Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Kiciule @ 2011 10 23, 22:28)
Tada iseis tamsios lupos sad.gif  Siaubas, kaip ziauru. Geriau padazyt piestuku, kai i zmones iseisiu.
O ka tu, Lisa, darei su kvadratiniais antakiais? Kaip pakoregavai?

Per korekcija paprasiau susvelninti kiek imanoma. Siap reikejo dar vienos korekcijos, bet jau nebeejau, nes labai bijojau kad isviso juodi bus.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif As jau metai kaip pasidariusi antakiu permanentini, siaip esu patenkinta forma, bet truputi noreciau pasisviesinti spalva. Dabar tokie pilki noreciau rudu.smile.gif Ar imanoma? Ir dar noreciau akytes pasiryskinti blush2.gif Gal zinote gera meistre klaipedoje ar aplinkiniuose miestuose? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2011 10 24, 00:19)
Sveikutes 4u.gif  As jau metai kaip pasidariusi antakiu permanentini, siaip esu patenkinta forma, bet truputi noreciau pasisviesinti spalva.  Dabar tokie pilki noreciau rudu.smile.gif  Ar imanoma? Ir dar noreciau akytes pasiryskinti blush2.gif  Gal zinote gera meistre klaipedoje ar aplinkiniuose miestuose? Aciu 4u.gif

Серый цвет поменять на коричневый очень легко)
Atsakyti
Merginos, ar labai uztinsta akys tik pasidarius virsutinio voko ilgalaiki makiaza? Kadangi skubiai reikia, tad nelabai gali pasirinkti laika, gavosi taip, jog 12 val darausi akiu kontura, o 15 val. einu i kirpykla. Tad ar nebusiu baisiai sutinusi. Gal atsaukti kirpykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzyte5 @ 2011 11 05, 16:22)
Merginos, ar labai uztinsta akys tik pasidarius virsutinio voko ilgalaiki makiaza? Kadangi skubiai reikia, tad nelabai gali pasirinkti laika, gavosi taip, jog 12 val darausi akiu kontura, o 15 val. einu i kirpykla. Tad ar nebusiu baisiai sutinusi. Gal atsaukti kirpykla g.gif

Mano kaimyne daresi permamentini virsutinio voko makijaza, tai po 3-ju dienu pas ja uzejau netycia i namus, tai "vaizzdialis" buvo labai nekoks.Akys ne tik , kad sutinusios, bet dar ir melynes matesi. Ji sake, kad daresi is karto siek tiek storesne linija, del to ir gijimas zymiai ilgesnis.
Ka gali zinoti, as jusu vietoj nerizikuociau po akiu proceduros kur nors dar eiti. Nebent darytumetes antakius, tai jie tiesiog labai ryskus butu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2011 11 06, 00:53)
Mano kaimyne daresi permamentini virsutinio voko makijaza, tai po 3-ju dienu pas ja uzejau netycia i namus, tai "vaizzdialis" buvo labai nekoks.Akys ne tik , kad sutinusios, bet dar ir melynes matesi. Ji sake, kad daresi is karto siek tiek storesne linija, del to ir gijimas zymiai ilgesnis.
Ka gali zinoti, as jusu vietoj nerizikuociau po akiu proceduros kur nors dar eiti. Nebent darytumetes antakius, tai jie tiesiog labai ryskus butu ir tiek.

Man kazkur apie 3 dienas buvo aptine. Bet kai vokas pas mane uzdribes-tai nelabai ir matesi. Juk aplink akis-tai niekas neistine. Tai ir nesimate. Tik paspaudus skaudedavo.
Atsakyti
sveikos kuri galetu kokia gera spiceliste kaune pasakyti?noreciau antakius pasidaryti ir kokia kaina?
uzsimaniau kaip sikt 4u.gif ir kuo greiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2011 11 06, 14:48)
sveikos kuri galetu kokia gera spiceliste kaune pasakyti?noreciau antakius pasidaryti ir kokia kaina?
uzsimaniau kaip sikt 4u.gif ir kuo greiciau doh.gif

As dariausi pries beveik 5 metus Kaune "Jos kaprizas" Valanciaus g.pas Egida antakius uz 400 lt. Tada buvo tokios kainos, paklausa - didele, o pasiulos mazai. Neseniai skambinau, nes reiketu atsinaujinti, tai kaina dar brangesne- 500lt. Dabar atsirado daugiau meistru ir dirba mazesnemis kainomis. Tik nezinau kokybes. Egida savo darba ismano ir tikrai buvau patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prinsese: 06 lapkričio 2011 - 14:47
Šiandien dariausi antakiukus pas Šarūnę Kaune. Labai maloni meistrė, visai neskaudėjo. Dabar tik truputi peršti. Darbu esu patenkinta. Po savaitėlės nukris šašiukas, tada matysiu tikrą rezultatą. Beje, ji jau dirba savanorių pr.
Atsakyti
QUOTE(prinsese @ 2011 11 08, 23:17)

Kiek pakaštavo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2011 11 09, 10:13)
Kiek pakaštavo? rolleyes.gif

Kaina apie 300lt.
Atsakyti
Lisa,
o jei per korekcija nori keist lupu forma ir spalva-tai kainuoja kaip naujas permanentas lupu ar tiesiog buna korekcijos kaina? Ir jei Ella sumastys man nepataisyt formos, tai pas tave kainuos kaip naujas permanentas?
Atsakyti