aš irgi jau vis pavartau sėklų pokelį - turiu Crimson Sweet arbūzų sėklyčių, tai jau luktersiu dar savaitę ir kišiu į žemę. kažin pirktinė tiks bet kokia?
QUOTE(Velniuke @ 2012 04 16, 08:26)
aš irgi jau vis pavartau sėklų pokelį - turiu Crimson Sweet arbūzų sėklyčių, tai jau luktersiu dar savaitę ir kišiu į žemę. kažin pirktinė tiks bet kokia?
nepamenu, kokioj aš pernai sodinau. Greičiausiai kažkokioj, skirtoj daržovėms. Bet prisimenu, jog a.a. Nedzveckas sakė, jog arbūzams durpė nepatinka, juos tada ligos puola.
QUOTE(linaslinelis @ 2012 03 08, 21:16)
Dar skaičiau apie arbūzo įskiepijimą į moliūgą. Pasirodo, moliūgo šaknys yra gerokai galingesnės, nei lepių arbūzų. Tai išauginami du nedideli daigai - vienas moliūgo, kitas arbūzo, abiejų koteliai įpjaunami ir įstatomi vienas į kitą bei apvyniojama, kad suaugtų. Kai pjūvio vieta užtikrintai sugyja, nupjaunamas moliūgo daigas virš pjūvio vietos ir arbūzo šaknys. Arba kiti palieka ir arbūzo šaknis. Užauga tada nelepus arbūzas ir tikimybė gauti užtikrintą derlių.
gal kas bandet?
Sveikos
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 07 31, 00:21)
Pas man jau 42.
geriau buciau neziurejus temos pradzios..... fantastishkos nuotraukos
O aš va ką radau šiandien ryte atidengusi arbūzus nei savaitės neišlaukė
kitąkart sėkit po vieną sėklą į indelį
QUOTE(saintlina @ 2012 04 16, 15:51)
kitąkart sėkit po vieną sėklą į indelį
žinau Palauksiu, kol visi išlys, kiek jau lys ir sodinsiu į tas vienkartines stiklines
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 04 16, 15:00)
žinau Palauksiu, kol visi išlys, kiek jau lys ir sodinsiu į tas vienkartines stiklines
o į vienkartines nepermaža tara. aš galvoju sėti į majonezo kibiriukus ir ten auginti
QUOTE(Velniuke @ 2012 04 16, 17:08)
o į vienkartines nepermaža tara. aš galvoju sėti į majonezo kibiriukus ir ten auginti
Tai jums gerai, kad tokiu turit
Keli psl. atgal parasyta i kokio skersmens vazonelius seti
QUOTE(Velniuke @ 2012 04 16, 15:08)
majonezo kibiriukai bus per dideli.
neee, kam juos dar kankint, mėnesio gale tai jau merksiu
apie cukinijas-kiek daug skanių patiekalų yra su jomis: ir visokios apkepėles, keksiukai, pyragai, sriubos, mano vyrams labai skanu kai įtarkuoju į vištienos faršo kepsniukus. Sodinkit, auginkit ir skaniai suvalgykit
apie cukinijas-kiek daug skanių patiekalų yra su jomis: ir visokios apkepėles, keksiukai, pyragai, sriubos, mano vyrams labai skanu kai įtarkuoju į vištienos faršo kepsniukus. Sodinkit, auginkit ir skaniai suvalgykit