Na, reiks vaziuot i ta sodu gatve ir man tik kaip ir kada
Varpelis
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 20:48)
man ta pusė alergiją sukelia, nes ten su parkavimu
QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 20:45)
čia mano čili varpelis, spartuolis..
gražuolis spartuolis
QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 20:54)
man ta pusė alergiją sukelia, nes ten su parkavimu
tai jau taip
Belieka "autopėškom" tada "prisiparkuotum" tiesiai prie Seasolio
O as ir auto dabar nelabai vazineju Vyras bumbes, savaitgali nera kada, o po avarijos as is viso bijau sesti uz vairo Bet vardan stebuklo as pasiryzusi viskam
Tikrai Gaudviles ranka gera, kad taip auga paprikytes. Ir issiaiskinom, kad muzikalios. O as jas kalbinu, kalbinu o jos po truputeli juda. Kai pasiziurejau i jusu parikas, tai mano ciuliukams dar toli Dar tik du tikruosius lapelius parode. O jie man uzaugs ir sulauksiu derliaus? Reiktu gal juos ispikuoti.
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 22:59)
O as ir auto dabar nelabai vazineju Vyras bumbes, savaitgali nera kada, o po avarijos as is viso bijau sesti uz vairo Bet vardan stebuklo as pasiryzusi viskam
Jei ne vaikelis - sakyčiau nugalėk baimę ir važiuok
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 20:59)
Bet vardan stebuklo as pasiryzusi viskam
taigi gal gausi dar paštu ir nereiks važinėt. Arba palauksi kitos savaitės ir nuvažiuosi vėl į Justiniškes, gal jau bus atvežę ir didesnėm pakuotėm.
Papildyta:
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 22, 20:58)
Belieka "autopėškom" tada "prisiparkuotum" tiesiai prie Seasolio
taigi kad bėda - tiek priaugęs užpakalis prie sėdynės, kad pėškom jau nikaip
Visa laimė, kad nebereik to Seasolio ieškot.
Gaudvile, o tu, jei gerai pamenu, ir šiltnamyje augančius Seasoliu palaistai kartkartėm?
Kada galima persodinti Cili pipirus i didesne talpa? reik laukt kad kazkiek lapeliu butu? Naujoke pipiru auginime
QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 20:45)
čia mano čili varpelis, spartuolis..
QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 21:13)
Gaudvile, o tu, jei gerai pamenu, ir šiltnamyje augančius Seasoliu palaistai kartkartėm?
pomidorus, paprikas - vieną kartą persodinant, o agurkus du kartus - pirmą kartą persodinant ir po 2sav. antrą kartą. Daugiau nelaistau
QUOTE(Wilmaw @ 2011 03 22, 21:49)
Kada galima persodinti Cili pipirus i didesne talpa? reik laukt kad kazkiek lapeliu butu? Naujoke pipiru auginime
pagal visas taisykles reiktų sulaukt tikrųjų lapelių, bet jei mažam tūryje spaudžiasi daug pipiriukų, tai galima ir anksčiau
aaagnex,o tu kur man siuntei seklytes,ar is ju yra daugiameciu? Mini belle bordo, Green Jalapeno, Hungarian yellov wax,Jalapeno Tam Hot Pepper, Cayene Long Red Hot pepper?
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 22:40)
pomidorus, paprikas - vieną kartą persodinant, o agurkus du kartus - pirmą kartą persodinant ir po 2sav. antrą kartą. Daugiau nelaistau
aišku. Tai pažiūrėjau, kad aprašyme nurodyta laistyt kas 2-4 savaites. Jei užteks tiek, kiek tu sakai, tai man to puslitriuko visam sezonui per akis laistant visą daržą.
QUOTE(samanaa @ 2011 03 23, 00:31)
aaagnex,o tu kur man siuntei seklytes,ar is ju yra daugiameciu? Mini belle bordo, Green Jalapeno, Hungarian yellov wax,Jalapeno Tam Hot Pepper, Cayene Long Red Hot pepper?
Šiaip visi pipirai daugiamečiai,
bet dauguma nemaži auga - klausimas ar tu norėsi juos namuose augint ir ar verta? Kažkokį dekoratyvų, tai dar suprantu laikymą per žiemą, bet apsistatyt žiemą palanges metriniai čiliais, tai nežinau ar verta...
Gal geriau išsikrapštyt sėklyčių iš prinokusio pipiriuko ir kitais metais vėl pasisėt?
Mini belle bordo pas mane buvo paliktas žiemojimui - vasario mėnesį tiesiog ėmė ir nudžiūvo