[quote=Lelina,2012 04 15, 16:31]
Sodinu tiesiai į daržą.
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 14, 14:53)
nuėjau į konservavimo temą vietoj vienos temos išbandytų receptų susimečiau apie 20skirtingų temų
iki rudens reik visas išsianalizuoti,kad žinot kas kaip
iki rudens reik visas išsianalizuoti,kad žinot kas kaip
gerai labai čia ta atskira tema...bet kad antroj vasaros pusėj ji vis dar būtų...nes tada labiausiai reikės...
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 18:13)
nesu tikra, bet turbūt nereik. Bent jau aš sodinau maždaug taip, kaip ir buvo indelyje. Gal kiek giliau, bet iki netikrųjų lapelių nesistengiau užkast.
Šiandien beieškodama kompe pernykščių čilių foto, užbridau ant šios. Atrodo, buvau atsivalgius iki negalėjimo, ale pamačiau ir apsiseilėjau Čia mano pernykštis lietuviškasis.
Šiandien beieškodama kompe pernykščių čilių foto, užbridau ant šios. Atrodo, buvau atsivalgius iki negalėjimo, ale pamačiau ir apsiseilėjau Čia mano pernykštis lietuviškasis.
Ga galetumet dar ju nerodyti, as ju kazdien valgydama neatsivalgau o cia setau kad nori koks skanus grozis, net seile nutyso ir pilvas urgsti pradejo kaip uzsimaniau arbuzo
QUOTE(Lelina @ 2012 04 15, 14:31)
Toks gal kai kam bus keistas klausimas...
O cukinijas, moliugus jau sodinate tiesiai i darza lauke? ar dar namie ir daiginate
O cukinijas, moliugus jau sodinate tiesiai i darza lauke? ar dar namie ir daiginate
Tiesiai į darža lauke tik alyvoms sužydėjus.Dabar namie daiginti galima.
Jeckau kaip skaniai tie arbuziukai atrodo... Pasisodinau belekiek. Nėr namie labai šilta, tik saulės daug. Tegu auga. Tikiuosi bus derliaus ir galėsiu iki negalėjimo į juos žiūrėt atsivalgyt :]
QUOTE(Saulyte8 @ 2012 04 14, 17:00)
saintlina,noriu paklaust kadangi Jus jau auginot Sniegius ,koks sėklų daigumas.
iš 25 nesudygo viena.
QUOTE(diuni @ 2012 04 15, 16:40)
gerai labai čia ta atskira tema...bet kad antroj vasaros pusėj ji vis dar būtų...nes tada labiausiai reikės...
bandysiu prašyti,kad liktų jei ji tikrai bus aktuali
QUOTE(Lady Dy @ 2012 04 15, 20:30)
iš reakcijos supratau,kad ne taip supratote atsakymą
aš supratau,kad iš 25 tik 1 nesudygo ,o ne iš 25 tik 1sudygo
QUOTE(Lady Dy @ 2012 04 15, 19:30)
Iš 14 nesudygo 2. Daiginau tarp samanų. Indelyje įkloju samanų, dedu sėklytes, paskui ant viršaus vėl samanų sluoksnį. Sudrėkinu. Paskui pakeli viršutinį ir matai kaip pradeda dygti. Tas 12 jau šiandien pasodinau. Kitas paspaudus gavosi pšš.
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 15, 20:33)
iš reakcijos supratau,kad ne taip supratote atsakymą
Perskaičiau dar kartą, tikrai ne taip
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 15, 19:33)
teisingai supratot Aš gal nelabai aiškiai parašius buvau..
Daigumas geras.