Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

Pas Gaudvilę ir šiltnamis atitinkamas, kaip ir pipiriukai biggrin.gif

Aš laukiu Seasol'io kaip išganymo-gal ir man jie stebuklus padarys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evemaska @ 2011 03 22, 10:44)
Vat as ir galvoju,pasejau paprikas kovo pradzioje,ir tik sia savaite islindo  g.gif tai dabar galvoju,ar ne per velai as cia pasodinau.

visur beje ieskojau Whitney,bet nekur neradau,tai pasodinau Rubika,Ozarowska,Reda(isvis nei vieno daigelio neislindo)maziukus Orange Baby ir ciliukus  Hungarian Black

Su REDA kazkokia mistika, man irgi nei viena seklyte neisdygo schmoll.gif

QUOTE(vobla @ 2011 03 22, 13:39)
aj, tiesa- lavandines paprikos jau nebebus verysad.gif  ji vakar tragiskai zuvo - buvo mazytemis mazytemis rankytemis itapsnota drauge su vos issiritusiomis lavandomis i  plaukus, svarius rubelius, nugule kaip purvo kauke ant mazulyciu zanduku, bei juodzemio/lavandu/paprikos misiniu buvo nutapetuotas kvadratinis metras baltos sienos cool.gif ta, prasme pries tai buvusios baltos sienos...
----------------
aaagnex-  Vilnius man pasonej smile.gif

Siaubas doh.gif tos mazos rankytes tikrai moka pasidarbuot mirksiukas.gif

Pažiūrėjus į jūsų auginamas paprikas ir pipirus, kyla noras prinešti savąsias, kad pažiūrėtų kaip joms reikia augti. Maniskės tai miniatūrinės, nors jau ir turi po kelis tikruosius lapelius bigsmile.gif
Atsakyti
madmuazele, Tavo dovanoti du mažyliai labai gerai auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 15:27)
tai, kad man pačiai nesmagu, ko jie taip auga  blush2.gif

Jei jau kam ką atidaviau, reiškia pas juos augs gerai - tik ne pas mane ir ne mano... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 15:33)

Gerą ranką reik turėt.. Ranką kaip Gaudvilės, gerą, didelę ir plačią kaip šiūpelis, o ne Seasolio... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 22 kovo 2011 - 14:40
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 14:33)
Pas Gaudvilę ir šiltnamis atitinkamas, kaip ir pipiriukai biggrin.gif

pradžioje šiltnamis šiltnamyje buvus ir nesodinsiu tiesiai į dirvą. Augs kiauroje dėžėje wink.gif

QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:36)
Jei jau kam ką atidaviau, reiškia pas juos augs gerai - tik ne pas mane ir ne mano... lotuliukas.gif

aš tai žinau net gi kodėl čia taip yra. Ale pati kalta, nauji džinsai svarbiau buvo tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 22, 14:36)
madmuazele, Tavo dovanoti du mažyliai labai gerai auga  thumbup.gif

Super thumbup.gif Prašom foto parodyti, o paskui ir vaisius biggrin.gif

aš tenkinsiuosi Saintlinos biggrin.gif Ačiū jai smile.gif

QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:38)
Ranką reik turėt.. Ranką kaip Gaugvilės, o ne Seasolio... irnesakyk.gif

Tai sakai, kad jau beviltiška g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 15:39)
aš tai žinau net gi kodėl čia taip yra. Ale pati kalta, nauji džinsai svarbiau buvo tongue.gif biggrin.gif

Jau nupušo tie nauji džinsai..reik naujų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 15:41)

Tai sakai, kad jau beviltiška g.gif

prašom rankos foto - pasakysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:38)

reiškia atvira ranka, su meile atiduodi wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:44)

prašom rankos foto - pasakysim smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 15:28)
lotuliukas.gif jau šiandien iki soties prisijuoksiu.. Nu ne, vazonai ne kibiriniai, tik žemių maišas 70 ltr, tai nardau jame biggrin.gif

aaa... nu tai nardykit, nardykit, tik nuo tramplino nesokit...
man vakar vyras du tokius maisus parveze- nesupratau kam taip persistenge- prasiau tik vieno nediduko. siandien jau supratau cool.gif nes pradejau pikiuoti savo plantacijas...
ziurus darbas tas pikiavimas, nu unsure.gif . ta prasme man nemalonu but kazkieno gyvybe apsprendzianciu dievu- sitas i indeli, o sitas i kompostine- nes tiesiog indeliai niekur nebetelpa...nu ne visiems rojuje vietos uztenka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 03 22, 16:41)
Super thumbup.gif  Prašom foto parodyti, o paskui ir vaisius biggrin.gif

Palyginus su Gaudvilės, tai mano mažučiai, bet vis tiek jais džiaugiuosi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2011 03 22, 14:49)
reiškia atvira ranka, su meile atiduodi wub.gif  wub.gif  wub.gif

blogai tik, kad su lygiai tokia pačia meile nieko nepriima sau. Vargelis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2011 03 22, 14:35)
Pažiūrėjus į jūsų auginamas paprikas ir pipirus, kyla noras prinešti savąsias, kad pažiūrėtų kaip joms reikia augti.

lotuliukas.gif jo jo, būtinai reikia taip ir padaryt lotuliukas.gif kad matytų ir mokytųsi, kaip augti reikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

vobla, suprantu, kad dabar pikta, bet tos mažosios rankytės užaugs į laaabai didelias, plačias kaip Gaudvilės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti