QUOTE(meduliukas @ 2012 03 06, 08:25)
Spageti moliuga reikia virti pastoviai stebint ir vis patikrinant, ar jau atsiskiria spagetukai, as verdu su druska, kaip paprastus makaronus, kai jau viskas atsiskiria - isimu, pamazu isdraikau tuo makaroniukus, dedu i kiaurasamti, nuvarvinu, tada paruosiu su sviestu, prieskoninema zolelem - skanumelis, mmm....
Jeigu prapjautą spaghetti moliūgą verdate- prisotinate jį vandeniu ir skiedžiate jo skonį- užtat reikia kiaurasamčio. Aš jį viriau visą (išsirinkau mažesnį), kepiau orkaitėje ir gaminau mikrobangų krosnelėje (čia jau dėjau supjaustytą). Nebent turite mažesnių, tik juos prieš dedant i mikrobangų krosnelę reiktų subadyti peiliu, kad nesprogtų gaminimo metu.