Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 20, 10:51)
Beje, vakar jau ragavom savus ridikėlius. Pagaliau  bigsmile.gif

Ech.. mmmm... kaip egzotiška flirt.gif
Man dar teks palaukt, kasdien vis stebiu, kaip ridikėlių subinės storėja.. biggrin.gif

Oi, užkalbėjo Gaudvilė dantį, pasimiršau ir visai ne į temą parašiau.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 20 balandžio 2011 - 10:20
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 20, 09:51)
Beje, vakar jau ragavom savus ridikėlius. Pagaliau  bigsmile.gif

pas mus irgi iki valgomų dydžio jau užaugę thumbup.gif
Atsakyti
Ne nu - reikia cia ciliu temoj dar ridikeliais erzintis verysad.gif
Atsakyti
pavaidinsiu ir as su savo turtu ax.gif
cia mano ciliakai(seti 03.07.be pavadinimo)
user posted image
cia eliza68(yra dar pora tokiu grazuoliu,bet siuo metu 'soliariume')
user posted image
o cia paprika(seta 03.07.be pavadinimo)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 20, 10:18)
Tai dar davė Dievas proto vakar čilių nei pomidorų ten nepalikt.. ridikiukų gal cholera negriebs, o va brangiausiems išpuoselietiems lepūnams galas tiksliai būt buvęs.

o aš palieku jau antra naktis visus čiliukus, pomidorus ir paprikas, tai šiandien net bijojau eit žiūrėt, galvojau neištversiu vaizdo jeigu jiems bus kas atsitikę ir prieš darbą susigadinsiu nuotaiką gatavai, o pas mus ryte -2 rodė doh.gif ... bet nieko, mano mergina 10 val atidengė, paskambino man ir sako: mamyte, tavo augaliukai žali ir stovi gražūs hihihi.gif ...tai aš taip apsidžiaugiau clap.gif karsta.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 20, 10:51)
trys rūšys dar tik skilčialapių stadijoj ir tai žadu liepos antroj pusėj jau skinti. Galiu parodyt naujagimius, gal lengviau pataps biggrin.gif

Rodyk bigsmile.gif jaučiu, kad be reikalo aš jų atsisakiau g.gif

Ridikėlių ir aš tikiuosi jau po savaitės sulaukti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 20 balandžio 2011 - 16:01
Patarkit merginos,jei palikciau per nakti daigus istiklintame balkone???Galiu ryt tiketis gyvu,ar dar anksti jiems??Kokia maziausia temperatura turi buti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 04 20, 17:00)
Rodyk bigsmile.gif jaučiu, kad be reikalo aš jų atsisakiau g.gif

tai dar nevėlu persigalvot. Galima mąstyti iki liepos mėn. wink.gif

Paprikų ir čilių sėklų negrūdinau, tačiau kovo mėn sėtos pomidorų sėklos savaitę grūdintos šaldytuve. Bais įdomu, pasiteisino tas vargas ar nelabai.

Papildyta:
QUOTE(jasia @ 2011 04 20, 17:07)
Patarkit merginos,jei palikciau per nakti daigus istiklintame balkone???Galiu ryt tiketis gyvu,ar dar anksti jiems??Kokia maziausia temperatura turi buti?? g.gif

savaitę laiko tagetės stiklintame balkone gyvena. Jos jautrios šalnoms ir jau prie -2C amba gali būt anot agronomų. Tai štai, gyvos tos mano tagetės. Manyčiau, kad ir paprikoms neturėtų būti per šalta. Tik gal pirmomis naktimis agroplėvelę užmesčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 20, 16:20)
tai dar nevėlu persigalvot. Galima mąstyti iki liepos mėn. wink.gif

Paprikų ir čilių sėklų negrūdinau, tačiau kovo mėn sėtos pomidorų sėklos savaitę grūdintos šaldytuve. Bais įdomu, pasiteisino tas vargas ar nelabai.

Papildyta:

savaitę laiko tagetės stiklintame balkone gyvena. Jos jautrios šalnoms ir jau prie -2C amba gali būt anot agronomų. Tai štai, gyvos tos mano tagetės. Manyčiau, kad ir paprikoms neturėtų būti per šalta. Tik gal pirmomis naktimis agroplėvelę užmesčiau.

Tada dar parnesiu,nes neturiu agropleveles,o siandien jau nebenupirksiu verysad.gif Bet atsigavo daigiukai po nesiojimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 04 20, 16:00)
o aš palieku jau antra naktis visus čiliukus, pomidorus ir paprikas, tai šiandien net bijojau eit žiūrėt, galvojau neištversiu vaizdo jeigu jiems bus kas atsitikę ir prieš darbą susigadinsiu nuotaiką gatavai, o  pas mus ryte -2 rodė doh.gif ... b

pas mus -5 buvo..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 20, 17:20)
*tai dar nevėlu persigalvot. Galima mąstyti iki liepos mėn. wink.gif

**Paprikų ir čilių sėklų negrūdinau, tačiau kovo mėn sėtos pomidorų sėklos savaitę grūdintos šaldytuve. Bais įdomu, pasiteisino tas vargas ar nelabai.

*Tai ką jau ten begalvot, jau dabar žinau, kad noriu biggrin.gif 4u.gif
**Nu kiek rašo tai tos pašaldytos kaip ir atsparesnės būna g.gif Lauksim komentarų apie šį eksperimentą mirksiukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 04 20, 17:33)
pas mus -5 buvo..

Nu jo doh.gif o aš jau galvojau, kad šiaurinėj Lietuvoj to šalčio užtektinai būna unsure.gif o tu kokiam čia šalčio užutekyje gyveni?
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 04 21, 07:27)
Nu jo doh.gif o aš jau galvojau, kad šiaurinėj Lietuvoj to šalčio užtektinai būna unsure.gif o tu kokiam čia šalčio užutekyje gyveni?

gyvenu tai Vilniuj, o sodyba va salcio/karscio uzuteky - Varenos rajonas mirksiukas.gif

Mergai, o kodel ciliai pumpurus meta?.. Gal per sausas oras namie?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 04 21, 07:42)
Mergai, o kodel ciliai pumpurus meta?.. Gal per sausas oras namie?

Kazkada skaiciau ir turiu uzsirasiusi, kad meta ziedus kai per karsta ir per sausas oras... Rekomenduojama purksti rytais juos. Bet cia profes geriau zino blush2.gif
Atsakyti