Ne, vyras nieko jiems nepadare Uz mano didesni
Paliesiu visus.. pabando tik neaugti
O cili varpeliai ten du kaip supratau? Ta maziuka reiks persodinti siandien...ir lapeliai ju kokie idomus
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 26, 16:37)
Ne, vyras nieko jiems nepadare Uz mano didesni
O cili varpeliai ten du kaip supratau? Ta maziuka reiks persodinti siandien...ir lapeliai ju kokie idomus
Čia vadinasi persodinau vieną daigelį atskirai... Tai ne tik, kad kampe didžiausias pomidoras išdygo, bet dar ir šalia mažylis išdyggt sugebėjo
Tai ir palikau... Persisodink - turėsi 2 vnt
Super Tik kokia baime, kad nenudaigociau, kad tik augtu
Turiu du atliekamus Caldero Chilli daigiukus išaugusius. Laukia šeimininkių.
sveikos,uzmaciau,kad ant mano beveisliu ciliu lapuku tokios kaip pusleles dedas,kitas lapelius riecia i virsu...salia pomidoras tai ant jo kotelio kaip kokia karpa auga...cia jau nerimaut man ar viskas gerai?ryt imesiu foto,neturiu fotiko po ranka niekad tokiu bajeriu nebuve,neramu pasidare
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 27, 00:07)
sveikos,uzmaciau,kad ant mano beveisliu ciliu lapuku tokios kaip pusleles dedas,kitas lapelius riecia i virsu...salia pomidoras tai ant jo kotelio kaip kokia karpa auga...cia jau nerimaut man ar viskas gerai?ryt imesiu foto,neturiu fotiko po ranka niekad tokiu bajeriu nebuve,neramu pasidare
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 27, 11:49)
pasiimk padidinio stiklą ir apžiūrėk atidžiau... Panašu man labai į kenkėjus, kurie pernai buvo mano pipirus užpuolę... Niekaip neatsimenu pavadinimo, jeigu pasitvirtins ir niekas nepasufleruos - rytoj paieškosiu
Papildyta:
Va žiūrėk:
http://lt.lt.allcons...dos/article/339
man labai panašu į tripsus... Pagooglink
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 27, 12:07)
pasiimk padidinio stiklą ir apžiūrėk atidžiau... Panašu man labai į kenkėjus, kurie pernai buvo mano pipirus užpuolę... Niekaip neatsimenu pavadinimo, jeigu pasitvirtins ir niekas nepasufleruos - rytoj paieškosiu
Papildyta:
Va žiūrėk:
Papildyta:
Va žiūrėk:
apziurejau net nemoku apibudint...kazkas panasaus kaip kad bulve perpjovus ir palaikius atsiranda krakmolo tuokie kaip miltukai,laseliai kazkas pan ir ant tu lapu yra,pavalius su pirstu nusivalo
issiviriau svogunu ir cesnaku nuoviro kitkam purkst,bet profilaktiskai ir situos praeisiu,gal pades
kaip pyktis ima,nu neturiu geros rankos augint paprikoms ir cili,kai kitos deda foto su ziedais pas mane vos sprindzio o cia dar kazkas puola
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 27, 14:25)
apziurejau net nemoku apibudint...kazkas panasaus kaip kad bulve perpjovus ir palaikius atsiranda krakmolo tuokie kaip miltukai,laseliai kazkas pan ir ant tu lapu yra,pavalius su pirstu nusivalo
Panašu į skydamarius
QUOTE(jediara @ 2011 03 27, 14:26)
Panašu į skydamarius
nu rupka nesikeikiant...nuvariau savo "chemija" visus itartinus tiek pomidorus didesniuosius tiek cili ziuresiu kas toliau bus
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 03 27, 15:56)
nu rupka nesikeikiant...nuvariau savo "chemija" visus itartinus tiek pomidorus didesniuosius tiek cili ziuresiu kas toliau bus
Tikėkimės, kad padės
QUOTE(jediara @ 2011 03 27, 15:03)
Tikėkimės, kad padės
gal ka kitka turit pasiulyt su kuom galeciau nupurkst?