Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

Kaunietes gal zinot kur gerai Kaune naikina lazeriu?
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2011 03 20, 09:24)
Pasirinkau meistrę ellą, laukiau apie porą mėn.Kaina 550, tačiau darbu likau patenkinta iš karto,draugės gyrė kad spalva puiki ir natūrali.

Cia jus apie Ella is Saulejos kalbate? Daugiau Kaune neradau Ellu smile.gif
Mane taip pat labai domina akiu pravedimas, gal kas zinote, kas kokybiskai dirba Kaune? g.gif
Teko girdeti, kad Pjesej neblogai daro ilgalaikius, gal kam teko susidurti?
Atsakyti
Mano tai kelios drauges daresi Azuolyno spa centre nu labai labai gerai padare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 03 30, 09:51)
Mano tai kelios drauges daresi Azuolyno spa centre nu labai labai gerai padare  thumbup.gif

aš irgi tenai dariausi pas Rita esu labai labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal nesunku būtų paaiškint kuo skiriasi permanentinis ir konturinis? g.gif nes kažkaip temas beskaitydama radau šiuos du terminus naudojant biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
QUOTE(emanuele @ 2011 03 23, 12:41)
Sveikos merginos, norejau paklausti del meistru Klaipedoje .Perziurejau beveik visa temas bet  nieko neradau  blush2.gif

Daiva Gylė ("KOFI") - tikrai gera meistre, turi dideli staza, maloni moteris. Vakar dariau pas ja antakius, likau labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2011 03 30, 10:01)
aš irgi tenai dariausi  pas Rita esu labai labai patenkinta  thumbup.gif

O gal galetumet nuotraukyte ikelti, parodyt, kaip padare, jei nesunku? 4u.gif ax.gif
Labai noriu pasidaryti, bet kartu ir bijau, nezinau, kaip ryztis siam zingsniui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai noriu pasidaryt virsutiniu voku ilgalaiki makiaza, taciau, bijau, kad veliau nereiktu gailetis.
Gal patartumet gera meistra Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2011 03 12, 02:14)
SECREAT,
Taigi apsaldo tas vietas kur daro permanenta. As tik lupu nesidariau, bet ir akiu pravedimai ir antakiai visiskai neskaudejo. Ar cia del to kas paniskai skausmo bijai? biggrin.gif Na, bet cia matyt nuo odos priklauso, nes zinau, kam skaudejo  g.gif  ale vistiek po to kartojo dar  rolleyes.gif

as butent lupu noriu,o sako kad labai skaudi vieta..bet velgi,tai asmeniskai nuo zmogaus dar priklauso..ech...nu gal pribresiu ir as kada biggrin.gif
QUOTE(Jazira @ 2011 03 12, 02:21)
cia gal kaip antakius pesiot, vieniems skauda, kitiems ne

va va,man didziausias kosmaras antakiu pesiojimas...geriau bikini depiliacija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.

as irgi labai norejau ir bijojau, bet pasiryzau ir sandien einu akiu permanentui. Tikiuosi nenusivilsiu. Visa diena kazkoki nerima jauciu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(donat @ 2011 03 31, 11:23)
O gal galetumet nuotraukyte ikelti, parodyt, kaip padare, jei nesunku? 4u.gif  ax.gif
Labai noriu pasidaryti, bet kartu ir bijau, nezinau, kaip ryztis siam zingsniui biggrin.gif

Nueikit pas ja ir pasikonsultuokit, patars, labai fainas zmogus thumbup.gif eisiu po kiek laiko atnaujinti savo senaji pas ja ax.gif
Atsakyti