Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(jediara @ 2011 03 22, 21:06)
Jei ne vaikelis - sakyčiau nugalėk baimę ir važiuok rolleyes.gif

Tai vat, kad su vairavimu man kažkas kai laukiuosi cool.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 21:13)
taigi gal gausi dar paštu ir nereiks važinėt. Arba palauksi kitos savaitės ir nuvažiuosi vėl į Justiniškes, gal jau bus atvežę ir didesnėm pakuotėm.

Iki parduotuvės tos aš ir pėstute galiu nueiti biggrin.gif

Penktadienį arba šeštadienį išpikuosiu likusias paprikas, kurios buvo sėtos vėliau... bet kaip įdomu-jos ne ką atsilieka nu pirmųjų... o sėjos skirtumas apie 2-3 sav. g.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2011 03 22, 20:34)
Tikrai yra,pirkau vakar ,mokejau uz 500 ml 15lt,dar buvo didesne talpa uz 25lt

as vakar buvau toj pardej,tai 1,25ml kainavo 28lt blink.gif nepirkau,nes atsiskaityt galima tik grynais.negu pardaveja keicia kaina kada nori g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 23 kovo 2011 - 08:46
QUOTE(dzigitas @ 2011 03 23, 09:46)
as vakar buvau toj pardej,tai 1,25ml kainavo 28lt blink.gif nepirkau,nes atsiskaityt galima tik grynais.negu pardaveja keicia kaina kada nori g.gif

4u.gif o gali but kad ir supainiojau,nes pirkau mazesne talpa blush2.gif
Atsakyti
Mano paprikos auga 250 ml puodeliuose, turi 8 tikruosius lapelius. Gal reikia i didesne talpa persodint? Jei taip tai i kokio dydzio g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 14:23)
Palyginu su kita paprika krepšininke tongue.gif
user posted image

mega_shok.gif Kažin ar pas mane bus tokie daigai kai jau į šiltnamį reiks sodint g.gif

QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 15:33)
Aš laukiu Seasol'io kaip išganymo-gal ir man jie stebuklus padarys blush2.gif

Šiaip stebuklais nelabai tikiu, bet...panašu, kad šis preparatas tikrai kažkiek veiksmingas smile.gif

QUOTE(jediara @ 2011 03 22, 15:50)
Palyginus su Gaudvilės, tai mano mažučiai, bet vis tiek jais džiaugiuosi  biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif Pas mane čiliai irgi panašiai atodo smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 20:03)
Seasol galima nusipirkt, o va Bethoveno pagrot - jokių šansų  schmoll.gif 

o tu gal kokį įrašą paleisk jiems, mažu suveiks g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 03 23, 11:25)
Mano paprikos auga 250 ml puodeliuose, turi 8 tikruosius lapelius. Gal reikia i didesne talpa persodint? Jei taip tai i kokio dydzio  g.gif ?

Manau tikrai nepakenktų persodint į 0,5 l talpas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 23, 10:48)

o tu gal kokį įrašą paleisk jiems, mažu suveiks g.gif  lotuliukas.gif

apsieis be pramogų. Tegu dėmesį į augimą sutelkia biggrin.gif
Na, bet aš ir šiaip savo daigais nesiskundžiu, manau, kad pakankamai gerai auga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 23, 11:57)
apsieis be pramogų. Tegu dėmesį į augimą sutelkia  biggrin.gif
Na, bet aš ir šiaip savo daigais nesiskundžiu, manau, kad pakankamai gerai auga  blush2.gif

Teisingai, nėra ko lepint, paskui dar šiltnamyje kolonėles reiks įtaisyt, kad su muzika augtų biggrin.gif
Tavo varpelis tikrai labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 23, 11:05)
Teisingai, nėra ko lepint, paskui dar šiltnamyje kolonėles reiks įtaisyt, kad su muzika augtų biggrin.gif
Tavo varpelis tikrai labai gražus 4u.gif

aha, dar diskotekas rengt pradės, žiedus ir vaisius nupurtys. Ne, apsieis balius be sasiskų schmoll.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 23, 10:57)
Na, bet aš ir šiaip savo daigais nesiskundžiu, manau, kad pakankamai gerai auga  blush2.gif

Tikrai geri daigeliai, bent jau kur man davei thumbup.gif Auga ir vargo nemato...pastačiau prie saviškių, kad tie imtų pavyzdį didis.gif
Atsakyti
Kažkam buvau žadėjus purple jalapeno ir čili varpelio daigelį? Ar dar reikia? šeštadienį galėčiau vyrui įduot į Vilnių ryte...

Madmuazele ne tau?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 23, 18:03)
Kažkam buvau žadėjus purple jalapeno ir čili varpelio daigelį? Ar dar reikia? šeštadienį galėčiau vyrui įduot į Vilnių ryte...

Madmuazele ne tau?

Man zadejai purple jalapena bigsmile.gif Bet sakei, kad varpelio gal nebus blush2.gif Tai jei bus-valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

assa.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 kovo 2011 - 18:05
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 23, 19:04)
Man zadejai purple jalapena bigsmile.gif  Bet sakei, kad varpelio gal nebus blush2.gif  Tai jei bus-valio thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

assa.gif  assa.gif

Nelabai koks, bet yra vienas...

pasiimsi šeštadienį? Meek and mild daigelio norėsi?
Atsakyti