xix, ne as viena savo ukyje pasimeciau
Kaip mane uzkniso su ciliu/pomidoru padeklais is penkto auksto i masina marsiruot Kol viska susinesiosiu, nebenoresiu ir kaiman vaziuot
eik tu sau..
As tai duodu patampyt, bet kad daba ne vieno ner
QUOTE(saintlina @ 2011 04 21, 18:06)
Užtat ir nėr, kad duodi tampyt...
Saintlin, gal jau šiltnamin savo paprikiokus ir pipiriokus sodinsi, kad jau išsikraustai su terbom?...
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 21, 18:48)
pernai dieds visą padėklą su popintais kvietkų daigais išmetė į liftą belipdamas. Ir kvietkų gaila buvo, ir iš širdaskausmio diedui nei vieno žodžio pasakyt negalėjau. Todėl dabar pati tąsausi ir niekam nepatikiu. Antro karto jautri širdis nebeatlaikytų
Tikrai širdis galėjo sustoti
Nugi jau didelės parikikės mano. sėtos vasario pradžioj buvo. daugelis jau žiedelius pakrovė..... pries savaitę išnešiau į įstiklintą balkoną. Nu ir rupužiukės man jos visos gelstelėjo..... ar čia kad saulės daugiau gavo? kelios net po lapelį numetė. Šiaip naktim nėra šalta, žemiau 9-10 tikrai nebuvo pakritę. Jau nervastis ima į jas žiūrint...... ir pomidoriukai šiek tiek gelstelėjo. Tik viltis kad jei atsilaikys tai šiltnamy jau bus gerai
QUOTE(Avijacija @ 2011 04 25, 21:30)
Nugi jau didelės parikikės mano. sėtos vasario pradžioj buvo. daugelis jau žiedelius pakrovė..... pries savaitę išnešiau į įstiklintą balkoną. Nu ir rupužiukės man jos visos gelstelėjo..... ar čia kad saulės daugiau gavo? kelios net po lapelį numetė. Šiaip naktim nėra šalta, žemiau 9-10 tikrai nebuvo pakritę. Jau nervastis ima į jas žiūrint...... ir pomidoriukai šiek tiek gelstelėjo. Tik viltis kad jei atsilaikys tai šiltnamy jau bus gerai
Aš savąsias paprikas tiesa nedideles, sėtos tik kovo vidury, kas rytą nešu į neįstiklintą balkoną, uždengiu agroplėvele 2 sluoksniais. Žinoma nakčiai parnešu. Tai nieko joms blogo neatsitinka, rodos džiaugiasi. Gal jūsiškėms per karšta, gal langelį reikėjo pravert?
QUOTE(Avijacija @ 2011 04 25, 20:30)
pries savaitę išnešiau į įstiklintą balkoną. Nu ir rupužiukės man jos visos gelstelėjo..... ar čia kad saulės daugiau gavo?
Manau, kad per staigiai tu joms saulės davei, dar neužgrūdintos tam reikalui buvo, lapeliai pirmiausiai ir sureagavo. Reikėjo pratinti nuo pavėsio, ar apsiniaukusios dienos, galima balkono stiklą laikinai pridengti agroplėvele ar marle ir pora dienelių pasaugoti nuo vidudienio saulės. Vėliau jau jos ištveria ir karštesnius orus.
Va, su čili tai problemų nėr, jie mėgsta "kepti" saulėje..
Pavydu, niam