Pas Gaudvilę ir šiltnamis atitinkamas, kaip ir pipiriukai
Aš laukiu Seasol'io kaip išganymo-gal ir man jie stebuklus padarys
QUOTE(evemaska @ 2011 03 22, 10:44)
Vat as ir galvoju,pasejau paprikas kovo pradzioje,ir tik sia savaite islindo tai dabar galvoju,ar ne per velai as cia pasodinau.
visur beje ieskojau Whitney,bet nekur neradau,tai pasodinau Rubika,Ozarowska,Reda(isvis nei vieno daigelio neislindo)maziukus Orange Baby ir ciliukus Hungarian Black
visur beje ieskojau Whitney,bet nekur neradau,tai pasodinau Rubika,Ozarowska,Reda(isvis nei vieno daigelio neislindo)maziukus Orange Baby ir ciliukus Hungarian Black
Su REDA kazkokia mistika, man irgi nei viena seklyte neisdygo
QUOTE(vobla @ 2011 03 22, 13:39)
aj, tiesa- lavandines paprikos jau nebebus ji vakar tragiskai zuvo - buvo mazytemis mazytemis rankytemis itapsnota drauge su vos issiritusiomis lavandomis i plaukus, svarius rubelius, nugule kaip purvo kauke ant mazulyciu zanduku, bei juodzemio/lavandu/paprikos misiniu buvo nutapetuotas kvadratinis metras baltos sienos ta, prasme pries tai buvusios baltos sienos...
----------------
aaagnex- Vilnius man pasonej
----------------
aaagnex- Vilnius man pasonej
Siaubas tos mazos rankytes tikrai moka pasidarbuot
Pažiūrėjus į jūsų auginamas paprikas ir pipirus, kyla noras prinešti savąsias, kad pažiūrėtų kaip joms reikia augti. Maniskės tai miniatūrinės, nors jau ir turi po kelis tikruosius lapelius
madmuazele, Tavo dovanoti du mažyliai labai gerai auga
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 15:27)
tai, kad man pačiai nesmagu, ko jie taip auga
Jei jau kam ką atidaviau, reiškia pas juos augs gerai - tik ne pas mane ir ne mano...
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 15:33)
Gerą ranką reik turėt.. Ranką kaip Gaudvilės, gerą, didelę ir plačią kaip šiūpelis, o ne Seasolio...
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 14:33)
Pas Gaudvilę ir šiltnamis atitinkamas, kaip ir pipiriukai
pradžioje šiltnamis šiltnamyje buvus ir nesodinsiu tiesiai į dirvą. Augs kiauroje dėžėje
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:36)
Jei jau kam ką atidaviau, reiškia pas juos augs gerai - tik ne pas mane ir ne mano...
aš tai žinau net gi kodėl čia taip yra. Ale pati kalta, nauji džinsai svarbiau buvo
QUOTE(jediara @ 2011 03 22, 14:36)
madmuazele, Tavo dovanoti du mažyliai labai gerai auga
Super Prašom foto parodyti, o paskui ir vaisius
aš tenkinsiuosi Saintlinos Ačiū jai
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:38)
Ranką reik turėt.. Ranką kaip Gaugvilės, o ne Seasolio...
Tai sakai, kad jau beviltiška
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 15:39)
aš tai žinau net gi kodėl čia taip yra. Ale pati kalta, nauji džinsai svarbiau buvo
Jau nupušo tie nauji džinsai..reik naujų
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 15:41)
prašom rankos foto - pasakysim
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:38)
reiškia atvira ranka, su meile atiduodi
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:44)
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 15:28)
jau šiandien iki soties prisijuoksiu.. Nu ne, vazonai ne kibiriniai, tik žemių maišas 70 ltr, tai nardau jame
aaa... nu tai nardykit, nardykit, tik nuo tramplino nesokit...
man vakar vyras du tokius maisus parveze- nesupratau kam taip persistenge- prasiau tik vieno nediduko. siandien jau supratau nes pradejau pikiuoti savo plantacijas...
ziurus darbas tas pikiavimas, nu . ta prasme man nemalonu but kazkieno gyvybe apsprendzianciu dievu- sitas i indeli, o sitas i kompostine- nes tiesiog indeliai niekur nebetelpa...nu ne visiems rojuje vietos uztenka...
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 22, 14:49)
reiškia atvira ranka, su meile atiduodi
blogai tik, kad su lygiai tokia pačia meile nieko nepriima sau. Vargelis
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 22, 14:35)
Pažiūrėjus į jūsų auginamas paprikas ir pipirus, kyla noras prinešti savąsias, kad pažiūrėtų kaip joms reikia augti.
jo jo, būtinai reikia taip ir padaryt kad matytų ir mokytųsi, kaip augti reikia
vobla, suprantu, kad dabar pikta, bet tos mažosios rankytės užaugs į laaabai didelias, plačias kaip Gaudvilės