Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Dekui merginos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, čiliukų mėgėjos biggrin.gif

Vyras keletą metų ūžia galvą, kad nori čiliukų, jau ir sėklų susiveikė iš bendradarbio, pagaliau šįmet pasėjau... Žinoma, pasėjus pasitryniau akis doh.gif taip užgraužė, kad maniau, teks vykti į priėmimą blink.gif
Pirmas klausimas - ar ne per vėlai pasėjau? g.gif
Seklytės, jau skyla, matau, tuoj pasirodys daigeliai. Tiksliau aš nepasėjau, o ant merliuko pabėriau ir kitu merliuku uždengiau, palaistau, kai pradžiūsta. Mačiau, kad anyta pomidorus taip daigina, pamaniau ir čiliukams taip bus gerai. rolleyes.gif
Antras klausimas - o kaip teisingai reiktu daiginti? g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, ar pikuojant ciliukus galima sodinti giliau?
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 03 25, 13:38)
Mergaites, ar pikuojant ciliukus galima sodinti giliau?

galima. Aš visus sodinau giliau.
Papildyta:
QUOTE(ingridyte @ 2011 03 25, 11:56)
Pirmas klausimas - ar ne per vėlai pasėjau?  g.gif
Seklytės, jau skyla, matau, tuoj pasirodys daigeliai.
Antras klausimas - o kaip teisingai reiktu daiginti?  g.gif
Ačiū  4u.gif

aš manau, kad vėlai. Bet nežinau, kur Jūs juos auginsit, kokį kiekį ir kokių. Jei vazonuose kambary - puikiai tiks ir dabar sodint.
O daigina kaip kas nori. Aš, kadangi visaip kaip stengiuosi išvengt lyšnos terlionės ir vargo, sėju tiesiai į žemę ir statau ant radiatoriaus. Išdygsta tikrai greit.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 25, 14:45)
aš manau, kad vėlai. Bet nežinau, kur Jūs juos auginsit, kokį kiekį ir kokių. Jei vazonuose kambary - puikiai tiks ir dabar sodint.
O daigina kaip kas nori. Aš, kadangi visaip kaip stengiuosi išvengt lyšnos terlionės ir vargo, sėju tiesiai į žemę ir statau ant radiatoriaus. Išdygsta tikrai greit.

aciu 4u.gif
auginsiu namie smile.gif ir as laikau ant radiatoriaus smile.gif dabar sildo nedaug, vos rusena, tai ne per karsta jiems, o maloniai silta smile.gif
Atsakyti
tai lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
Išpikavau savo čiliukus, bet gal perdaug palaisčiau. Reikia duoti tik irklus ir plauks. tikiuosi, kad viskas bus gerai. pas mane viskas perlaistyta ir pomidorai, ir čiliukai. Vis atrode, kad sausa, o kai gerai pakrapščiau, pasirodo dregmes pakanka, o kai kur zeme net papelijusi.
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 03 25, 20:16)
Išpikavau savo čiliukus, bet gal perdaug palaisčiau. Reikia duoti tik irklus ir plauks. tikiuosi, kad viskas bus gerai. pas mane viskas perlaistyta ir pomidorai, ir čiliukai. Vis atrode, kad sausa, o kai gerai pakrapščiau, pasirodo dregmes pakanka, o kai kur zeme net papelijusi.

o tai vazonėliuose skylių nėra? Pas mane jei persistengiu paliet, tai vis tiek išbėga vanduo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 25, 20:23)
o tai vazonėliuose skylių nėra? Pas mane jei persistengiu paliet, tai vis tiek išbėga vanduo cool.gif

Yra padarytos skylutės, kazkiek isbego vandens. Gal dar saulyte pasildys ir viskas susitvarkys. O gal sauleje ka tik persodintus augaliukus negerai laikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neris @ 2011 03 25, 20:27)
Yra padarytos skylutės, kazkiek isbego vandens. Gal dar saulyte pasildys ir viskas susitvarkys. O gal sauleje ka tik persodintus augaliukus negerai laikyti g.gif

man rodos, kad 3 dienas negalima ant saulės laikyt persodinus... Nu bet kartais kitos vietos nėra, tai dedu... Šiaip bent pusdienį stengiuosi palaikyt, kad ir ant stalo sukrautus po persodinio... ax.gif
Atsakyti
aaagnex, ateinu padekoti dar karteli 4u.gif Jau stovi ant palanges ciliukai smile.gif Ten viskas gerai blush2.gif

Siandien nusipirkau Seasol'io, tai jau gaus spyri i uzpakali ir maniskes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 26 kovo 2011 - 15:02
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 26, 16:01)
aaagnex, ateinu padekoti dar karteli 4u.gif  Jau stovi ant palanges ciliukai smile.gif Ten viskas gerai blush2.gif

Siandien nusipirkau Seasol'io, tai jau gaus spyri i uzpakali ir maniskes smile.gif

Seasol tie kur iš manęs jau ragavę, bet, kai liesi, tai nepagailėk ir jiems, nes po persodinimo nepaliejau blush2.gif

Ar nenušalo? Nenudaigojo vyras? Labai pergyvenau, kad sėkmingai pasiektų blush2.gif Tikiuosi nenusivylei dėl mažumo? unsure.gif

neišsigąsk, žemės maišytos su vermikulitu stambesniu, tai įdomiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti