Įkraunama...
Įkraunama...

Permanentinis makiažas

sveikutrtes kas kaune lupu permanento meistre galetu rekomenduot...nes vilniuje pas audrone laaaaaaabai ilga eile:(
Atsakyti
QUOTE(Tomana @ 2011 03 08, 21:52)
o mane domintu akiu konturas, kiek jis kainuoja?

pasidalinkit kiek kainuoja, kaip tai daroma ir pan.. as galeciau pasidalinti apie lupu konturo padaryma ir dalini lupu uzpildyma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainooshca @ 2011 03 10, 12:08)
O Lisa kur galeciau pamatyti tavo darbu? smile.gif

http://www.grozionam...=...=5247&page=
Papildyta:
QUOTE(Laurinciux @ 2011 03 10, 13:22)
sveikutrtes kas kaune lupu permanento meistre galetu rekomenduot...nes vilniuje pas audrone laaaaaaabai ilga eile:(

Visgi Vilniuje pas Audrone. Verta palaukti . mirksiukas.gif

p.s As kaskada laukiau 9 men. kol atejo mano eile.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 10 kovo 2011 - 22:35
Ech...jau kelinti metai tik paziuriu nuotraukas,pavarvinu seile i ta permanenta ir apsiraminu..Jei galima butu su narkoze daryti sita dalyka,tai jauciu viska ka imanoma pasidaryciau biggrin.gif
Atsakyti
SECREAT,
Taigi apsaldo tas vietas kur daro permanenta. As tik lupu nesidariau, bet ir akiu pravedimai ir antakiai visiskai neskaudejo. Ar cia del to kas paniskai skausmo bijai? biggrin.gif Na, bet cia matyt nuo odos priklauso, nes zinau, kam skaudejo g.gif ale vistiek po to kartojo dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2011 03 12, 01:14)
SECREAT,
Taigi apsaldo tas vietas kur daro permanenta. As tik lupu nesidariau, bet ir akiu pravedimai ir antakiai visiskai neskaudejo. Ar cia del to kas paniskai skausmo bijai? biggrin.gif Na, bet cia matyt nuo odos priklauso, nes zinau, kam skaudejo  g.gif  ale vistiek po to kartojo dar  rolleyes.gif

cia gal kaip antakius pesiot, vieniems skauda, kitiems ne
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2011 03 12, 01:21)
cia gal kaip antakius pesiot, vieniems skauda, kitiems ne

As irgi skausmo labai bbijau, man antakius kai pesija pilnos akys asaru buna, jautri skausmui be galo, uz tai ir bijau to permanento g.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif

aš vakar Šiauliuose pasidariau permanentinį akims. Visiškai neskaudėjo, nes prieš procedūrą ir jos metu vis patepdavo mostele nuo skausmo thumbup.gif Sakė kai daro lūpas , nes su švirkštu leidžia vaistukus kad užšaldytų ir neskaudėtų thumbup.gif labai maloni mergina, kuri darė, tikrai rekomenduočiau visoms. Kaina irgi thumbup.gif

Turiu klausimą - kaip dažnai tepėtės vaistukus po procedūros - man sakė kad vienos vienaip daro, kitos kitaip, jei jusiu nepatogumo jausmą ar tempimą, tada teptis. Gal kuri iš patirties galėtumėt patarti kaip geriau daryti g.gif vakar po procedūros truputį patinę vokai buvo, vakar vakare pasitepiau su vaistukais, šiandien ryte dar labiau akys patinusios. ar čia nuo vaistų, ar tokia eiga visoms būna?
Atsakyti
QUOTE(gi2lux @ 2011 03 12, 19:27)
vakar po procedūros truputį patinę vokai buvo, vakar vakare pasitepiau su vaistukais, šiandien ryte dar labiau akys patinusios. ar čia nuo vaistų, ar tokia eiga visoms būna?

man kitą dieną po procedūros ir dar kitą buvo, taip pat, labiau patinę vokai nei tą dieną kai tik padarė. Veliau patinimas atslūgo.
Pavydžiu, kad visiškai neskaudėjo rolleyes.gif
Aš vis rošiuosi korekcijai užsirašyti, bet bijau skausmo ir atidėlioju šį reikalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikryte @ 2011 03 13, 12:30)
man kitą dieną po procedūros ir dar kitą buvo, taip pat, labiau patinę vokai nei tą dieną kai tik padarė. Veliau patinimas atslūgo.
Pavydžiu, kad visiškai neskaudėjo  rolleyes.gif
Aš vis rošiuosi korekcijai užsirašyti, bet bijau skausmo ir atidėlioju šį reikalą  biggrin.gif

Kur musu mieste eisite siai prcedurai? rolleyes.gif
Atsakyti
labai idomu akyciu nuotraukas butu pamatyt 4u.gif kiek kainavo? kiek uztruko?
as dariausi pries 3 metus lupu kontura su daliniu uzpildymu. tai man patepe kazkokiu tepaliuku ir kazkiek lupo apsalo, siaip nebuvo taip skaudu, kad negaleciau kentet, bet skaudejo. lupos kelias dienas buvo ryskios ryskios, nors dariausi naturaliai pagal savo lupu spalva. korekcija teko daryt viena karta, nes linija kai kuriose vietose buvo nutrukstanti. mokejau 800lt doh.gif kadangi spalva buvo labai naturali, tai nuo virsutines lupos jau beveik isnyko, ant apatines dar kazkiek yra. reiketu gal vel pasipildyt, nes lupos buvo tarsi naturaliai ryskios aiskios veide ax.gif nenorejau,k ad butukaip padazytos, taip ir padare. man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SECREAT @ 2011 03 11, 23:27)
Ech...jau kelinti metai tik paziuriu nuotraukas,pavarvinu seile i ta permanenta ir apsiraminu..Jei galima butu su narkoze daryti sita dalyka,tai jauciu viska ka imanoma pasidaryciau  biggrin.gif

Na tokias kaip lupas tai galima suleisti nuskausminamuju kaip pas dantista ir tuomet nieko nejauti, o akys man asmeniskai ir taip nelabai skaudejo, labiau erzino tas blakstienu judinimas biggrin.gif As tave visvien ikalbesiu kada bigsmile.gif
Atsakyti