Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Laba

Mano balkone rodo 25 silumos,ne per karsta daigeliams blink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 04 18, 12:42)
Mano balkone rodo 25 silumos,ne per karsta daigeliams  blink.gif ?

Ne smile.gif Bet jei nori, gali mažumėlę langelį pravert, šviežio oro gaus.
Atsakyti
Aš jau planuoju nuo rytojaus nakčiai palikt visus daigus šiltnamyje. Pridengsiu agroplėvele nakčiai ir tiek, o dieną pasižiūrėjau, kad labai šilti orai prognozuojami. Per savaitgalį juos palaikiau, tai tokie atsigavę, sutvirtėję daigiukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 04 18, 12:56)
Ne smile.gif Bet jei nori, gali mažumėlę langelį pravert, šviežio oro gaus.

aha,praveriau 4u.gif o iki kiek laipsniu jie gali but?
Atsakyti
QUOTE(samanaa @ 2011 04 18, 14:13)
aha,praveriau  4u.gif  o iki kiek laipsniu  jie gali but?

Iki tiek, kiek ir pati komfortą būti balkone dar jauti....
Atsakyti
Nufotkinau kiekvieną savo augintinį atskirai... rolleyes.gif Norit pamatyt? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 18, 14:56)
Nufotkinau kiekvieną savo augintinį atskirai... rolleyes.gif  Norit pamatyt? ax.gif

erzinies mirksiukas.gif jaisku,kad norim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 18, 14:56)
Nufotkinau kiekvieną savo augintinį atskirai... rolleyes.gif  Norit pamatyt? ax.gif

žinoma bigsmile.gif

Maniškiai po kelių dienų nematymo taip pat labai akivaizdžiai paaugo. Net patys mažulytiškiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 04 18, 15:10)
žinoma  bigsmile.gif

Maniškiai po kelių dienų nematymo taip pat labai akivaizdžiai paaugo. Net patys mažulytiškiausi  biggrin.gif

pagal tavo, tai pas mane visi mažutyliškiausi mirksiukas.gif Bet aš gi niekur neskubu ax.gif beje, 2 vis tiek pamiršau nufotografuot, bet jau tiek to... biggrin.gif
Papildyta:
Nu gal padarau taip:
Gaudvilės vengriškas, Meek and mild, Purple Tiger ax.gif (pirmas, kad didžiausias, antras, kad įdomiausiai atrodo, trečias, kad antrametis biggrin.gif )
user posted image
user posted image
user posted image

ir kiti biggrin.gif :

http://public.fotki....rai-2011-04-18/
Papildyta:
Nu, tai kas ten skundėtės mažais daigeliais? g.gif Aš visais esu visai patenkinta... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 balandžio 2011 - 14:23
o jau MEDUZA kokia antiriasna bigsmile.gif .ir TIGER labai idomus.ir is viso super grazuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 04 18, 16:04)
o jau MEDUZA kokia antiriasna bigsmile.gif

nu ji į šviesą pasisukus, o aš [astačiau šonu, kad pavadinimas matytųsi biggrin.gif tai ir atrodo nuvirtus į šoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 04 18, 15:25)
Gaudvilės vengriškas, Meek and mild, Purple Tiger ax.gif
ir kiti biggrin.gif :

labai gražūs daigeliai wub.gif wub.gif wub.gif O jau kiek veislių blink.gif Labai įdomu buvo pažiūrėt 4u.gif Vengriškasis tikras gražuolis wub.gif wub.gif
Atsakyti