QUOTE(yerena @ 2012 03 06, 01:19)
Auginau pirmaisiais moliūgų auginimo metais- augo gerai, nesirgo, minimali priežiūra, rudenį surinkau 7 moliūgus. Spaghetti vadinami tik dėl to, kad minkštimas po terminio viso moliūgo apdorojimo yra išskobiamas šakute ir tokiu būdu gauname moliūginius "spagečius".
Bet
(čia tik mano asmeninė nuomonė ir patirtis- jokiu būdu Jūsų, pavilonyte, neatkalbinėju, gal Jums patiks, o tuo labiau jau turite sėklas):
-moliūgas beskonis;
-vandeningas;
-terminis apdorojimas nepagerino ir nesuteikia jokių skoninių savybių;
- laikymas- iki Naujųjų metų.
Išvada- pabandžiau ir daugiau nebegrįšiu.
Spageti moliuga reikia virti pastoviai stebint ir vis patikrinant, ar jau atsiskiria spagetukai, as verdu su druska, kaip paprastus makaronus, kai jau viskas atsiskiria - isimu, pamazu isdraikau tuo makaroniukus, dedu i kiaurasamti, nuvarvinu, tada paruosiu su sviestu, prieskoninema zolelem - skanumelis, mmm....