Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai, saldžiosios paprikos

QUOTE(aaagnex @ 2011 03 22, 13:09)
Arba tu papildomai juos apšvieti arba tada aš iš vis nebemoku augint... Pas mane tikrai mažesni unsure.gif

neturiu dar kuo apšviest blush2.gif

QUOTE(AUSRONE @ 2011 03 22, 13:11)
nu visa laimė, kad nors paprikos kiek panašios į maniškes hihihi.gif o tai jau galvoju, kad pas mane nykštukinės veislės auga lotuliukas.gif

Palyginu su kita paprika krepšininke tongue.gif
user posted image

QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 13:12)
mad.gif  mad.gif  mad.gif
ką tu su jais čia išdirbinėji???... Kai daviau, tai per mikroskopą reikėjo į juos žiūrėt.. mano iki šiol tokie ir liko.. bash.gif

nieko nežinau lotuliukas.gif Tiesa, kai atkeliavo, tai po kurio laiko keliuose indeliuose šviežiai pridygusių atsirado wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 kovo 2011 - 13:32
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 21, 23:26)
ava tokie
user posted image

Augaliuko ant greičio nerandu, kol kas lapeliai, tai skurdūs pas mane cool.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 03 22, 10:57)
toks be galo tinkantis į Mirtišės Adams puokštę  biggrin.gif

laba diena- as turbut Mirtise bo zveriskai tokio padaro uzsimaniau doh.gif
jei kas tures atliekama padara- rekit. pirksim, mainysim ar dar ka nors sugalvosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 03 22, 14:26)
laba diena- as turbut Mirtise  bo zveriskai tokio padaro uzsimaniau doh.gif
jei kas tures atliekama padara- rekit. pirksim, mainysim ar dar ka nors sugalvosim  smile.gif

o iš kur tu esi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 kovo 2011 - 13:32
QUOTE(vobla @ 2011 03 21, 16:50)
kur cia pyksi -man paciai juokinga doh.gif o veisles dabar teks priskirt pagal tai kieno inde isaugo: salierine paprika, lavandine, astrine ir kt.

aj, tiesa- lavandines paprikos jau nebebus verysad.gif ji vakar tragiskai zuvo - buvo mazytemis mazytemis rankytemis itapsnota drauge su vos issiritusiomis lavandomis i plaukus, svarius rubelius, nugule kaip purvo kauke ant mazulyciu zanduku, bei juodzemio/lavandu/paprikos misiniu buvo nutapetuotas kvadratinis metras baltos sienos cool.gif ta, prasme pries tai buvusios baltos sienos...
----------------
aaagnex- Vilnius man pasonej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 03 22, 14:39)
----------------
aaagnex-  Vilnius man pasonej smile.gif

nu jeigu nori ir tau patogu taip, tai galiu vyrui įduot šeštadienį. Jis būna nuo 8 iki 11 val ant tauro kalno... Jeigu tinka tarkimės per a.ž. Bet tik vieną galiu atlaisvint biggrin.gif

O gal Saintlina turi ir gali perleist? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 22 kovo 2011 - 13:42
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 14:23)
Palyginu su kita paprika krepšininke tongue.gif

Tiesa, kai atkeliavo, tai po kurio laiko keliuose indeliuose šviežiai pridygusių atsirado  wub.gif

Gaudvile, gal galėtum kaip nors subtiliau pateikt savo augintinius?.. blink.gif nežinai gi kuris čia forume lankosi priešinfarktinės būsenos..
Ne, nu viskas.. einu savo išmest.. mad.gif

Ak, sakai pridygo.. g.gif o aš maniau, kad nesudigs pirmieji, tai šliukštelėjau sėklų papildomai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 13:58)
Gaudvile, gal galėtum kaip nors subtiliau pateikt savo augintinius?.. blink.gif nežinai gi kuris čia forume lankosi priešinfarktinės būsenos..

Ak, sakai pridygo..  g.gif o aš maniau, kad nesudigs pirmieji, tai šliukštelėjau sėklų papildomai lotuliukas.gif

Nedrįsk! devil.gif
( ... gerai jau gerai, daugiau nebedėsiu viešai laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 15:09)
Nedrįsk!  devil.gif
( ... gerai jau gerai, daugiau nebedėsiu viešai  laugh.gif )

Viską prašom dėti ir rodyti - jau apsigalvojau - labai geras spyris į pasturgalį, kad susirūpinčiau savaisiais....jau rankos žemėtos iki alkūnių - persodinėju į didesnius indelius karsta.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 03 22, 14:42)
nu jeigu nori ir tau patogu taip, tai galiu vyrui įduot šeštadienį. Jis būna nuo 8 iki 11 val ant tauro kalno... Jeigu tinka tarkimės per a.ž. Bet tik vieną galiu atlaisvint biggrin.gif

O gal Saintlina turi ir gali perleist?  ax.gif

na jei Vilniuj negausiu, tai teks sugaisinti tamstos vyra blush2.gif gal dar kuri moteryte vilniete apsireiks... net nezinojau tokiu graziu ciliaku esant blush2.gif

QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 15:13)
Viską prašom dėti ir rodyti - jau apsigalvojau - labai geras spyris į pasturgalį, kad susirūpinčiau savaisiais....jau rankos žemėtos iki alkūnių - persodinėju į didesnius indelius  karsta.gif  lotuliukas.gif

man iki alkuniu rankos tik i kibirus lenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 13:58)

lotuliukas.gif
Nemesk dar savų mirksiukas.gif užaugs ir gražų derlių duos mirksiukas.gif 4u.gif
Tokius kaip Gaudvilės didieji, jau reiktų į šiltnamį persodinėt, tik kad per anksti dar, nebent šildomas būtų g.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2011 03 22, 14:09)

( ... gerai jau gerai, daugiau nebedėsiu viešai  laugh.gif )

O va čia tai reiktų taip pat sakyk "Nedrįsk! devil.gif " biggrin.gif Mesk nuotraukas ir kuo dažniau mirksiukas.gif smagu akis paganyt smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2011 03 22, 14:13)
Viską prašom dėti ir rodyti - jau apsigalvojau - labai geras spyris į pasturgalį, kad susirūpinčiau savaisiais....jau rankos žemėtos iki alkūnių - persodinėju į didesnius indelius  karsta.gif  lotuliukas.gif

tai, kad man pačiai nesmagu, ko jie taip auga blush2.gif Susidėsiu į blog'ą ir nuorodą į parašą patalpinsiu. Slapta galėsit cekavintis biggrin.gif

QUOTE(*TAU* @ 2011 03 22, 14:23)
Tokius kaip Gaudvilės didieji, jau reiktų į šiltnamį persodinėt, tik kad per anksti dar, nebent šildomas būtų g.gif

tai jie pirmi ir keliaus į šiltnamį - pagal planą jau gegužį turiu skint vaisius.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 03 22, 15:20)
man iki alkuniu rankos tik i kibirus lenda g.gif

lotuliukas.gif jau šiandien iki soties prisijuoksiu.. Nu ne, vazonai ne kibiriniai, tik žemių maišas 70 ltr, tai nardau jame biggrin.gif
Atsakyti