Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(TaPati_ @ 2011 03 08, 12:29)
Nebuvo jokio skausmo  4u.gif Nors bijojau, kad negalėsiu iškęsti smile.gif
Rodausi iš kart po procedūros, nes viskas dar gijimo stadijoje
user posted image
user posted image

QUOTE(TaPati_ @ 2011 03 09, 13:01)
MaiMa, spalva ruda  4u.gif
O dariausi pas /Lisa/  4u.gif Net nesuabejojau del rezultato (nors jo dar nera), nes seniai ziurinejau jos darbus ir skaiciau pagyras smile.gif

Pati geriausia reklama jai - tokei darbai wub.gif

Kiek laiko trunka iki šašo nukritimo? Per vieną kartą padaromas "antakis"?
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 03 10, 22:29)
Visgi  Vilniuje pas Audrone. Verta palaukti . mirksiukas.gif

O kur Audronė dirba? Ir kur pačią galima rasti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tindiriushka: 19 spalio 2011 - 13:21
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 19, 11:22)
dariausi pas audrone, bet vel pas ja nebenoriu. gal paradise salone irgi buvo bandytas permanentas?

Ne..
Papildyta:
QUOTE(tindiriushka @ 2011 10 19, 15:24)
Pati geriausia reklama jai - tokei darbai  wub.gif

Kiek laiko trunka iki šašo nukritimo? Per vieną kartą padaromas "antakis"?
Papildyta:

O kur Audronė dirba? Ir kur pačią galima rasti?

Aciu.

Audrone dirba Antakalnio poliklinikoje.
As, grozio salone MONIKA

Sasiukas nukrenta mazdaug po 5-7 dienu. Tada rezultatas jau matomas, bet galutinis vertinamas po 20dienu , tik tada galutinai sugija oda (tuo tarpu buna dar smulkus serpetojimas).

Per pirma procedura padaromi abu antakiai. Po menesio dazniausiai reikalinga korekcija.
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2011 10 18, 17:41)
Labuka,
Ar  esat kuri dariusi parmanenta pas Birute Pajediene,ji atvaziuoja karta per menesi i Siaulius.Manau ji is Vilniaus g.gif  Kokie butu atsiliepimai smile.gif

Sveika,
as dariausi pas Birute Vilniuje. Viskas ok, gerai padare, fainiai papliurpem smile.gif Bet jei buciau turejusi dar laiko (turejau isskristi is LT), buciau dar prasiusi, jog pasviesintu lupu kontura (dariau dalini retusavima su konturu). As esu sviesi ir prasiau vos vos ryskesno konturo, na bet pigmentas gerai isisavino ir jis matosi visai gerai biggrin.gif Vaikscioti galima, niekam akiu nebado. Taip pat dariausi ir virsuje, ir apacioje tarp blakstienu paryskinimus (nezinau kaip tiksliai vadinasi smile.gif ). Akimis ziauriai esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(viokleta @ 2011 10 20, 23:14)
Sveika,
as dariausi pas Birute Vilniuje. Viskas ok, gerai padare, fainiai papliurpem  smile.gif  Bet jei buciau turejusi dar laiko (turejau isskristi is LT), buciau dar prasiusi, jog pasviesintu lupu kontura (dariau dalini retusavima su konturu). As esu sviesi ir prasiau vos vos ryskesno konturo, na bet pigmentas gerai isisavino ir jis matosi visai gerai  biggrin.gif  Vaikscioti galima, niekam akiu nebado. Taip pat dariausi ir virsuje, ir apacioje tarp blakstienu paryskinimus (nezinau kaip tiksliai vadinasi  smile.gif  ). Akimis ziauriai esu patenkinta.

Ji kai dirbo Utenoje, buvo mano kosmetologe. Savo salona ten turejo, tai ziauriai kompetetinga savo srityje. Kiek kainavo pas ja? Jei nepaslaptis.
As noriu irgi pasidaryti si geri, antakius ir akytes, galima visa tai uz tukstanti litu atlikti jau iskaitant ir korekcijas? Ir aisku kokybiskai
Papildyta:
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 10 16, 23:56)
Priklauso nuo pigmento-dazo, nuo odos savybiu ir nuo meistres.

Dazniausia ruzaveja silto atspalvio rudi antakiai, nes dazu sudetyje yra didesne dalis raudonos spalvos. Melsva atspalvi gali igauti  -salti pilki, arba beveik juodai padaryti antakiai.
Antakiams naudoti juoda pigmenta ( pvz. kaip akim) draudziama, nes tikrai pamelynuos.
Dar priklauso nuo meistres sugebejimu teisingai sumaisyti spalvas. ( jeigu naudoja ne vieno buteliuko pigmenta( daza)).

Bet kokiu atveju, jeigu matote, kad antakiu spalva Jums pradejo nebepatikti - reikia daryti spalvos atnaujinima, o ne laukti kol spalva zenkliai prades keistis.

As asmeniskai,  kadangi nenoriu sau labai tamsiu antakiu, einu darytis spalvos atnaujinima viena karta per 1-1,5 metu ( sviesesni antakiai  trumpiau laiko, nei tamsus).  Nezinau kokios spalvos  butu mano antakiai , jeigu eiciau atnaujinti spalva  po 2,5 metu.  rolleyes.gif

atsinaujinimas antakiu tiek pat kainuoja ar pigiau uz visa pati pirmini perm.varianta?
Atsakyti
QUOTE(Gabriele741 @ 2011 10 21, 01:54)
Ji kai dirbo Utenoje, buvo mano kosmetologe. Savo salona ten turejo, tai ziauriai kompetetinga savo srityje. Kiek kainavo pas ja? Jei nepaslaptis.
As noriu irgi pasidaryti si geri, antakius ir akytes, galima visa tai uz tukstanti litu atlikti jau iskaitant ir korekcijas? Ir aisku kokybiskai
Papildyta:

atsinaujinimas antakiu tiek pat kainuoja ar pigiau uz visa pati pirmini perm.varianta?

Atnaujinimas kainuoja pigiau. Vel gi kaip pas kokia meistre ir priklauso ar norite dar ka nors keisti, gal but storinti ir t.t. Siap ~40-50 % pigiau.
Atsakyti
Ar galima po antakių procedūros praejus 2 su viršum savaitės eiti į soliariumą? Ar kažkaip dar pasaugoti? g.gif
Atsakyti
Sveikos, na bandysiu dar karta buti isgirsta-ar imanoma paploninti voku linija kaip nors? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 21 spalio 2011 - 09:21
QUOTE(Gabriele741 @ 2011 10 21, 00:54)

As tiksliai nebepamenu kainu, bet kazkas apie 250 arba 350. Korekcija berods 100, o gal 150. Sorry, bet pamirsau tikslias kainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viokleta @ 2011 10 20, 23:14)
Sveika,
as dariausi pas Birute Vilniuje. Viskas ok, gerai padare, fainiai papliurpem  smile.gif  Bet jei buciau turejusi dar laiko (turejau isskristi is LT), buciau dar prasiusi, jog pasviesintu lupu kontura (dariau dalini retusavima su konturu). As esu sviesi ir prasiau vos vos ryskesno konturo, na bet pigmentas gerai isisavino ir jis matosi visai gerai  biggrin.gif  Vaikscioti galima, niekam akiu nebado. Taip pat dariausi ir virsuje, ir apacioje tarp blakstienu paryskinimus (nezinau kaip tiksliai vadinasi  smile.gif  ). Akimis ziauriai esu patenkinta.

Dekui,na neliko abejoniu, kad eisiu pas ja :)pasiskaiciau internete apie ja,zmogus su praktika ir manau ismano savo darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2011 10 21, 10:20)
Sveikos, na bandysiu dar karta buti isgirsta-ar imanoma paploninti voku linija kaip nors? g.gif

Sveika, na, pas mane buvo ta pati problema- per storos linijos, tai vieintelis budas jas paploninti (anot dariusios) tepti ant virsaus kuno spalvos daza, bet nepatariu- matosi skirtumas nuo odos, tai rezultate vistiek paprasiau ant virsaus deti tamsia spalva ir likau prie storesniu liniju. Na, bet db pripratau ir patinka man smile.gif nebenoriu plonu smile.gif gal ir Jus priprasit, sekmes smile.gif
Atsakyti
Gal galite,LIZA, pakomentuoti siuos antakius http://super.lrytas....7...ituokė.htm , ten 3 nuotrauka. Man idealus antakiai. Cia jai permanentas atliktas? Noreciau va tokiu, storis, forma, spalva labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriele741: 21 spalio 2011 - 10:59
QUOTE(Ugnia @ 2011 10 21, 10:49)
Ar galima po antakių procedūros praejus 2 su viršum savaitės eiti į soliariumą? Ar kažkaip dar pasaugoti? g.gif

As siulyciau visgi pasaugoti. Uztepkite apsauginiu kremu graziai tik antakius.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2011 10 21, 11:20)

Galima bandyti maskuti su specialiu kuno spalvos pigmentu, bet jis siek tiek gali matytis ( is arti) , nes priderinti prie Jusu odos labai sunku, o net jeigu ir pavyks, tai praejus kazkiek laiko atspalvis gali pasikeisti ( puse tono).

Dar variantas -naikinti su lazeriu, bet nemanau, kad situacija tokia bloga, kad to reiketu. ( beto naikinant pasinaikintu visas linijos storis)

Dar variantas bandyti naikinti su spec. skysciu.

Kadangi kalbame apie akys, tai galvoju jeigu situacija nera labai baisi, tai kaip nors gyvenkite. rolleyes.gif
Papildyta:

QUOTE(Gabriele741 @ 2011 10 21, 12:57)
Gal galite,LIZA, pakomentuoti siuos antakius http://super.lrytas....7...ituokė.htm  , ten  3 nuotrauka. Man idealus antakiai. Cia jai permanentas atliktas? Noreciau va tokiu, storis, forma, spalva labai patinka.

Manau tikra antakiu saplva matosi 7 nuotraukoje. 3-oje manau toks apsvietimas, arba makiazas antakiu styri.
Galvoju, kad tikrai permanantinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 21 spalio 2011 - 19:58