Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(madmuazele @ 2011 04 21, 09:31)
Kazkada skaiciau ir turiu uzsirasiusi, kad meta ziedus kai per karsta ir per sausas oras...

Teisingai užsirašei smile.gif Bet jie žiedus ne tik kambariuose meta, bet ir šiltnamyje kartais ožius varinėja.. Drėgnesnio oro reikia ir paprikoms ir čiliams.

Dar kartais žiedus meta, kai per daug jų yra užmegzta. Bet čia labiau taip daro suaugę, jau derantys daigai.
Atsakyti
Pas mane pernai pastoviai paprikos ziedelius nubarstydavo... bet kai vaisiu buvo daug, tai dzin tie keli ziedukai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 21 balandžio 2011 - 09:29
aha, reik vežt, vadinas, kaiman visus..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal galite priminti paprikų, kaip čia pasakius, forma panašių į vyrų pasididžiavimą, biggrin.gif veislės pavadinimą? mirksiukas.gif
O gal kas kokių pora daigelių laisvų turite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 04 21, 08:27)
*Tai ką jau ten begalvot, jau dabar žinau, kad noriu biggrin.gif  4u.gif
**Nu kiek rašo tai tos pašaldytos kaip ir atsparesnės būna g.gif Lauksim komentarų apie šį eksperimentą mirksiukas.gif

akei biggrin.gif

QUOTE(Rosato @ 2011 04 21, 12:04)
Sveikos  4u.gif
Gal galite priminti paprikų, kaip čia pasakius,  forma panašių į vyrų pasididžiavimą, biggrin.gif  veislės pavadinimąmirksiukas.gif

pipirai Red Peter arba Peter Pepper, arba RA-BY ( SM sinonimas biggrin.gif )
Atsakyti
Mergikes, pasakykit, kuris cilis kompaktiskesnis - Explose blast ar Boliwian rainbow? Noriu draugei duot spalvinga ciliuka, bet ji ant palanges augins, tai didelio krumo nenori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 21, 12:37)

pipirai Red Peter arba Peter Pepper, arba RA-BY ( SM sinonimas  biggrin.gif )

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 21, 15:11)
Mergikes, pasakykit, kuris cilis kompaktiskesnis - Explose blast ar Boliwian rainbow? Noriu draugei duot spalvinga ciliuka, bet ji ant palanges augins, tai didelio krumo nenori smile.gif

Bolivian Rainbow didelis pas mane buvo... ax.gif Aukščio panašaus kaip ir jalapenai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 21, 14:38)
Bolivian Rainbow didelis pas mane buvo...  ax.gif Aukščio panašaus kaip ir jalapenai mirksiukas.gif

ziuriu, kad varo i auksti kaip pasamdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 21, 15:11)
kuris cilis kompaktiskesnis - Explose blast ar Boliwian rainbow?

Explosiv'as 4u.gif Auga iki 15 cm aukščio. Tai tokio grožio krūmelis, kai tau pernai jį pamačius mano foto, guzikai ant kaktos iššoko..... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 21 balandžio 2011 - 14:57
ugu, man ta fotke iki siol akyse stovi.. wub.gif Grozis nerealus wub.gif Net atiduot gaila cilioka, ale tiek to, dar keturi turetu likt biggrin.gif
Ale kad bolivieciai tokie dideli bus, niekad nebuc pamanius blink.gif Buvau sventai isitikinus, kad su Explosive panasaus dydzio anie. Ale ziuriu, kad jau dvigubai didesni patapo, uztat ir sugalvojau paklaust.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 21, 15:56)
guzikai ant kaktos iššoko..... lotuliukas.gif

siaubelis lotuliukas.gif

Aaagnex, Orange Baby paprika, taip?
Atsakyti