Persodinau. tik dabar galvoju,gal reiktu labai svyrancius daigelius man paristi? nenulus jie? salia vieno tai siaudeli kokteilini ikisau ir atremiau i ji, nes svyrantis labai jis. ka patarsit?
QUOTE(*Aukse* @ 2012 04 13, 11:03)
Persodinau. tik dabar galvoju,gal reiktu labai svyrancius daigelius man paristi? nenulus jie? salia vieno tai siaudeli kokteilini ikisau ir atremiau i ji, nes svyrantis labai jis. ka patarsit?
žiūriu ir galvoju.. aš nerišu, bet pas jus iki sodinimo jie dar ūgtels kaip reikalas. Nulūžt nenuluš, tik šliauš, o šliauždami susipainios vienas su kitu.. gal visgi verta kiek parišt?
QUOTE(saintlina @ 2012 04 13, 12:40)
žiūriu ir galvoju.. aš nerišu, bet pas jus iki sodinimo jie dar ūgtels kaip reikalas. Nulūžt nenuluš, tik šliauš, o šliauždami susipainios vienas su kitu.. gal visgi verta kiek parišt?
Paremiau svyruonelius kelis Laukiu geguzes jau nes jau ir pomidoru 80 procentu dideli ir lapoti. vis uzmetu aki,kad nepradetu ziedynu krauti
Saintlina, tu dar neseji?
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 13, 12:09)
nea. Laukiu dar. Gal kitos savaites pabaigoj ar dar sekancios pradzioj jau reiks uzmerkt sekliukes..
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 13, 13:31)
sėsiu šian cukinijas, kas į kompaniją? Saintlina, Asese?
Namučiuose sėsite ar jau šiltnamyje? Aš vakar 3 sėkliukes cukinijos įkišau, bet dabar gundausi ir moliūgus kompaktiškos veislės pasisėt
QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 13, 14:35)
Aš vakar 3 sėkliukes cukinijos įkišau, bet dabar gundausi ir moliūgus kompaktiškos veislės pasisėt
Gal galima plačiau apie kompaktišką veislę?
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 13, 10:03)
dar per ankstiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oi, ne taip reikia. Reikia taip:
ANKSTI DAR SĖTI ARBŪZUS!
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 13, 12:09)
Sėja sėja, pasislėpus
QUOTE(jolituxxx @ 2012 04 13, 13:35)
Namučiuose sėsite ar jau šiltnamyje? Aš vakar 3 sėkliukes cukinijos įkišau, bet dabar gundausi ir moliūgus kompaktiškos veislės pasisėt
Taip, namie Vėliau perkelsiu į lauką ir po gaubtais laikysiu. Ne kartą išbandytas reikalas
QUOTE(yerena @ 2012 04 13, 13:49)
Gal galima plačiau apie kompaktišką veislę?
Aš pirkau tokius: http://www.e-seklos....liugai_amazonka
tik negarantuoju, jog jie tikrai tokie, pirmą kartą bandysiu juos augint, ant pokelio tai rašo, jog kompaktiški, bet ir vaisiai jų kaip supratau nedidukai Nors man didelių ir nereikia, svarbu, jog neužimtų daug vietos kaip kiti moliūgai ir kažkiek derėtų
As auginau Amazonka anksciau-tikrai kompaktiski, nesiplecia.. vaisiai pakankami-buvo ir apie 7 kg
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 13, 13:57)
As auginau Amazonka anksciau-tikrai kompaktiski, nesiplecia.. vaisiai pakankami-buvo ir apie 7 kg
O tai šauniai pataikiau tada o skonis nesiskiria labai nuo kitų moliūgų?