Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 19, 18:14)
dar niekam nedaviau, nes mažučai jie po 2-4 tikrus lapelius turi, bet laaabai jau nakšta ant palangių, tai pradedu žiūrėtis kam ką žadėjau mirksiukas.gif

Vilniuj nori pasiimt? ax.gif Šeštadienį ryte?

nea, Vilnius man netinka. Geriau antradienį, trečiadienį arba ketvirtadienį Kaune. Aš dirbu Kaune, taigi po darbo galėčiau pasiimti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 19, 18:28)
nea, Vilnius man netinka. Geriau antradienį, trečiadienį arba ketvirtadienį Kaune. Aš dirbu Kaune, taigi po darbo galėčiau pasiimti  smile.gif

Kaune dar geriau bigsmile.gif

Aš galiu bet kada... Tik duok žinot iš anksto trupučiuką. gyvenu prie Hyper maximos... ax.gif Suderinam per a.ž. ką, kiek ir kada daug maž mirksiukas.gif
Atsakyti
Ispikavau savo ciliukus ir paprikas, kurios setos pries menesi... na, nedidukai augaliukai pas mane, ale jau zymiai geriau nei pernai buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 19, 20:07)
Ispikavau savo ciliukus ir paprikas, kurios setos pries menesi... na, nedidukai augaliukai pas mane, ale jau zymiai geriau nei pernai buvo biggrin.gif

Tobulejam, augam thumbup.gif Reik ir man kazkaip ryt isipikuot blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 19, 20:13)
Tobulejam, augam thumbup.gif Reik ir man kazkaip ryt isipikuot blush2.gif  g.gif

Jauciuosi patobulejusi cool.gif

Nemaniau, kad tiek pikavimas uzima laiko-kelias valandas sedejau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 19, 22:16)
Jauciuosi patobulejusi cool.gif

Nemaniau, kad tiek pikavimas uzima laiko-kelias valandas sedejau doh.gif

Ir kiek vnt "išpikiavai" ax.gif
Atsakyti
Nedaug... lygiai 50 blush2.gif Dar zemuoges sejau, kelias rukolos seklytes ir dar 2 BA pasejau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 19 kovo 2011 - 21:18
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 19, 23:16)
Nedaug... lygiai 50  blush2.gif Dar zemuoges sejau, kelias rukolos seklytes ir dar 2 BA pasejau..

Tikrai "nedaug" smile.gif
Atsakyti
O sejau tai 128 seklytes doh.gif
Atsakyti
Labutis visom 4u.gif
Vakar buvau padejus savo tas tris paprikas, kurios jau galvojau, kad nebeatlaike ryskios saulutes pietinej pusej ir nuleipo, ant rytines palanges, tai jau vakar pastebejau atsigavimo pozymius, o siandien tai visai graziai lapeliai sutvirtejo ir net neketina pasiduoti savo kolegem thumbup.gif

madmuazele, tu šaunuolė, tavo idėtas vargas tikrai atsipirks ir galėsit su šeimyna paprikų gausa rudenį džiaugtis 4u.gif
Atsakyti
Gaudvile - tavo duotas čiliukas jau pumpuriukus krauna bigsmile.gif wub.gif vaidina augdamas šalia jauniklių gaujos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 20, 09:01)
Gaudvile - tavo duotas čiliukas jau pumpuriukus krauna bigsmile.gif  wub.gif vaidina augdamas šalia jauniklių gaujos lotuliukas.gif

vaje, o visą tą laiką galvojau, kad sutraumavau jį kol iki tavęs atkeliavo ir nieko man nesakai doh.gif lotuliukas.gif

Taviškiai mažuliai labai vejasi didžiuosius, kaskart priėjus matosi progresas wub.gif
Atsakyti