Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

ar pasiutot blink.gif niu buvo kažkada pianistės rankos, dabar gal ir tikrai kaip lyžės pasidarė doh.gif

Jediara, fainuoliai mažyliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:44)
prašom rankos foto - pasakysim smile.gif

tongue.gif dar ko pribursi..

QUOTE(jediara @ 2011 03 22, 14:50)
Palyginus su Gaudvilės, tai mano mažučiai, bet vis tiek jais džiaugiuosi  biggrin.gif

Gražūs wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 22 kovo 2011 - 14:56
QUOTE(vobla @ 2011 03 22, 14:50)
ziurus darbas tas pikiavimas, nu unsure.gif . ta prasme man nemalonu but kazkieno gyvybe apsprendzianciu dievu- sitas i indeli, o sitas i kompostine- nes tiesiog indeliai niekur  nebetelpa...nu ne visiems rojuje vietos uztenka... verysad.gif

unsure.gif nemesk 4u.gif gal vyras kokius stelažus padarytų? Gi čia laikinai, tik iki gegužio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 15:54)
ar pasiutot  blink.gif niu buvo kažkada pianistės rankos...

Vot, vot, ir mano muzikalios rankos buvo...dabar kaip tik su tokiom "šakutėm" labai patogu pikiuot...
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 14:54)
ar pasiutot  blink.gif niu buvo kažkada pianistės rankos, dabar gal ir tikrai kaip lyžės pasidarė doh.gif

gaudvile, Gaudvile, mes gi perkeltine prasme mirksiukas.gif juk yra sakoma "didelė širdis" kai žmogus labai geras. Bet tai dar nereiškia, kad jo širdis didelė kaip ližė lotuliukas.gif
O va ir supratom "kame šaknys" - gi savo pianistės rankom taip užgroji per sėklytes, žemes, kad augalai džiaugte džiaugiasi bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Lauksiu derliaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 22, 15:52)

vobla, suprantu, kad dabar pikta, bet tos mažosios rankytės užaugs į laaabai didelias, plačias kaip Gaudvilės thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

nu tikiuosi...tada as gulesiu isvertus bamba sezlonge ir toms miklioms rankelems nurodinesiu
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 22, 15:56)
unsure.gif nemesk 4u.gif gal vyras kokius stelažus padarytų? Gi čia laikinai, tik iki gegužio unsure.gif

aj, kad neverta...prisisiejau viskokiu menkaverciu kulturu. 1000 ir viena petunija, 101 poras...jau ismeciau...
nu pomidoru gal pagailesiu kai pikiuosiu- situs galima kam nors isudyt...
Atsakyti
Vobla, nemesk, tikrai atsiras norinčių čia mirksiukas.gif Tik paskelbk ką ruošiesi grūsti lauk smile.gif O porus tu irgi pikuoji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 16:05)
Vobla, nemesk, tikrai atsiras norinčių čia mirksiukas.gif Tik paskelbk ką ruošiesi grūsti lauk smile.gif  O porus tu irgi pikuoji? blink.gif

vargu bau ar buciau kam isiuliusi sauja mikroskopiniu petuniju g.gif
o poru nezadejau pikiuot, bet per anksti pasejau, per anksti sudygo ir paskui mane jie priverte- pradejo storet, lipt viens ant kito ir...gelsti...
atrinkau tuos kurie buvo rimtesni, o nerimtus ir paliegusius ax.gif
kokius padoresnius augalus, jei jau sugalvosiu, kad netelpa- tai tikrai pasiulysiu. o cia nelabai buvo ko siulyt... blush2.gif
Atsakyti
Čia ne aš siūlausi paiimti blush2.gif Tiesiog taip sakau, kad atsirastų norinčių smile.gif

O kaip išpikuoti porai auga? Ar tik neseniai išpikavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 16:20)

O kaip išpikuoti porai auga? Ar tik neseniai išpikavai? ax.gif

ispikiavau pries pusvalandi biggrin.gif bus matyt. skaiciau, kad jie sunkiai pakelia persodinima, ale nebebuvo kas daryt doh.gif nu pamatysim...eksperimentinis tas mano ukis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 03 22, 15:24)
ispikiavau pries pusvalandi biggrin.gif  bus matyt. skaiciau, kad jie sunkiai pakelia persodinima, ale nebebuvo kas daryt doh.gif nu pamatysim...eksperimentinis tas mano ukis biggrin.gif

Būk gera, parašyk kaip jiems seksis ax.gif O pas tave jau jie leidžia naujus stiebelius-lapelius? Ar dar tik vieną turi?
Atsakyti