Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 14:30)
habanerai ner mazi.. jei auginsit vazone, puslitrinio tikrai neuzteks.

10 litru uzteks? Ar vis tik geriau i siltnami ji kist ?( baisiai vietos gaila... tikejausi terasa papuosti...)
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 03 18, 17:43)
baisiai vietos gaila... tikejausi terasa papuosti...)

Jei reikia tik puošybai ir akių paganymui, užteks 1 - 1,5 litro talpos vazono, tik patręšt reiks kartais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(polfast @ 2011 03 18, 17:43)
10 litru uzteks? Ar vis tik geriau i siltnami ji kist ?( baisiai vietos gaila... tikejausi terasa papuosti...)

Habanerams 10 ltr, tai tikrai nereikia - aš imčiau koki7 2.5-3 ltr vazoną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 18, 16:55)
as sejau paprikas sausio pabaigoj, bet dar toli iki ziedu, turi 4 tikrus lapelius ir dar du lenda...tai gal iki isodinimo kaip nors isspaus kokius 12 lapeliu g.gif persodinus palaisciau humiverdu, tai gal jau tuo seasoliu nebeliet?

maniškės turi jau dabar netoli 10 lapelių wink.gif
Po humiverdo tikrai nereikia daugiau niekuo laistyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2011 03 18, 09:02)
Reiks manau jau si savaitgali pikavimu uzsiimti, nes jau kai kurie prasosi...ale kur sudet tuos ispikuotus doh.gif

aš tai saviškius jau praeitą savaitę išpikiavau, tai kaip jiems patiko, iškart padidėjo, pradejo naujus lapelius leist, būtinai išpikiuok mirksiukas.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 11:33)
Kai suvešiu dar ir pomidorus su paprikom, reiks daigams mandagiai namą perleist..

lotuliukas.gif gerai, kad dar turi kur juos apgyvendint, o aš jau baigiu visas palanges išnaudot, o dar kiek planuose doh.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 18, 18:03)
maniškės turi jau dabar netoli 10 lapelių wink.gif
Po humiverdo tikrai nereikia daugiau niekuo laistyt  4u.gif

Supratau 4u.gif Vadinasi Seasolis tikrai stebuklus daro arba pas tave veislė, augimo sąlygos ar tiesiog ranka gera biggrin.gif 4u.gif Man tai dar trūksta patirties blush2.gif
O jūs profilaktiškai dar apipurškiat kuom nors (pvz. pelenu nuoviru, pienu su jodu ar kalio permanganato tirpalu)?
Dar pasiguosiu, kad tris paprikas greičiausiai numarinau prieš saulę doh.gif tokie labai gležni lapukai pasidarė ir nebesutvirtėja ir taip gaila, net nežinau kaip joms pagelbėt? bet taip įdomiai visi daigai mėgavosi pietine saulute, kuri šviečia per tokį labai ilgą langą per du aukštus, bet kažkodėl trys neatlaikė g.gif gal perdaug intensyvi saulė jiems buvo g.gif
Atsakyti
Labas. As wel su sawo bedom atkeliawau. Nu mano ciliai ir paprikos niekaip neauga. Leidzia po 3-4 lapeli,bet jau taip letai... O sejau wasario pirmom dienom. Gal kuom palaistyt,kokiu augimo stimuliatorium?kazkas minejot seasoli ir humiwerda? Tikiuos patarsit ka nors... 4u.gif tiesa,indelio dugnas net issiputes nuo ju saknu,tai gal anksta jiems ten ir neauga? O jei pikuoti tokius,tai gal anksti... Net nzn... Patarkit prasau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanaa: 19 kovo 2011 - 15:27
Merginos ar tresiat kuo nors daigus? Ar reikia juos trest? Kazkokie jie man per sviesus atrodo. ax.gif Kuo tokiu ekologisku rekomenduotumet palaistyt? Gal kiausiniu lukstu uzpilu? Patarkite prasau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(samanaa @ 2011 03 19, 15:01)
Labas. As wel su sawo bedom atkeliawau. Nu mano ciliai ir paprikos niekaip neauga. Leidzia po 3-4 lapeli,bet jau taip letai... O sejau wasario pirmom dienom. Gal kuom palaistyt,kokiu augimo stimuliatorium?kazkas minejot seasoli ir humiwerda? Tikiuos patarsit ka nors... 4u.gif tiesa,indelio dugnas net issiputes nuo ju saknu,tai gal anksta jiems ten ir neauga? O jei pikuoti tokius,tai gal anksti... Net nzn... Patarkit prasau

Oj atsiprasau,SM pastrigo man,paskutiniu postu nepastebejau tai pasikartojau su savo postu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 14:50)
Ne, aukštaūgiams čiliams vietos reikia tiek pat kiek paprikoms. Tuos mažius auginu visą vasarą mažuose vazonėliuose - patenkinti smile.gif

Supratau 4u.gif
Atsakyti
jediara - ne tau buvau žadėjus RA-BY biggrin.gif čili pipiriuko daigą?

Jeigu tau - parašyk į a.ž. kada norėtum pasiimt, nes labai vietos ant palangės reikia... Dar mažyliai jie pas mane, bet nieko nepadarysi (dar tik 2 tikri lapeliai ir dar 2 lenda blush2.gif )
Atsakyti
aaagnex, kažkada klausiau dėl daigelių aštriųjų pipiriukų. Bijau pavėluoti, kad neliks blush2.gif Jei turi atliekamų, tai galėčiau nupirkti rolleyes.gif
Mano paprikos taip ir nebeišdygo... nei aštrios, nei saldžios verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamese20: 19 kovo 2011 - 17:12
QUOTE(siamese20 @ 2011 03 19, 18:11)
aaagnex, kažkada klausiau dėl daigelių aštriųjų pipiriukų. Bijau pavėluoti, kad neliks  blush2.gif  Jei turi atliekamų, tai galėčiau nupirkti  rolleyes.gif

dar niekam nedaviau, nes mažučai jie po 2-4 tikrus lapelius turi, bet laaabai jau nakšta ant palangių, tai pradedu žiūrėtis kam ką žadėjau mirksiukas.gif

Vilniuj nori pasiimt? ax.gif Šeštadienį ryte?
Atsakyti
paprikas jau ikriausiai pervelu seti unsure.gif
Atsakyti