Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(Eglius87 @ 2011 10 14, 23:20)
Merginos, Audrone dirba Visunitoje? smile.gif Mano drauge kazkada labai seniai daresi pas ja Kaune, nes kartais atvaziuodavo kaip ir Ella, tai gal zinote ar ir dabar atvazineja?

audrone dirba tik antakalnio poliklinikoje...i kauna nevazineja;)
\ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurinciux @ 2011 10 15, 09:18)
audrone dirba tik antakalnio poliklinikoje...i kauna nevazineja;)
\ mirksiukas.gif

gal galetumete kuri mergina imesti Audrones kontaktini nr. i az, buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglius87: 15 spalio 2011 - 09:46
sakykit, o kiek apytiksliai kainuoja lūpų, akių permanentinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidute-mazute @ 2011 10 14, 20:34)
nu va as jau 2 dieneles kaip vaikstau su ryskiais antakiais:) laukiu, nesulaukiu kol pamatysiu tikra rezultata... o seip pati procedura labai patiko, neskaudejo, toks buvo tik nemalus bruzinimas bet tik pradzioj, veliau is vis nieko nejutau:) ir forma labai patiko, nu esu patenkinta... dariausi kaune silainiuose natali grozio salone pas sarune, faina mergina:) ir per akcija mokejau tik 250:)

Man jos rezultatas irgi super thumbup.gif reikes korekcijos bet labai minimaliai tik mirksiukas.gif man ji irgi patiko kaip zmogus blush2.gif tokia labai jauki 4u.gif
Atsakyti
O vat as nesu labai patenkinta savo vokais...Na, padaryta kaip ir gerai, bet na nezinau, nelimpa man ir viskas unsure.gif Dar kai pasidazau, na tusu, seseliais, tai kazkaip normaliai,o vat visai be makiazo, tai man negrazu, sendina mane tos juodos linijos unsure.gif Gal priprasiu po biski...
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 10 07, 01:09)
O db galvoju ,išgasdinot Lisa savo komentarais ir neateina su patarimais  unsure.gif

Sveikos. Buvau isvykusi atostogu , todel nerasiau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 10 07, 15:03)
Na as naturaliai suregavau i arogancija, mol is to kaip as aprasiau procedura, iskart nusprende kad mano antakiai nebus graziai padaryti  schmoll.gif Labai jau aukstai save vertina, kad net be foto nuraso i "sedevrus" ir dar prideda tipo "kas kam patinka" noredama pabrezti beskonybe... Ir kaip cia taip gavos kad tie mano antakiukai visgi grazus pasidare netycia matyt...  g.gif

Atsiprau, Jusu antakiai tikrai grazus.

p.s. Gasdindama baisias darbais ir rodydama grazus darbus-jie visi buvo Rusijos meistru ir blogi ir geri. Manau negrazu butu apratineti darbu foto lietuviu kolegiu 4u.gif .
Ir dar, eigu vertinciau save labai aukstai ir mano darbai butu be priekaistu, tai kaina us darba prasyciau tikrai didesne.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2011 10 06, 22:58)
Kiek mazdaug laikosi permanentas ant akiu?Nes man vis atrodo, kad nuo kasdieninio makiazo valymo labai greit jis nuslinks blush2.gif

Voku permanentas laikosi visosm skirtingai. Priklauso nuo Jusu odos, nuo gyvenimo budo ( kosmetika, saule), nuo linijos storio. Jeigu plonyte-pabluks greiciau, storesne laikysis ilgiau ( bet, plonyte sausoje plonoje odoje-laikysi ilgiau, nei plonyte -riebioje odoje), vieta tarp blakstienu sunkiau islaiko pigmentas, nei virs blakstienu.

As megrstu, kad mano akiu linija butu riskesne, todel viena karta per metus einu pasiriskinti. Kitos merginos atsinaujina spalva 1 karta per 2-3 metus.
Papildyta:
QUOTE(alionkiki @ 2011 10 15, 12:26)
sakykit, o kiek apytiksliai kainuoja lūpų, akių permanentinis   ax.gif

Vilniuje :

Virsutiniai vokai~ 150-500lt
Lupos ~200-700lt
priklausio nuo meistres.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 spalio 2011 - 13:10
laba diena.turiu nusipirkus ceki virsutinio voko makiazui.bet paskaiciau pradejau bijoti doh.gif ,norejua paklausti minejot,kad pries tai geriau blakstienas dazyt ilgalaikaiais dazais,o cia pacios dazot ar kur nors dazo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidulek @ 2011 10 16, 18:41)
laba diena.turiu nusipirkus ceki virsutinio voko makiazui.bet paskaiciau pradejau bijoti doh.gif ,norejua paklausti minejot,kad pries tai geriau blakstienas dazyt ilgalaikaiais dazais,o cia pacios dazot ar kur nors dazo? blush2.gif

Gali ir pati ,jei turi dazu ir tai praktikuoji,arba uzbegusi i koki grozio salona pasakyk,kad nori blakstienas pasidazyti smile.gif
Atsakyti
sveikos. rytoj ir as einu darytis permanentini antakiu. bet meistres nepaklausiau, o gal ir kvailas klausimas, ar man reikejo susitvarkyti plaukelius pries tai, issipesiot? ar man tuo paciu papesios tuos antakius ryt? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
ir labai bijau, dabar kam pasakiau, kad darysiuosi, pradejo sneket, kad po metu bus roziniai, rausvi, violetiniai ir t.t. unsure.gif ar gali taip but? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2011 10 16, 19:47)
sveikos. rytoj ir as einu darytis permanentini antakiu. bet meistres nepaklausiau, o gal ir kvailas klausimas, ar man reikejo susitvarkyti plaukelius pries tai, issipesiot? ar man tuo paciu papesios tuos antakius ryt? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
ir labai bijau, dabar kam pasakiau, kad darysiuosi, pradejo sneket, kad po metu bus roziniai, rausvi, violetiniai ir t.t. unsure.gif ar gali taip but? blink.gif

4u.gif
as kai dariausi antakius,pati issipesiojau pries einant daryt procedura.kazi ar pesioja..... g.gif
teko ir man sioj temoj skaityt-kad is pilku darosi melsvoki,is rudu-rausvi unsure.gif gal cia po kokiu 3-4metu taip nublunka?

siaip ir man viena pazysta sako:"oi kokie grazus tavo antakiai,spalva-gera,tamsi.....nes kiek pazystu kurios antakius daresi-tai pas ju melsvi kazkokie...." unsure.gif tai as jai ir sakau-o ka gali zinot,gal po kurio laiko ir mano tokie liks.....

LISA,o pas jus daug ateina klienciu su rausvais,zydrais antakiais?ar cia irgi gal priklauso nuo odos,kaip pasisavinamas pigmentas ir tt?o gal cia jau reiskia-kad reikia is naujo procedura darytis?
Atsakyti
QUOTE(Dany @ 2011 10 16, 23:11)
LISA,o pas jus daug ateina klienciu su rausvais,zydrais antakiais?ar cia irgi gal priklauso nuo odos,kaip pasisavinamas pigmentas ir tt?o gal cia jau reiskia-kad reikia is naujo procedura darytis?

Priklauso nuo pigmento-dazo, nuo odos savybiu ir nuo meistres.

Dazniausia ruzaveja silto atspalvio rudi antakiai, nes dazu sudetyje yra didesne dalis raudonos spalvos. Melsva atspalvi gali igauti -salti pilki, arba beveik juodai padaryti antakiai.
Antakiams naudoti juoda pigmenta ( pvz. kaip akim) draudziama, nes tikrai pamelynuos.
Dar priklauso nuo meistres sugebejimu teisingai sumaisyti spalvas. ( jeigu naudoja ne vieno buteliuko pigmenta( daza)).

Bet kokiu atveju, jeigu matote, kad antakiu spalva Jums pradejo nebepatikti - reikia daryti spalvos atnaujinima, o ne laukti kol spalva zenkliai prades keistis.

As asmeniskai, kadangi nenoriu sau labai tamsiu antakiu, einu darytis spalvos atnaujinima viena karta per 1-1,5 metu ( sviesesni antakiai trumpiau laiko, nei tamsus). Nezinau kokios spalvos butu mano antakiai , jeigu eiciau atnaujinti spalva po 2,5 metu. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 16 spalio 2011 - 23:05
QUOTE(Dany @ 2011 10 16, 21:11)
4u.gif
as kai dariausi antakius,pati issipesiojau pries einant daryt procedura.kazi ar pesioja..... g.gif

aciu Dany 4u.gif

QUOTE(/ Lisa / @ 2011 10 16, 22:56)

Lisa, gal jus man atsakysit, ar reikia man issipesiot antakius? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti