Mane irgi domina... nedrisau jau ir prasyti, ale kai cia ne viena jau eileje prasanciu-tai ir as isdrisau Stuksensiu rudeniop
Tik as mastau, kad siemet gal taip uzsicilinsiu, kad kitais metais is viso nenoresiu
QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 20:35)
gerai, galit visos, kurias domina tas keistuolis, man stuksent
Jeigu jau prisipazistat, kad lauksit stuktelijimu,tai ir as i eile uzsirasysiu Kad tik iki rudens nepamirst
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 20, 23:01)
Jeigu jau prisipazistat, kad lauksit stuktelijimu,tai ir as i eile uzsirasysiu Kad tik iki rudens nepamirst
Tai svarbiausia
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 22:35)
QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 20:35)
Va taip ir atsirinksim idomesnius, keistesnius, o kai kurie bus nurasomi... Ale Saintlina gerai sako, kad jei neuzknis deliot situ Siaip manau siemet uzknis, iki kol sudeliosim i nuolatines vietas, o ziema vel pradesim nekantriai laukt to deliojimo
Jeigu pritrūks pas ex sėklyčių, tai nepamirškit, kad ir aš turiu
Gal kas esat bandę juodų paprikų?Esu pasisėjus,nors nei esu mačius tokių,nei ragavus.Keista,kai pernai sėjau neišdygo,o šiemet sėjau iš to pačio pakelio,tai išdygo Bet dygo ilgai,gal dvi savaites
pas mane ciliai labai skirtingai auga- vieni turi po 6 lapelius, o vienas krakatoa ir aji orange jau ir ziedus sukrove tai net ir nesuprantu. o meek and mild tai tikrai keistas- lapeliai tokie sviesus su kitais palyginus, nors ir kitas krakatoa tas kur be ziedu toks sviesokas- ir suprask kaip nori- rusis ta pati , salygos tos pacios o auga skirtingai
Siemet paprikos mane isdure sejau 6 veisles, viena isvis neisdygo, kitu vos po viena kita daigeli. palaukus daugiau nei 6 savaites isdygusius daigus ispikiavau ir atsejau is naujo. Emiau kitus indelius ir kita zeme, nes nusprendziau, kad zemes kokybeje priezastis. Zeme, kurioje buvau sejus paprikas, permasiau su kitom zemem ir susejau kitus augalelius. tai dabar turiu viena paprika salieruose, pora astrose, du tarp lavandu, nu ir visur kitur nesuprantu kokio velnio jie tiek laiko nedygo, o dabar sugalvojo. Ir blogiausia tai, kad pries tai as buvau viska tvarkingai veislemis pagal pavadinimus susidodinusi, dabar net nebezinau kur koks nusigrudo o gal ten tiesiog cili Per naujo setu papriku daigumas visiskai kitoks, nors net is tu paciu pokeliu... kas joms pries tai neitiko velyva pavasari nujaute ir list nenorejo vesu tikrai nebuvo- greiciau priesingai- vasari labiau sildemes...
QUOTE(vobla @ 2011 03 21, 15:02)
Siemet paprikos mane isdure sejau 6 veisles, viena isvis neisdygo, kitu vos po viena kita daigeli. palaukus daugiau nei 6 savaites isdygusius daigus ispikiavau ir atsejau is naujo. Emiau kitus indelius ir kita zeme, nes nusprendziau, kad zemes kokybeje priezastis. Zeme, kurioje buvau sejus paprikas, permasiau su kitom zemem ir susejau kitus augalelius. tai dabar turiu viena paprika salieruose, pora astrose, du tarp lavandu, nu ir visur kitur nesuprantu kokio velnio jie tiek laiko nedygo, o dabar sugalvojo. Ir blogiausia tai, kad pries tai as buvau viska tvarkingai veislemis pagal pavadinimus susidodinusi, dabar net nebezinau kur koks nusigrudo o gal ten tiesiog cili Per naujo setu papriku daigumas visiskai kitoks, nors net is tu paciu pokeliu... kas joms pries tai neitiko velyva pavasari nujaute ir list nenorejo vesu tikrai nebuvo- greiciau priesingai- vasari labiau sildemes...
tik, nesupyk bet taip juokingai nuskambėjo, kad negalėjau susilaikyt nesusijuokus Nagi fainuolės tos Tavo paprikos o kad veislės susipynė, tai nieko tokio kai pradės derėt, atsirinksi, kur buvo kuri
kad tik man taip nebūtų.... irgi nuo vasario 16 dienos vis dar "dygsta" Tegu dar padygsta. Dėkui Ex, be paprikos neliksiu, o jos tegu toliau sau galvoja
QUOTE(vobla @ 2011 03 21, 15:50)
o veisles dabar teks priskirt pagal tai kieno inde isaugo: salierine paprika, lavandine, astrine ir kt.