Labas, i kokio dydzio indelius set arbuzus/moliugus po viena, kad persodinimas jau butu tiesiai i dirva? uztenka stiklines dydzio ar puses litro? na mazdaug?
QUOTE(Algyte @ 2012 04 21, 20:10)
Labas, i kokio dydzio indelius set arbuzus/moliugus po viena, kad persodinimas jau butu tiesiai i dirva? uztenka stiklines dydzio ar puses litro? na mazdaug?
aš šiandien pasėjau į pusės litro vienkartines stiklines. pamatavau diametrą tai kaip tik kaip mokė išmintingasis a.a. arbūzininkas
fuuu, ot laksciau siandien kaip bite apie situos arbuzus.. Isvaziuodama i kaima sudejau seklas i dregna marle ir pastaciau indeli ant gyvatuko. Griztu - ogi sudyge Visos 64 Ir dar kaip sudyge Sodinau sodinau, ir vistiek visu neissodinau, pritrukau ir zemes, ir indeliu Reiks ryt ryte lekt apsipirkt. Tikrai nesitikejau, kad sitaip sparciai cia viskas vyks Pernai kur kas ilgiau veiksmas truko..
QUOTE(saintlina @ 2012 04 22, 21:14)
fuuu, ot laksciau siandien kaip bite apie situos arbuzus.. Isvaziuodama i kaima sudejau seklas i dregna marle ir pastaciau indeli ant gyvatuko. Griztu - ogi sudyge Visos 64 Ir dar kaip sudyge Sodinau sodinau, ir vistiek visu neissodinau, pritrukau ir zemes, ir indeliu Reiks ryt ryte lekt apsipirkt. Tikrai nesitikejau, kad sitaip sparciai cia viskas vyks Pernai kur kas ilgiau veiksmas truko..
siandien istraukiau is vandens ir sudejau ant vatos 10arbuzo ir 20 meliono seklu, ir galvoju, kad ziauriai padauginau, bet pas jumis tokie kiekiai, wow
ai, vietos daug, seklu irgi Pernai gerai sekesi, tai ko cia stabdyt siemet Pernai nieks netikejo, kad gali uzaugt, o siemet tik - daugiau sodink, daugiau.. Inkstai jau dabar dziaugiasi
QUOTE(saintlina @ 2012 04 22, 21:22)
ai, vietos daug, seklu irgi Pernai gerai sekesi, tai ko cia stabdyt siemet Pernai nieks netikejo, kad gali uzaugt, o siemet tik - daugiau sodink, daugiau.. Inkstai jau dabar dziaugiasi
O čia šiltnamy ar lauke? ar po priedanga? Noriu pirmus metus bandyt arbūzą ir melioną augint, nežinau, ar į šilnamį dėt, ar įlauką?
kokiu veisliu melionai speja uzaugti darze, ne siltnamyje musu vasaromis
esu sejusi ANANAS bet labai nedygo, o kai pradejo dygti, tai nespejo uzaugti
noretusi saldziu derlingu augaliuku veisliu
vienais metais gal pries 20 metu melionai derejo kaip pasiute, Bet kokia ta veisle buvo
Kaip suprantu jau reikia seti i indelius
esu sejusi ANANAS bet labai nedygo, o kai pradejo dygti, tai nespejo uzaugti
noretusi saldziu derlingu augaliuku veisliu
vienais metais gal pries 20 metu melionai derejo kaip pasiute, Bet kokia ta veisle buvo
Kaip suprantu jau reikia seti i indelius
Mano sniegiams matyt per salta, nieks nelenda moliugelius ir meleonus gan per anksti susodinau, tai patyso ir jau tikruosius lapus augina.... Tegu syla greiciau oras, noriu laukan greiciau nest. Bet bijau kaip su jais nakti, o gal po agro plevele isgyventu? Daug turiu, gal surizikuot su moliugais.
QUOTE(vija zemaite @ 2012 04 22, 23:02)
O čia šiltnamy ar lauke? ar po priedanga? Noriu pirmus metus bandyt arbūzą ir melioną augint, nežinau, ar į šilnamį dėt, ar įlauką?
aš pernai auginau lauke, be jokių priedangų.