cukinijų pas mus gyvas velnias bus. Nei mes, nei vištų batalionas tiek neįveiks. O tik du pakelius pasodinau
Arbūzai žydi, bet užmegzto kol kas nei vieno nėr. Tiesa, maniškiai visi lauke auga. Rosario auga gražiai, bet kol kas nežydi, vėlokai sodinti buvo.
ohohohoho
jau neužilgo ir ragausite
o mano nemezga kažko tai jau abejoju ar derliaus sulauksiu
jau neužilgo ir ragausite
QUOTE(Kkunigunda @ 2011 07 02, 09:44)
Palaistyk magnio sulfatu. Kartais susiprotėja
QUOTE(Ex @ 2011 07 02, 08:41)
gerai, kad likes namie kompas foto nerodo.. O kaip tavo anie du, ne Rosario?
Mano mazyciai mazulyciai kol kas. Dar neaisku, ar isvis augt neatsisakys, kai lauke pastoviai merkia. Priedangas reiks meistraut, ar ka?
QUOTE(saintlina @ 2011 07 04, 08:48)
gerai, kad likes namie kompas foto nerodo.. O kaip tavo anie du, ne Rosario?
Mano mazyciai mazulyciai kol kas.
Mano mazyciai mazulyciai kol kas.
Kas tokie mažulyčiai? Daigeliai ar patys arbūziukai?
Mano tie tavo "mičiūriniški" daigai tai ilgi jau, gal poros metrų, truputį juos ratu suku, kad į pievas nenuklystų.. Lauke auga, po 3-4 miniatiūrinius arbūziukus auginasi Tik nežinia kiek išaugint sugebės, gali kokį ir pamest...
QUOTE(Ex @ 2011 07 04, 07:55)
Kas tokie mažulyčiai? Daigeliai ar patys arbūziukai?
Mano tie tavo "mičiūriniški" daigai tai ilgi jau, gal poros metrų, truputį juos ratu suku, kad į pievas nenuklystų.. Lauke auga, po 3-4 miniatiūrinius arbūziukus auginasi Tik nežinia kiek išaugint sugebės, gali kokį ir pamest...
arbuziukai, arbuziukai mazulyciai Daigeliai jau uodegas kazi kokias uzsiaugine, suku ir as jas, jau tuoj kojos nerasiu kur pastatyt. Neskabau, negeneju.. O pas tave nepridengti jie? Vis pamastau, gal agroplevele aniems uzmest, bet taip ir palieku
QUOTE(saintlina @ 2011 07 04, 09:12)
O pas tave nepridengti jie?
Ne.. visai nedengiau nuo pat pradžių. Pasodinau, apkamšiau žole lig ausų ir palikau augt. Jei jau jie tokie šiauriečiai, turėtų atlaikyt negandas Nu ir tikrai, iškart auga, nesiožiuoja, nuotaikos negadina
na tikrai, tiesiog negaliu nepritart Ziuresim, kaip su derlium bus.
Ex,o kur perkate tuos tinkliukus arbūzams pakabinti?Pas mus įtariu teks moliūgus taip kabinti.Nes arbūzai dryžuoti irgi dar mažiukai.
QUOTE(IngridaB @ 2011 07 04, 18:34)
Ex,o kur perkate tuos tinkliukus arbūzams pakabinti?Pas mus įtariu teks moliūgus taip kabinti.Nes arbūzai dryžuoti irgi dar mažiukai.
o kam tu tuos moliūgus kabinsi? Juk jie auga kaip piktžolės, niekas jiems nebaisu Mano vyras sako: "Jei tie moliūųgai tyokie skanūs būtų, šunys lauke juos nuėstų"
QUOTE(Ex @ 2011 07 02, 10:51)
Palaistyk magnio sulfatu. Kartais susiprotėja
dėkui už patarimą o gal, kad ant žemės jie pas mane raitosi ar čia jokio skirtumo, ar ant žemės ar į viršų