Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

As jos is viso nelankiau-groti nemoku... reiskias visiskas beviltiskumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 19:04)
As jos is viso nelankiau-groti nemoku... reiskias visiskas beviltiskumas doh.gif

brungioji, geros tos tavo rankos ir viskas užaugs. Aukštyn nosį wink.gif 4u.gif

Va, čia tau dovanų ( iš interneto platybių)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 kovo 2011 - 19:11
Gaudvile, aciu 4u.gif Negi is mano zinuciu taip atrodo... nenukabinu nosies-mokausi dar tik, o taip norisi is karto ase buti, norisi, kad pavyktu, atskleisti ta paslapti... Labai dziaugiuosi, kad jau geriau nei pernai... nes tuomet, jei kas pamena, maniskiai ciliukai ir paprikytes tik su skilcialapiais buvo uzsikonservave nuo vasario iki birzelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 19:02)
o koks kiekis?

500 ml. Nežinau, koks ten yra didesnėse pakuotėse, bet čia parašyta - 'koncentratas'. Na, užteks man jo šiaip ar taip, netrumpam.
Atsakyti
Nepigu, bet verta...

As sita uzsakinejau SEASOL.. didesnis kiekis-pigiau gaunasi... na, jei per kelias dienas jie man nieko neparasys-nusipirksiu cia.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 19:20)
didesnis kiekis-pigiau gaunasi... na, jei per kelias dienas jie man nieko neparasys-nusipirksiu cia.

manau, kad turėtų būti ir kitose specializuotose parduotuvėse, jei ką. Bent jau Sodo prekėse Sodų g. 6 tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia kur netoli stoties? Nezinojau, kad dar ir ten yra kokia parduotuve blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 19:58)
Cia kur netoli stoties? Nezinojau, kad dar ir ten yra kokia parduotuve blush2.gif

ten, ten smile.gif Nebuvau joje, bet eurogėlių kontaktuose nurodyta, kad joje galima įsigyti eurogėlių prekių.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 18:57)
Bethovenas per daug liūdnas, aš jiems Mocartą švilpauju  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 18:57)

Bethovenas per daug liūdnas, aš jiems Mocartą švilpauju  lotuliukas.gif

tu geriau Vivaldį jiems.. tai balandį ir megzt pradės..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 20:31)
manau, kad turėtų būti ir kitose specializuotose parduotuvėse, jei ką. Bent jau Sodo prekėse Sodų g. 6 tikrai yra  mirksiukas.gif

Tikrai yra,pirkau vakar ,mokejau uz 500 ml 15lt,dar buvo didesne talpa uz 25lt
Atsakyti
čia mano čili varpelis, spartuolis..

Atsakyti