymus... ideciau foto, ale nemoku kaip... pasakytumete savo nuomone, ar normal pas man cia. mat nzn kaip is tikro turi but.......
niu va ispikiavau savo paprikas ( is 15 isdygo 10)...ai, nezinau kuo man cia baigsis, smagu man labai ir idomu , ale kazin ar gerai padariau viska.. tiek klausimu... ale manau , metams begant pati rasiu atsakymus... ideciau foto, ale nemoku kaip... pasakytumete savo nuomone, ar normal pas man cia. mat nzn kaip is tikro turi but.......