Saintlina rašė, kad be balandžio antros pusės neprasidėt su sėja
QUOTE(jurginėlis @ 2012 03 21, 09:44)
Saintlina rašė, kad be balandžio antros pusės neprasidėt su sėja
Turiu om kad pacias seklas uzmerkia i skysti kad isleisti saknis.. Tai sitai atlikt balandzio men?
QUOTE(*** @ 2012 03 21, 13:30)
Turiu om kad pacias seklas uzmerkia i skysti kad isleisti saknis.. Tai sitai atlikt balandzio men?
taip, balandi. Tos sakneles pasirodo greit. Ir vandenyje telaikiau para laiko, paskui gulejo siltai ant dregnos marles.
QUOTE(saintlina @ 2012 03 19, 18:07)
anksti dar. Be balandžio - nė negalvokit. Man rodos, pernai aš apie Velykas sėjau, o jos buvo, kiek pamenu, antroj pusėj balandžio.
Patarkit, geriau vazonėlį paaugint ir paskui į žemę persodint ar iškart į žemę? Pernai buvau susisėjusi į vazonėlius. Balandžio gale, sulaukus šiltesnių dienų, naktų be šalnų, perkėliau į žemę. Bet kodėl jie paskui man nuvyto?
Mergaitės, jei dar kuri laukia arbūzų sėklų iš p. Nezdvecko ar žadate jam rašyti, tai .. jau nebe Iškeliavo šiandien mūsų selekcininkas anapilin.. Amžiną jam atilsį.
Saugokite, kas dar turite jo arbūzų sėklytes, auginkite jo atminimui tuos pūstašonius, o sulaukę derliaus - dalinkitės sėklomis su visais norinčiais, kaip tai darė šviesios atminties a.a. Konstantinas.
Saugokite, kas dar turite jo arbūzų sėklytes, auginkite jo atminimui tuos pūstašonius, o sulaukę derliaus - dalinkitės sėklomis su visais norinčiais, kaip tai darė šviesios atminties a.a. Konstantinas.
Tikrai šviesus žmogus, gražūs darbai ir gera siela Tegul ilsisi ramybėje Konstantinas ir su džiaugsmu žiūri į mūsų darbus iš anapus: mes neapleisime jo arbūzų, auginsime, puoselėsime ir sėklytėm dailnsimės
Vaje kokia liudna zinia, tebuna jam lengva zemele Auginkit mergaites jo atminima ir skleiskit po pasauli.
liūdna, artimiesiems stiprybės
stengsiuos ir su meile auginsiu jo dovanotas sėkliukes
stengsiuos ir su meile auginsiu jo dovanotas sėkliukes
Vaje kaip gaila a.a Jam. O dar turėjau minčių vėliau nuvažiuot pas jį dėl kitų augalų
Vaje kaip liudna
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 25, 19:25)
tai todėl vienai merginai užsiminė:kai manęs nebebus...
matyt žmogus žinojo,kad jau ...
matyt žmogus žinojo,kad jau ...
Nieko nežinojo Buvo pilnas planų, idėjų, darbus numatęs daugeliui sezonų į priekį. Dar prieš savaitę prašė gauti jam kelių rūšių augalų tolimesnei selekcijai..
Taigi, išsaugokit jo arbūzų veislę Nesvarbu, kad man nepatiko , bet reiktų ją perduoti LSDI aprobavimui ir tada jau turėtų Lietuva savo registruotus arbūzus.