QUOTE(Inguti @ 2011 10 07, 01:09)
O db galvoju ,išgasdinot Lisa savo komentarais ir neateina su patarimais
Sveikos. Buvau isvykusi atostogu , todel nerasiau.
Papildyta:
QUOTE(Ingusia31 @ 2011 10 07, 15:03)
Na as naturaliai suregavau i arogancija, mol is to kaip as aprasiau procedura, iskart nusprende kad mano antakiai nebus graziai padaryti
Labai jau aukstai save vertina, kad net be foto nuraso i "sedevrus" ir dar prideda tipo "kas kam patinka" noredama pabrezti beskonybe... Ir kaip cia taip gavos kad tie mano antakiukai visgi grazus pasidare netycia matyt...
Atsiprau, Jusu antakiai tikrai grazus.
p.s. Gasdindama baisias darbais ir rodydama grazus darbus-jie visi buvo Rusijos meistru ir blogi ir geri. Manau negrazu butu apratineti darbu foto lietuviu kolegiu
.
Ir dar, eigu vertinciau save labai aukstai ir mano darbai butu be priekaistu, tai kaina us darba prasyciau tikrai didesne.
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2011 10 06, 22:58)
Kiek mazdaug laikosi permanentas ant akiu?Nes man vis atrodo, kad nuo kasdieninio makiazo valymo labai greit jis nuslinks
Voku permanentas laikosi visosm skirtingai. Priklauso nuo Jusu odos, nuo gyvenimo budo ( kosmetika, saule), nuo linijos storio. Jeigu plonyte-pabluks greiciau, storesne laikysis ilgiau ( bet, plonyte sausoje plonoje odoje-laikysi ilgiau, nei plonyte -riebioje odoje), vieta tarp blakstienu sunkiau islaiko pigmentas, nei virs blakstienu.
As megrstu, kad mano akiu linija butu riskesne, todel viena karta per metus einu pasiriskinti. Kitos merginos atsinaujina spalva 1 karta per 2-3 metus.
Papildyta:
QUOTE(alionkiki @ 2011 10 15, 12:26)
sakykit, o kiek apytiksliai kainuoja lūpų, akių permanentinis
Vilniuje :
Virsutiniai vokai~ 150-500lt
Lupos ~200-700lt
priklausio nuo meistres.