QUOTE(kuksiene @ 2011 02 23, 08:23)
Sveikos, ieškau pipiriuko penio, gal kas galėtu nors viena seklelė paaukoti
Iš kokio tu miesto?
Galėčiau ir sodinuką duot, kelis turiu - pasidalinsiu.
Turiu likusias ir kelias sėklytes.
QUOTE(mamkaa @ 2011 03 17, 17:14)
Sveikos. Siandien pasisejau sias paprikas
Pamaciau pokeli ir patiko vaizdas, uzrasyta, kad paprikos, tai pasidziaugiau, kad fainu vieno kasnio papriku prtisiauginsiu, bet siandien sedama pamaciau, kad cia aitrioji paprika.
Pamaciau pokeli ir patiko vaizdas, uzrasyta, kad paprikos, tai pasidziaugiau, kad fainu vieno kasnio papriku prtisiauginsiu, bet siandien sedama pamaciau, kad cia aitrioji paprika.
Gerulė formytė pipiriokų
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 03 17, 19:51)
mano vieno ciliuko lapai susiraite, o kitas pipiras virsta ant sono - neislaiko lygsvaros. kazi kuo jiem pasibaigs?
ar su drėgme viskas tvarkoj?
QUOTE(saintlina @ 2011 03 17, 22:20)
ar su drėgme viskas tvarkoj?
net ir nezinau, stengiuosi neperlaistyti, bet kas ten zino...
tas kur virsta, tai gal patyses ir del to neatlaiko savo svorio. kazkaip siemet tysta mano augaliukai, nes karsta be proto namuose.
turiu cili, kuris sausio pradzioje pasetas, tai jis gal tris kartus zemesnis uz tuos, kurie seti menesiu veliau, bet lapuku turi panasiai, tik jie arciau vienas kito. kazkaip idomiai mano augintiniai elgiasi
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 03 17, 23:27)
turiu cili, kuris sausio pradzioje pasetas, tai jis gal tris kartus zemesnis uz tuos, kurie seti menesiu veliau, bet lapuku turi panasiai, tik jie arciau vienas kito. kazkaip idomiai mano augintiniai elgiasi
Ir mano taip pat, tik nesuprantu, kodėl vėliau sėti jau praaugo anksčiau sėtus
QUOTE(jediara @ 2011 03 17, 21:45)
Ir mano taip pat, tik nesuprantu, kodėl vėliau sėti jau praaugo anksčiau sėtus
daugiau šviesos, šilumos, užtat ir auga taip sparčiai. Nors pas mane tikrai žymiai didesni anksčiau sėtieji.
Ausra.ryte, tuos patįsusius pabandyk įsodinti giliau, beveik iki skilčlapių. Tada jie sutvirtės.
QUOTE(wwawwa @ 2011 03 17, 16:25)
Juokites juokites i sveikata
Nors ir nevalgau ciliuku, bet is to piktumo vistiek 6 seklytes pasejau, pasodinsiu i vazona, bus puosmena virtuveje ant palanges.
QUOTE(mamkaa @ 2011 03 18, 07:43)
Juokites juokites i sveikata
Nors ir nevalgau ciliuku, bet is to piktumo vistiek 6 seklytes pasejau, pasodinsiu i vazona, bus puosmena virtuveje ant palanges.
ir as nevalgau, bet pilna palange puosmenom nuseta Pasizadu siemet bent kazkiek valgyt juos bandyt ar dar ka sugalvot Reiks manau jau si savaitgali pikavimu uzsiimti, nes jau kai kurie prasosi...ale kur sudet tuos ispikuotus
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 09:40)
daugiau šviesos, šilumos, užtat ir auga taip sparčiai. Nors pas mane tikrai žymiai didesni anksčiau sėtieji.
Ausra.ryte, tuos patįsusius pabandyk įsodinti giliau, beveik iki skilčlapių. Tada jie sutvirtės.
bandysiu persodinti. nekantriai laukiu iseiginiu. o kokio turio indelyje auginate cilius iki issodinimo i siltnami?
aš nedidukuose indeliuose auginu kol kas - nebeturiu vietos kur sustatyt tiek didesnių Bet po savaitės-dviejų išvešiu į sodybą ir ten persodinsiu į didesnius - gal į 0,5 l vienkartines aulaus stiklines Jose jau ir augs iki sodinimo į lauką.
QUOTE(saintlina @ 2011 03 18, 09:22)
persodinsiu į didesnius - gal į 0,5 l vienkartines aulaus stiklines Jose jau ir augs iki sodinimo į lauką.
man atrodo, kad tavo čiliams iki sodinimo į šiltnamį batai pradės spaust kojas... Manyčiau reiktų litrinės talpos bent tiems čiliams kurie aukštaūgiai: Jalapenams, Meek and Mild, Varpeliams, neprisimenu ko dar turi... Nykštukams tiks ir puslitris.
QUOTE(Ex @ 2011 03 18, 10:18)
man atrodo, kad tavo čiliams iki sodinimo į šiltnamį batai pradės spaust kojas... Manyčiau reiktų litrinės talpos bent tiems čiliams kurie aukštaūgiai: Jalapenams, Meek and Mild, Varpeliams, neprisimenu ko dar turi... Nykštukams tiks ir puslitris.
tu manęs negąsdink Šimto litrinių talpų vien čiliams?
Nu, reiks peržiūrėt, kiek aš tų didžiųjų turiu Jalapenus, kajenus, RA-BY, varpeliai tik du, Aji vienas, Hungarian wax hot, Jamaikian, Habanerai, Carrot du.. Purpel tiger irgi toks nekuklus užauga, kiek mačiau iš tavo foto Dievulėliau Kai suvešiu dar ir pomidorus su paprikom, reiks daigams mandagiai namą perleist..