Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

QUOTE(dera1 @ 2011 10 05, 10:46)
Sveikos, mergaitės.
Gal galit rekomenduoti ką nors Klaipėdoje?
reikia skubiai, labai laukčiau į AZ. 4u.gif

Parasiau jums kontaktus i az... Dariausi lupas ir antakius pas sita meistre. Sesuo,drauge irgi pas ja. 4u.gif

smile.gif+2011 10 05, 11:04-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 10 05, 11:04)
Nezmoniskai skaudejo kai dare lupas  doh.gif  doh.gif  doh.gif ji man tik nuskausmino su geliu ir viskas ir tik priliecia ir skauda ir vel skauda nu zodziu, verkiau as tenais pas ja ........ antakiai irgi labai skaudejo, bet ne taip kaip lupas. o per akiu daryams as uzmigau, ir ji mane pakele kai jau viska padare  lotuliukas.gif
Papildyta:
Tiesa lupas padare panasiai kai pnorejau po 2 korekciju, tai jau paskutini karta kai dare visai neeme nuskausminamieji  doh.gif

Nezinau,nu man antakiai tai is vis nulis skausmo, lupos gal siek tiek... smile.gif Pritariu,kad visoms skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetavova @ 2011 10 06, 22:12)
Nezinau,nu man antakiai tai is vis nulis skausmo, lupos gal siek tiek...  smile.gif  Pritariu,kad visoms skirtingai 4u.gif

Sakau gal ne visos naudoja ta pati lidokaina? gal skirtingus naudoja? arba neislaukia kiek priklauso ir dirba g.gif nes nu vaistas turi tureti ta pati nuskausminanti poveiki visoms vienodai...
Atsakyti
smile.gif+2011 10 06, 15:44-->
QUOTE(suilele smile.gif @ 2011 10 06, 15:44)
Kur gyveni ? Gal UK?

Aš ne ,aš Vokietijoje.. 4u.gif Čia net nežiūrėjau meistrės ,čia kainos išvis šiam dalykui nežmoniškos ,o ir savo meistriukę turiu LT, tai pas ją ir eisiu smile.gif. Ir šiaip ,aš čia dar tik mėnuo ,tai neprašarinau iki galo visko..

Dėl skausmo ,tai : pvz man: vokus daryt išvis neskaudėjo ,antakius taip pat.. O lūpas ,tai ojej doh.gif Ne tiek kiek skausmas tas ,nes užšaldė ,bet tas refleksas ,kad darant -ašaros bėgo kaip pupos ..Bet tai normalu ... O korekcijai ,nešaldė taip kaip pirmą kart,tai tikrai skaudėjo ..Nors kentėt galima..Tik vis lauki,kada tik suskaus ...

O db galvoju ,išgasdinot Lisa savo komentarais ir neateina su patarimais unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inguti: 06 spalio 2011 - 23:10
QUOTE(/ Lisa / @ 2011 09 28, 22:47)
p.s Ir dar is aprasymo kaip viko procesas Jusu antakiu proceduros, rezultatas ne bus nepanasus i zemiau idetas nuotraukas.    Nors kiek zmoniu tiek nuomoniu ir kas kam patinka.  4u.gif

Na as naturaliai suregavau i arogancija, mol is to kaip as aprasiau procedura, iskart nusprende kad mano antakiai nebus graziai padaryti schmoll.gif Labai jau aukstai save vertina, kad net be foto nuraso i "sedevrus" ir dar prideda tipo "kas kam patinka" noredama pabrezti beskonybe... Ir kaip cia taip gavos kad tie mano antakiukai visgi grazus pasidare netycia matyt... g.gif
Atsakyti
Na ka, as jau grazi, vakar pasidariau voku permanenta biggrin.gif Palyginus su lupom skaudejo tikrai maziau, tik siaip jausmas man toks nemalonus, mano akys baisiai jautrios, tai asaros upem bego, nors ir uzsimerkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 10 06, 13:24)
Na va - man pradejo jau trupeti sasiukai.  Tinimo siandien visai nebera, akytes grazios, tik ryskios ir aisku tas sasas dar laikosi, tai taip nennaturaliai dar viskas...

o tai labai matoma kai trupa,tarkim darben jei reiktu eit nebutu pastebima?ir ar galima jau dazytis blakstienas? g.gif
nes noriu ketvirtadieni darytis, bet vis bijau,kad pirmadieni baisiai neatrodyciau dar vis, nes reiktu i darba.... nors per tris dienas tinimu tai tikrai neturetu but....
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2011 10 08, 13:40)
o tai labai matoma kai trupa,tarkim darben jei reiktu eit nebutu pastebima?ir ar galima jau dazytis blakstienas?  g.gif
nes noriu ketvirtadieni darytis, bet vis bijau,kad pirmadieni baisiai neatrodyciau dar vis, nes reiktu i darba.... nors per tris dienas tinimu tai tikrai neturetu but....

Meistre, kuri man dare permanenta, blakstienu nepatare dazyti pirma savaite po proceduros. Tinimas jau tikrai turetu but praejes smile.gif
Atsakyti
Dagli - tau jau atsake. Trupejimas tu sasiuku visiskai enmatomas - atrodo kaip mazi tuso gabaliukai smile.gif I darba del to tikrai galima eiti. Del dazymosi - tai man irgi patare apie savaite nedazyti, bet siandien truputi per virsunes perbraukiau, tikiuos nebus labai kas blogo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgiteleP @ 2011 10 08, 14:10)
Meistre, kuri man dare permanenta, blakstienu nepatare dazyti pirma savaite po proceduros. Tinimas jau tikrai turetu but praejes smile.gif

O geriausia tai pries procedura pasidazyti su ilgalaikiais-cheminiais dazais. Isbandyta 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas turite atsiliepimu, patirties Vinges salone atliekama permanentini?
neapsisprendziu biggrin.gif
19d. atviru duru dienos-visoms proceduroms 30proc nuolaida smile.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 14 spalio 2011 - 17:51
nu va as jau 2 dieneles kaip vaikstau su ryskiais antakiais:) laukiu, nesulaukiu kol pamatysiu tikra rezultata... o seip pati procedura labai patiko, neskaudejo, toks buvo tik nemalus bruzinimas bet tik pradzioj, veliau is vis nieko nejutau:) ir forma labai patiko, nu esu patenkinta... dariausi kaune silainiuose natali grozio salone pas sarune, faina mergina:) ir per akcija mokejau tik 250:)
Atsakyti
Merginos, Audrone dirba Visunitoje? smile.gif Mano drauge kazkada labai seniai daresi pas ja Kaune, nes kartais atvaziuodavo kaip ir Ella, tai gal zinote ar ir dabar atvazineja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglius87: 14 spalio 2011 - 22:23