Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Laurinciux @ 2011 03 18, 13:36)
o buna kad anksciau priima jei atsilaisvina vieta?:(man ir kazkaip nesinori iki liepos laukti..
gal kas rekomenduos kazka kaune???????????lupu permanentui?

Buna, kad atsilaisvina, bet Audrones uzimtumas neleidziai ieskoti ka nors i ta vieta. Nebent pati paskambninsit ir pataikysit, kad kas issibrauke.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 18 kovo 2011 - 23:18
Nu pagaliau prisiruošiau ir aš susitvarkyti antakius.Esu labai šviesi antakiai šviesūs ,keli plaukeliai, nuo pusės antakio iš vis nebuvo.Tai kiekvieną dieną preiš eidamaį lauką turėdavau nusipiešti antakius kad atrodyčiau kaip žmogus doh.gif nusidažius kirpykloj laikydavo max. 5 dienas, paskui vėl tas pats.
Pasirinkau meistrę ellą, laukiau apie porą mėn.Kaina 550, tačiau darbu likau patenkinta iš karto,draugės gyrė kad spalva puiki ir natūrali.Aišku daba nukritinėja šašiukai, po apačia šviesiau, bet aš norėjau natūraliai atrodančių, tokius ir turėsiu.Pasaka atsikeliu ir praktiškai nesidažius galiu varyti visur nes veidas labai tvarkingas.Dėl skausmo man antakius pešiojant labiau skauda nei darant procedūrą.Dėl skausmo bijoti tikrai nereikia.Ella rekomendavo ir vokų pravedimą pasidaryti, tuomet dažytis praktiškai nereikės. thumbup.gif pažiūrėsiu kaip priims pigmentą mano oda, nes darant pradėjo šlapiuoti, kaip meistrė sakė, organizmas stumia svetimkūnį lauk.
Atsakyti
Tai visgi pas kokia meistre Kaune geriau darytis antakius bei akiu pravedimus? Ka rekomenduotumet, vis noriu noriu, bet bijau, nes norisi, kad naturaliai atrodytu.
Atsakyti
QUOTE(Rula @ 2011 03 21, 11:35)
Tai visgi pas kokia meistre Kaune geriau darytis antakius bei akiu pravedimus? Ka rekomenduotumet, vis noriu noriu, bet bijau, nes norisi, kad naturaliai atrodytu.

aš Kaune pas Ellą dariausi, labai patenkinta esu, apie ją girdėjau daug gerų atsiliepimų thumbup.gif
Atsakyti
Gal galima butu jos kontaktus ir kiek mazdaug kainavo suzinoti. Is anksto dekui
Atsakyti
QUOTE(Rula @ 2011 03 21, 21:52)
Gal galima butu jos kontaktus ir kiek mazdaug kainavo suzinoti. Is anksto dekui

paggoglink ir rasi, mirksiukas.gif antakiai kainavo 550
Atsakyti
Sveikos merginos, norejau paklausti del meistru Klaipedoje .Perziurejau beveik visa temas bet nieko neradau blush2.gif
Atsakyti
Štai beveik mėnuo praėjo... kaip greitai ax.gif

Man dar neviskas nusilupo, bet aš jau patenkinta rezultatų, pilkėja, gražėja palaipsniui. Rodausi, pasiskolinau fotoaparatą, noriu džiaugsmu pasidalinti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'Luxe: 27 kovo 2011 - 15:34
O pas ką tu dareisi?

Labai gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 27, 15:33)
Štai beveik mėnuo praėjo... kaip greitai  ax.gif

Man dar neviskas nusilupo, bet aš jau patenkinta rezultatų, pilkėja, gražėja palaipsniui. Rodausi, pasiskolinau fotoaparatą, noriu džiaugsmu pasidalinti  ax.gif

user posted image

Nesuprantu, kaip dar neviskas nusilupo per menesi..?
Juk sasiukas nukrenta per 5-7 dienas.
Atsakyti
QUOTE(Soda @ 2011 03 28, 03:54)
Nesuprantu, kaip dar neviskas nusilupo per menesi..?
Juk sasiukas nukrenta per 5-7 dienas.

Ne, pirmą savaitę atrodžiau kaip ką tik iš salono išėjus, luptis pradėjo tik po ~10-14 dienų, dabar dar ne iki galo nusilupo, matomai visoms skirtingu greičiu gyja mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dewofsoul @ 2011 03 27, 20:52)
O pas ką tu dareisi?

Labai gražu  smile.gif

Ačiū 4u.gif Dariausia čia Estelina
Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 28, 10:15)
Ne, pirmą savaitę atrodžiau kaip ką tik iš salono išėjus, luptis pradėjo tik po ~10-14 dienų, dabar dar ne iki galo nusilupo, matomai visoms skirtingu greičiu gyja  mirksiukas.gif

4u.gif Verta palaukti ir tokio ilgo gyjimo, nes padaryta tikrai labai graziai 4u.gif
Atsakyti