Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 20, 12:00)
vaje, o visą tą laiką galvojau, kad sutraumavau jį kol iki tavęs atkeliavo ir nieko man nesakai  doh.gif  lotuliukas.gif

Taviškiai mažuliai labai vejasi didžiuosius, kaskart priėjus matosi progresas  wub.gif

Gausi vėl gvardiją mažylių mirksiukas.gif
o pas tave jau žydi turbūt? Ko neįdedi foto? Reiktų jau jaučiu persodint, o tai aš ragana dar auginu toj stiklinėj, kur tu pasodinus buvai doh.gif

Taigi sakiau, kad viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar patyrinejau cilius, ogi ziuriu, kad yra du pasigarbanojusiais lapais ir abu meek & mild, bet cia tikriausiai sutapimas kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 19, 20:13)
Tobulejam, augam thumbup.gif Reik ir man kazkaip ryt isipikuot blush2.gif  g.gif

man jau irgi reiktu pikuot blush2.gif ale vis laukiu gal kas tai uz mane padarys blush2.gif ( pernai savo darza buvau mamai nuvezusi, tai ji ta darba padare uz mane) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2011 03 20, 13:25)
man jau irgi reiktu pikuot  blush2.gif  ale vis laukiu gal kas tai uz mane padarys  blush2.gif  ( pernai savo darza buvau mamai nuvezusi, tai ji ta darba padare uz mane)  blush2.gif

As ne visus bet dali jau issipikavau smile.gif O to pikavimo dabar pastiviai bus, sia savaite pikuosiu cilius...kita pepinus jau reiks, gal ir sia dar, paskui jau pomidorai...tada jau cilius ir i nuolatines vietas manau reiks persodint lotuliukas.gif o tada jau lauksim derliaus bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergičkos, kurioms esu davusi čili Meek and Mild sėklyčių, nenustebkit ir žinokit, kad šių pipirų lapai auga susiglamžę, netaisyklingi. Vaisiai auga stambūs, riebūs, bet irgi tarsi paglamžyti... Nu čia tokia veislė. Taigi nepulkit apraudot pipiro - jis sveikutėlis...tik kitoks... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 17:16)
Mergičkos, kurioms esu davusi čili Meek and Mild sėklyčių, nenustebkit ir žinokit, kad šių pipirų lapai auga susiglamžę, netaisyklingi. Vaisiai auga stambūs, riebūs, bet irgi tarsi paglamžyti... Nu čia tokia veislė. Taigi nepulkit apraudot pipiro - jis sveikutėlis...tik kitoks... 4u.gif

Kitiem metam uzsisakau 4u.gif Neturiu tokiu... blush2.gif Tiek jau daug turiu, bet pasizadejau, kad kai kuriu kita met nebesesiu...o siu noresiu, jei galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 20, 18:25)
o siu noresiu, jei galima ax.gif

blink.gif blink.gif kaip čia dabar.... tiek visiems dalinau, o tau ne??? swoon.gif blush2.gif
Reiktų pakrapštyt savo lobyną, gal dar sėklų turiu g.gif

Psio pioneer.gif prižadu, pasistengsiu nepamiršt, bet būtų gerai, kad vasarą "stukteltum" man pasturgalin..jei ką.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 20, 12:37)
Gausi vėl gvardiją mažylių  mirksiukas.gif
o pas tave jau žydi turbūt? Ko neįdedi foto? Reiktų jau jaučiu persodint, o tai aš ragana dar auginu toj stiklinėj, kur tu pasodinus buvai doh.gif

Taigi sakiau, kad viskas gerai mirksiukas.gif

nepasilikau nei vieno vengriuko, dar turiu džiovintus karolius.

QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 17:16)

siaubelis doh.gif O aš kad naršau internetą, sinoniminius pavadinimus ieškau, kad pasižiūrėt, kokie lapukai turi būt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 17:45)
blink.gif  blink.gif kaip čia dabar.... tiek visiems dalinau, o tau ne??? swoon.gif  blush2.gif
Reiktų pakrapštyt savo lobyną, gal dar sėklų turiu g.gif 

Psio pioneer.gif prižadu, pasistengsiu nepamiršt, bet būtų gerai, kad vasarą "stukteltum" man pasturgalin..jei ką.. blush2.gif

Tai manau, kad per vasara dar pasikalbesim ne karta, o link rudenio ir pradesim saraselius darytis kam ka duot 4u.gif Siemet ir taip jau daug, nezinau kur besusidesiu doh.gif ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 20, 19:45)

Jei nieko prieš, ir aš "stukltelsiu" blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
as tai nesispardysiu.
Paprasysiu graziai, jei sitiek turimu per gerkle neislys. Gal kitais metais penkiu ciliu uzteks prisiminus, kaip siemet su anais deliojausi.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 20, 21:04)
Jei nieko prieš, ir aš "stukltelsiu" blush2.gif  4u.gif

lotuliukas.gif gerai, galit visos, kurias domina tas keistuolis, man stuksent smile.gif
Atsakyti